Ve öğrendim ; Evliymiş!

Aynen oyle kendisine bakmadan zavalli kadina ne diyor ya

Birde burda yardim etmeye calisiyorduk. Ama halinden memnun evli de olsa hemen ayrilmayi kabul etti diye uzuluyor birde

Onuda anliyorum bi yerde duygusal olarak cani aciyor, belki karisinin yerinde o olmak istemistir ama ne kadar sansli oldugunun farkinda degil suanda..ne diyelim Allah herkese akil sagligi versin.

yanlıs yapmıs olmam degıl mı bu sefer kotuluk mu yaptım dıye vıcdan yaparım ben cunku cok kararsızım

Onuda anliyorum bi yerde duygusal olarak cani aciyor, belki karisinin yerinde o olmak istemistir ama ne kadar sansli oldugunun farkinda degil suanda..ne diyelim Allah herkese akil sagligi versin.
Yo yanlıs kelıme kullandıgımın farkındayım su an, ama gercekten ıyı degılım kusura bakmayın

Üslubun çok çirkin .
Karısının boşanmamış olması , senin tabirinle " yollu " olduğunu göstermez .
Belki o kadının da haberi yok aldatıldığından nerden biliyorsun ?
Bir kaç kişi yazmıs o halde hangı anlamda kulandıgımı acıklayayım yanı her seyı kabullenmıs anlamında ve dusunmeden kullandıgım bır cumle sınırıme verınız dusunmeden konusuyor ve yazıyorum

yanlıs yapmıs olmam degıl mı bu sefer kotuluk mu yaptım dıye vıcdan yaparım ben cunku cok kararsızım

Siz bilirsiniz, nasıl rahat hissedeceksekseniz öyle davranın.
Ancak yerinizde olsam, eşinin bilmeye hakkı var der söylerdim. Esas söylemezsem rahat uyku uyuyamazdım, o zaman bir yalana ortak olduğumu düşünerek kendimi sorumlu hissederdim.
Karar sizin.

az once dıger arkadaslara acıklamamı yaptım. size de yapayım kasıtlı olarak o kelımeyi kullanmadım aceleden düşünmeden ve o mana da kullanmadım. Sonucta bılgısayar degılız kelımelerı secerken hat yapabılırız hele kı su an ruh saglıgınız ıyı degılse takdır edersınız kı zor bır surec. Şikayet etmenize gerek yok hemen, etseniz de fark etmez...

Bunu duymaya ıhtıyacım vardı, evet aramak ıstıyorum ben de..

hanfendi karısnın yerinde olmayı niye isteyeyım su durumda, aklımı peynir ekmekle yemedim haklısınız allah akıl sağlıgı versin

Böyle konularda yorum yapasim gelmiyor
Balık baştan kokmus
Adam yanlış adam...

Ne kadar Üzgün olsak da üslup mühim
Adamın eşine kullandığın kelime benim için de affedilemez.

Evli adamla 1 buçuk aydır çıkıyor olman sana nasıl bu sıfatı yakistirtmiyorsa
( haberim yoktu ) savunuyorsan kendini...

Eşine de empati yap. Haberi yoktur onun da...

Ayrılık isabet olmuş kararlı ol vazgeçme...

Yalanina herkesi alet etmis alecek yobazlar uzak dur boyle insanlardan

Benim de yeni tanıştığım biri vardı. Bakkaldan ekmek aldım der gibi evliyim bosanacagim beni bekle diyor bana. Tabiki hayır ben kimsenin gunahina girmem dedim. Bir de üstüne senin günaha gireceğin bir durum yok sen olmazsan başkası olacak nasılsa dedi. Kafaya koydum aldatmayı diyor yani. Erkeklerden nefret edicem yakında.

Tükürsen tükürüp yapismayacak. Iliskini kes. Böyle bir insan sen kime ne dersen de kendini haklı çıkarır gibi geldi. Ugrasilacak gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…