isterse bin kere boşansın 3 4 kişiye evlilik vaadinde bulunan insanla yola cıkılır mıArkana bile bakma. Ne olacak boşanıp senle evlense bile ne olacak, aklanmış mı olacak. Sakın seni kandırmasına izin verme, adam düpedüz yalancının önde gideni. Daha çok söverdim de banlanmayım şimdi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ve öğrendim ; Evliymiş!
- Konu Sahibi kadinistemezse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşte diyor ki benim evliliğim aslında bitti, ben kız kardeşimle yaşıyorum ev yüzünden de böyle yalakalık yapıyorum evi halledince bosanıcam evi kaptırmak istemiyorum diyor. Dogru yalan bilememBen eşiyle boşanma aşamasında olduğunada ev konusu olduğunada zerre inanmadım.
Bu kadın başka bi şehirde yaşıyo ya memur ya bi proje için . Adamda eşi yokken at koşturuyo
Aşkım cicim yazıp neden kardeşiyle yaşasın bu sebepten işte
Yok inanma dediğine. Sen birşey yapama diye sanki kadının haberi varmış gibi demiştir sana.Eşinin numarası da var.. Lazım olacak herkesin numarasını aldım. Hatta aynı gün teli kapalıydı ayrıldıgım gün, iş için aramak zorundaydım acaba eşinin yanında mı diyerek bir bahaneyle eşini aradım. Güya eşi ben oldugumu anlamıs buna söylemiş bu da boyle oyunlara basvurma dedı bana. Eşinde de ne mide var anlamadım.
Ben telekomdan arıyorum internet basvurunuz varmıs eşiniz basvuruda bulunmus görüşebilir miyim vs dedimEşiyle ne konuştun ?
eve gittiğim için kardeşiyle yasadığına inandım açıkçası.. ama arada eşine de gidiyordur aynı muhittelermiş eşiyleHakketten kardesıylemı yasıyor acaba , ya da hakketten esıyle bosanma asamasında mı yok sa ayrı sehırlerde yasayan bır memur fılan mı bu adam
Sakat bir ilişki olduğu en başındna belliymiş.
yormayın kendinizi böyle ilişkilerle
yormayın kendinizi böyle ilişkilerle
Ağır bir durum, ancak yerinizde olsaydım hiçbir şey olmamış gibi ardımı dönüp gidemezdim sanırım.
Eşi ile irtibata geçer, durumu anlatırdım; gerisi o kadın ile o iğrenç adamın derdi olurdu, ister barışırlar ister bozuşurlar, huzurları olmasın da. Ev işi doğruysa evi de alamasın...
Ve iş olarak irtibatı tamamen koparma şansım varsa koparırdım.
Ne rezil... Böyle erkekler toplum içinde her yönleriyle kabul görmeye devam ediyor ve "Erkek adamdır" kalıbıyla sırtları sıvazlanıyor ya, daha bir midem bulanıyor.
Atlatacaksınız, elbet geçecek bu günler.
Eşi ile irtibata geçer, durumu anlatırdım; gerisi o kadın ile o iğrenç adamın derdi olurdu, ister barışırlar ister bozuşurlar, huzurları olmasın da. Ev işi doğruysa evi de alamasın...
Ne rezil... Böyle erkekler toplum içinde her yönleriyle kabul görmeye devam ediyor ve "Erkek adamdır" kalıbıyla sırtları sıvazlanıyor ya, daha bir midem bulanıyor.
evli oldugunu bile bile eve gidip orada kalmanız cok yanlış. daha neyi ögreneceksiniz.sacma ve gereksiz hareketlerde bulunmuşsunuz.Merhaba bayanlar! Şu an yaşıyor muyum , ölü müyüm bilmiyorum. Bu sancıdan nasıl kurtulacağım, sadece bunu düşünüyorum yani kendi canımın derdine düştüm. Çünkü çok acı çekiyorum. Aslında şüphelerim de oluyordu hatta buraya konu da açtım ama her seferinde öyle konuşuyordu ki inanıyordum. Son olayı yazıcam sadece. Yine benim talebimle buluştuğumuz gün tam bana "benimle evlenir misin" dediği anda masada ters duran telefonu çaldı; aysoşum... diye kayıtlıydı. Güya eski eşi kendisi.... "Niye aysoşumm diye kayıtlı" dediğimde "sen yanlış gördün aysoş yazılı" dedi ve o sıra el çabukluğu ile değiştirdi, "aysoş" yaptı. Sonra ben daha önce telefonunu hep saklamasından şüphe edip saygıyı bir kenara bırakarak telefonu elinden çekip aldım. Tuş kilidi şifresini daha onceden gözlerimle ezberlemiştim. Tuş kilidini açamıcam, bilmiyorum zannetti ben açınca yerinden fırladı ve o sıra gördüğüm; eşiyle "aşkım, karıcım" diye yazışmalarıydı. "Hani boşanmıştın, boşandığın eşinle neden böyle yazışıyorsun" dediğimde epey kıvrandı, "tamam anlatıcam" dedi. Netice itibarıyle aslında boşanmamış olduğunu, davalık olan bir ev nedeniyle yalakalık yapmak zorunda olduğunu söyledi. Ben "bitti" dediğimde alkolün de etkisiyle ben "seni bırakmam" vs gibi laflar etti ama bunlar sırf beni sevdiğine inandırmak için numaradan söylenmiş sözlerdi. Ben madem bitti şüphe duyduğum her şeyi öğreneyim de öyle bitsin dedim ve hiç sinirlenmedim karşısında. Bana kız kardeşimle oturuyorum demişti ve daha once "sıze geleyım" dememe rağmen kabul etmemişti. Ben de bunu da öğrenmek ve kız kardeşine iki çift laf söylemek için "kız kardeşine gidip onla da konuşucam " dedim. Bu arada yanımdayken bana mesaj yazıyor "ben ettim sen etme seni seviyorum" vs.. Yolda giderken elimi tutmaya çalışıyor, biraz da işin gırgırında.. Gittiğimizde kız kardeşi uyumuştu saat 2 idi çünkü. Sonra bu halde gitme eve, burda kal sana ayrı yatak yaparım dedi. Ok dedim. Burada tepki gösterenler olabilir amacım telefonunu iyice incelemekti.. Ki ayrı uyudum yani aslında uyuyamadım. O alkollü olduğu için hemen uyudu , ben telefonunu aldım ve bu adam boşanmamış olduğu , benimle çıktığı gibi bir de yazıştığı 2 kız daha var. Bana söylediği şeylerin aynısını da onlara da söylüyor hem de "evlilik vaadinde" bulunuyor... Bu arada biz çıkarken babası vefat etmişti. Cenazeye boşandım dediği eşini de götürmüş meğer mesajlarından anladım; "Yanıma gel, alt kattayım" vs diyor aynı anda benle de yazısıyor "çok kotuyum keske yanımda olsan, sen babamın bana bir armaganısın, o gitti, giderken seni gönderdi" diye.. Ertesi sabah oldu ben hazırlandım"Ben gidiyorum, bitti beni arama, sözleşme de iptal" dedim , bu arada o "haklısın adilik, hainlik yaptım, sana yapmamam lazımdı, senin bu kadar sevdiğini bilmiyordum, boşlukta oldugun için benlesin sanıyordum. Eşime yalakalık yapıyorum, boşanıcam o evi ona kaptırmak istemiyorum, bir çözüm buldum; ben boşanayım aklanıp paklanayım karsına öyle cıkayım. Ben seninle evlenicem" dedi. Ama içinden ayrıldığımıza seviniyordu bence çünkü iş anlamında kullandı biraz beni. Sonra iş ilişkimiz de olduğu için o gün de irtibat halinde olduk yani dün.. Ve yine bitmesine rağmen dün akşam "iyi geceler" mesajı yazdı, sabah da aradı "günaydın" diye.. Ben de bu sabah iş ilişkimizi koparıp, mesaj attım "beni kesinlikle arama, ben seni bir gün bile beklemem" diye. O da cvp yazmış "biliyorum benden nefret ediyorsun, seni çok sevdim, seviyorum. Beni engellemene gerek yok, arama desen aramam, inşallah musmutlu ol. vs Bu arada ben bitti demiştim ama o "tamam bitsin boşanana kadar, irtibatımızı koparmayalım sevgili de olmayalım ama görüşelim demişti. Ben de istemem dedim. Çünkü bunu demesinin nedeni iş anlamında benim gücümden yararlanmaktı. Takdir sizin. ben şimdi arkadaşlarını kardeşini arayıp ağzıma geleni söylemek istiyorum, sizce ne doğru olur..Herkes hiçbir şey yokmuş gibi davrandı. Çevresine de rezil oldum belki ben onun evli oldugunu bile bile birlikteydim sandılar..
ayrıca diyelim ki ayrılar ama boşanmamışlar. bu vakitte bile evli ciftler barışıp bir şekilde bir araya gelebilirler. bu yzden adamın veya kadının yanında 3. bir kişi olmamalı. akıl karıştırmamalı.
evli adam ne zaman boşanır veya kadın fark etmez. o dk dan sonra özgürdür. istert 10 kişi ile cıksın ister 1. o olna kalmış kimse de yadırgamaz.
siz komple bu adamdan uzak durun. timsah gözyaşlarına inanmayın. sevginizi unutun. önünüe bakın.
iş içinde başka biri yok mu bu adamla ilgilemnecek bırakın başka biri projesini yurutsun. ilişliginizi kesin.
yada kimse yoksa almayın projeyi.
he karşısında dik durabileceksiniz, timsah gözyaşlarına kanmayacaksınız ve böyle canımlı ciicmmli sözler ettiginde susturailecekseniz ve işiniz için fulll profesyonellik ile davranabilecekseniz işi de kabul edersiniz. ama bence gereksiz olur. yüz olma ihtimaliniz cok fazla. ama siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.
ailesine ve diger tanıdıklarıa da bu adam böyle böyle demeyin. sizi bu saatten sonra onun ne oldugu ilgilendirmez.
karşınızda çok fena biri var. adamlık sıfır. takdirim; okurken nefret ettim, yaşarken nasıl katlanırsınız
Şerefsiz adam.
Bu adamla sakın evlenmeyin çok üzülürsünüz
inşallah aşığım onsuz olmuyor diyip barışıp metresi olmazsın..
yanlış anlama yaparsın demiyorum bitirmşsin takdir ettim
ama burada barışan kişileri çok gördük
yanlış anlama yaparsın demiyorum bitirmşsin takdir ettim
ama burada barışan kişileri çok gördük
Canım geçmiş olsun...kurtulduğuna sevinmelisin bence hadi eşi ile ev için ilişki kuruyor seninle is icin diğer 2 kızla ne için görüşüyor seviyorsan bile iradene sahip çık benim bi arkadaşım kendini mafetti boşandığı eşinden bi oğlu var ve şuanki erkek arkadaşı evli bosanacam diye oyalayip duruyor aynı bahane yok adamın oğlu sorunluymus pedagog böyle yapın birlikte yaşayın demiş ondan aynı evdeymis eşiyle aynı odada yatmiyolarmis falan filan yalan adam işini bıraktı şimdi kayinpederi ile çalışıyor şimdiki bahanesi de o...ama arkadaşım köpek gibi seviyor bırakamiyor iyice battı dibe...
İşte diyor ki benim evliliğim aslında bitti, ben kız kardeşimle yaşıyorum ev yüzünden de böyle yalakalık yapıyorum evi halledince bosanıcam evi kaptırmak istemiyorum diyor. Dogru yalan bilemem
Aşkım cicim yalakalık mı ? Yalakalık yaparken nasıl boşanıcakmış?
Yalakalık yapan aynı evde yaşar ablasında niye yaşasın
Hala neden esini falan ariyosunuz! Evliymis iste ayrilin kurtuldugunuza sukredin.Eşinin numarası da var.. Lazım olacak herkesin numarasını aldım. Hatta aynı gün teli kapalıydı ayrıldıgım gün, iş için aramak zorundaydım acaba eşinin yanında mı diyerek bir bahaneyle eşini aradım. Güya eşi ben oldugumu anlamıs buna söylemiş bu da boyle oyunlara basvurma dedı bana. Eşinde de ne mide var anlamadım.
İs icin aradim demeyin kim is arkadasina ulasamayinca esini arar?
oha gözlerim yuvalarından fırladı resmen adam pzvnkliğin kitabını yapmış yan dal olarak şerefsizlikte master yapıyor.
bu duruma uygun şu ergenlerin bir sözünü yazacağım. " aşığım diyordu.Nerden bilebilirdim ki Romeo görünümlü Pznk olduğunu"
bu duruma uygun şu ergenlerin bir sözünü yazacağım. " aşığım diyordu.Nerden bilebilirdim ki Romeo görünümlü Pznk olduğunu"
Ben de şu an eşine anlatmayı düşünüyorum. Ama dün eşinin yanın da mı değil mi anlamak için eşini arayıp Telekom'dan arıyorum eşiniz başvuruda bulunmuş yanınızdaysa görüşebilir miyim diye bir oyun oynadım ve bu ayseyi aramıssın boyle oyunlar oynama sen oldugunu anlamıs dedı ben oldugumu nasıl anlıyor nasıl genıs acaba onun bu capkınlıklarını bılıyor mu bılıyorsa benım arayıp herseyı anlatmamın etkısı olmaz aksıne ben rezıl olurum bunu dusunuyorum sizce?Ağır bir durum, ancak yerinizde olsaydım hiçbir şey olmamış gibi ardımı dönüp gidemezdim sanırım.