-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Olur mu öyle şey ya o zaman gürültüden rahatsız olan üst katta otursun niye alt katta
Polis demiş duvarlara vurmuş ki bu çocuk için çok kötü bir uyaran
Ztn yeterince çabalıyorlar birde alt katta oturun baskısı mi kurulsun insanlara ki fazlası ile sınırlar asılmış
Olabilir ama özel bir çocuğu olan insanlar bunu da dusunmeli insanlarin hastasi olabiliyor küçük bebegi olabiliyor isten gelip yorgun olabiliyor bir süre idare edilebilir peki daha sonrasi kusura bakmayin herkesin düşünmesi gereken birsey üst katta degil zemin katta oturmalari lazim öyleyseşu zamanda o kadar kolay ki ev değiştirmek çatır çatır kafana cebine göre ev buluyorsun kolayca (!)
normal daire kiraları bile uçmuşken dubleks daire kiralarını düşünemiyorumİki tarafta haklı fakat otizmli çocugu olan aile ara kat daire yerine alt katlarda ev tutması gerek diye düşünüyorum.
Ters dubleks bir daire gayet işlerini görürmüş oysa.
Konu sahibesine de yüklenmenin de alemi yok.
Gürültüyü çekmek kolay iş degil.
Özel çocukları olan aileler bu tip durumlarda kendilerine kolaylık sağlayan çözümleri de baştan üretmeliler.
zeminde oturmak da çözüm değil o zaman da üst katı yan dairesi falan duyarOlabilir ama özel bir çocuğu olan insanlar bunu da dusunmeli insanlarin hastasi olabiliyor küçük bebegi olabiliyor isten gelip yorgun olabiliyor bir süre idare edilebilir peki daha sonrasi kusura bakmayin herkesin düşünmesi gereken birsey üst katta degil zemin katta oturmalari lazim öyleyse
Otizm sadece zengin çocuklarında olur falan sanıyorlar sanırım. Benim çoğu öğrencimin ayağında ayakkabı, üzerinde mont yok, okula aç geliyorlar.Gidip gelip şaşırıyorum ya beklentiye bak ev dubleks olacak ara kat sesten koruyacak demek çok ilginç normal eve yetiştiler dubleks eksik kaldı
Otizm sadece zengin çocuklarında olur falan sanıyorlar sanırım. Benim çoğu öğrencimin ayağında ayakkabı, üzerinde mont yok, okula aç geliyorlar.
Ozaman soylenmeyin. Apartmanda cocuklu aile ne kadar kosmayin etmeyin desede ses oluyor.Yok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyor
Ki benimde kısmen engelim varRica ediyorum engelli kelimesini değil Özel kelimesini kullanın.Otizmli bireyler özeldir
Asıl ben kırdıysam kusura bakmayın amacım bu değildi.Benim kızımda otizmli bir birey.Ay yazıkkkk engelli mi vah vah nasıl bakacaksın gibi tepkileri hiç sevmediğim için kullanılmaması tarafındayım sadece.ÜzüyorKi benimde kısmen engelim varrapor almadım az ama var yani bir çok şeye engel oluyor. Özürlü ile engelli aynı şey değil.
Ama oğluma anlatırken hep özel dedim. Dikkat ederim. Kırdıysam kusura bakmayın.
Ben otizmli bir bireyin annesiyim.Bu dediğinizi de yaptım zamanında.Çocuklarım hasta oldu sürekli malum zemin katın yerleri soğuk oluyor evi sıcak tutmaya çalıştık hem terlediler hem yerden soğuk yediler.Yaşamayana konuşmak o kadar kolay kiOlabilir ama özel bir çocuğu olan insanlar bunu da dusunmeli insanlarin hastasi olabiliyor küçük bebegi olabiliyor isten gelip yorgun olabiliyor bir süre idare edilebilir peki daha sonrasi kusura bakmayin herkesin düşünmesi gereken birsey üst katta degil zemin katta oturmalari lazim öyleyse
Evet ben de ona şaşırdım.Ya aslında öyle bir uye değil ama şaşırttı beni
Birde secemeyecegimiz şeyler için fikir vermek bana korkunç geliyor bu yaklaşım çok değişik geliyor
Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Tamam çocuğu otizmli olabilir ama bu onların sorunu o gürültüyü çekmek zorunda değilsiniz. Gerekirse çocuğun başına nöbet tutup o sesi çıkarttırmayacak. Çocuğu özel çocuksa huyunu suyunu bilir orta katta oturupta kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok gidecek giriş katta oturarak o zamanMerhaba arkadaşlar ben 1.ci katta oturuyorum üst katımdaki komşunun otizmli çocuğu var doktora gidip geliyorlar diğer çocuklardan farklı olağanüstü gürültü yapıyor güm güm güm güm ama görmeniz lazım evet rahatsızlığından ötürü anlıyorum bir kaç kez konuştuk onlar bize hak veriyor biz de onlara hak veriyoruz ama maalesef bazen tahammül sınırımız kalmıyor ve evin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye şusn taşınamam maalesef başka planlarımız var eşim eşiyle ben kadınla bir kaç kez konuştum ama çözülmüyor kiracılar ev sahibi ile hiç konuşmadım polis vs çağırmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar ya valla kafayı yemek işten değil
YUH.Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Tamam çocuğu otizmli olabilir ama bu onların sorunu o gürültüyü çekmek zorunda değilsiniz. Gerekirse çocuğun başına nöbet tutup o sesi çıkarttırmayacak. Çocuğu özel çocuksa huyunu suyunu bilir orta katta oturupta kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok gidecek giriş katta oturarak o zaman
Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Tamam çocuğu otizmli olabilir ama bu onların sorunu o gürültüyü çekmek zorunda değilsiniz. Gerekirse çocuğun başına nöbet tutup o sesi çıkarttırmayacak. Çocuğu özel çocuksa huyunu suyunu bilir orta katta oturupta kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok gidecek giriş katta oturarak o zaman
Kimse geçmediği kapının gıcırtısını bilmezmiş.Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Tamam çocuğu otizmli olabilir ama bu onların sorunu o gürültüyü çekmek zorunda değilsiniz. Gerekirse çocuğun başına nöbet tutup o sesi çıkarttırmayacak. Çocuğu özel çocuksa huyunu suyunu bilir orta katta oturupta kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok gidecek giriş katta oturarak o zaman
Konuşun büyük büyük, aynen devam.Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Tamam çocuğu otizmli olabilir ama bu onların sorunu o gürültüyü çekmek zorunda değilsiniz. Gerekirse çocuğun başına nöbet tutup o sesi çıkarttırmayacak. Çocuğu özel çocuksa huyunu suyunu bilir orta katta oturupta kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok gidecek giriş katta oturarak o zaman
Emredersiniz !Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Tamam çocuğu otizmli olabilir ama bu onların sorunu o gürültüyü çekmek zorunda değilsiniz. Gerekirse çocuğun başına nöbet tutup o sesi çıkarttırmayacak. Çocuğu özel çocuksa huyunu suyunu bilir orta katta oturupta kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok gidecek giriş katta oturarak o zaman
Zorunda değilse çağırsın polisi göndersin çocuğu. Yapamıyor mu? O zaman zorundaymış.Kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil. Tamam çocuğu otizmli olabilir ama bu onların sorunu o gürültüyü çekmek zorunda değilsiniz. Gerekirse çocuğun başına nöbet tutup o sesi çıkarttırmayacak. Çocuğu özel çocuksa huyunu suyunu bilir orta katta oturupta kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok gidecek giriş katta oturarak o zaman