Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam kızlar, 2 saat sabah yumurta toplama işlemi yapıldı şükür sorunsuz geçti. Doktorum 12 tane toplandığını söyledi

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗 geçmiş olsun 💐 maşallah 🧿 inşallah hepsi döllenir Altın embriyon olur Allah’ın izniyle 🤲🥰👼

Hoşgeldin 🤗 benim güzel hamiş arkadaşım sen bebeklerinle iyi ol önemli değil ☺️ Amin Amin bu güzel dualarına 📿 Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🥲💕
Canım Mayalammm 🤗 Senin de ben hamişim haberini bi alsak daha mutlu olacağım kuzum 🤗 Hadi artık gelsin OPU günün ve transfer günün.. Şöyle ennn goldundan altın yumurtana sonra da bebeğine kavuş inşaallah 🤲🏻🥰 Ve tabii buradaki tüm arkadaşlarım da ❤️❤️

Canım senin transferin belli oldu mu embriyoların durumu nasıl inşallah çoğu gelmiştir 5. Güne Amin 🤲👼
Evet aradılar yarın sabah 10:30 transfer inşallah. 6 tanenin durumu daha iyi dediler. Karnımda sıkıntı çıkmazsa yarın transfer olur buraya yazarım inşallah. Hatta girerken yazarım dua edersiniz 💞

Canım Mayalammm 🤗 Senin de ben hamişim haberini bi alsak daha mutlu olacağım kuzum 🤗 Hadi artık gelsin OPU günün ve transfer günün.. Şöyle ennn goldundan altın yumurtana sonra da bebeğine kavuş inşaallah 🤲🏻🥰 Ve tabii buradaki tüm arkadaşlarım da ❤️❤️

Amin amin çok amin diyorum duana 🥹🤲💕
Az kaldı canım büyük ihtimalle pazartesi günü olacak bugün gittim çok şükür herşey yolunda cuma günü tekrar gideceğim o günkü duruma göre karar verilecek 🫶

Evet aradılar yarın sabah 10:30 transfer inşallah. 6 tanenin durumu daha iyi dediler. Karnımda sıkıntı çıkmazsa yarın transfer olur buraya yazarım inşallah. Hatta girerken yazarım dua edersiniz 💞

Maşallah 🧿 canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun transferin su gibi berrak geçsin bebeğin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Rabbim yüzüne baksın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah dualarımız seninle bebişini al gel beraber gün sayalım dilerim sonunda hamile 🤰 kalırız Allah’ın izniyle 🤲👼🥹

Belli değil şimdi görüştüm estrofem günde 4 yaptı progesteron igne ve hap verdi yarın baslayacam onlara da ama transfere kadar gelme muayene dedi sizde nasıl gidecek misiniz muayene yoksa transfere kadar gitmiyor musunuz
Bende son 14.gün gittim ondan sonra gitmedim kontrole, prpgestan iğne, estrofem, coraspin ve folik asit kullanıyorum, 4 nisan transfere çağırdılar, iğne başladıysanız bittiğinden sonra sizide transfer tapılacak bence

Canım çok geçmiş olsun 🌸 Bende 2 kere yaşadım kahverengi leke şeklinde kanamayı.. Doktorum öyle bir şey yaşarsam kan sulandırıcı iğnelere 2-3 gün ara vermemi söyledi ki bende öyle yaptım. Bir de lekelenme görünce hemen dinlenme moduna geçtim. Çoğalmadan geçti gitti şükür, bir daha da olmadı. Senin de öyle bir şeydir diye umuyorum..
Ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende

Ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende
Bende kullanmıyorum canım kan sulandırıcı pazar günü oldu benimde korktum baya nöbetci doktora gittik asistandi tabi çok memnun da kalmadım ama bişey yok yerleşme kanaması dedi 6+5te ne yerleşme kanaması ben anlamadım😔 kasıklarımda da ağrı var baya modumu düşürdü yani tuvalete kalmaya korkar oldum🫣 benimde cumartesi doktorum bı gitsem de rahatlasam🙄

Hoşgeldin 🤗 merhaba evet mesajın burada görünüyor ☺️ Rabbim inşallah kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah umarım işinin Ehl-i güzel bir ekibe denk gelirsin 🤲❤️
Aminn Allah razı olsun hepimizi insAllah çok sevindim aranıza katilabildigime🤲🥰Rabbim denk getirsin önerilerde bulunanlar olur insAllah

Ya keyfim yok kasıklarımda ağrı var 🥹 hafif kahverengi leke de geliyor modum düşüyor öyle olunca haliyle 🤷‍♀️

Canım inşallah önemli bir şey değildir hayırlısıyla bugünleri de sağlıcakla atlatırsın inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah Amin 🤲💕🥲

Aminn Allah razı olsun hepimizi insAllah çok sevindim aranıza katilabildigime🤲🥰Rabbim denk getirsin önerilerde bulunanlar olur insAllah

Amin inşallah canım bahçeci iyi diyorlar laboratuvarı falan eğer düşünürsen Bursa’da bahçeci var burada bir arkadaş orada tüp bebek yaptırdı ilk seferde hamile kaldı çok şükür baya memnun kalmıştı inşallah önce Allah’ın izniyle sonra doktorların eliyle bebeğine kavuşursun inşallah 🤲❤️

Back
X