- 21 Nisan 2016
- 773
- 247
- 34
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Polis çağırarak elde etmeyi umduğunuz sonuç nedir ? Allah komşunuzun yardımcısı olsun.Merhaba arkadaşlar ben 1.ci katta oturuyorum üst katımdaki komşunun otizmli çocuğu var doktora gidip geliyorlar diğer çocuklardan farklı olağanüstü gürültü yapıyor güm güm güm güm ama görmeniz lazım evet rahatsızlığından ötürü anlıyorum bir kaç kez konuştuk onlar bize hak veriyor biz de onlara hak veriyoruz ama maalesef bazen tahammül sınırımız kalmıyor ve evin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye şusn taşınamam maalesef başka planlarımız var eşim eşiyle ben kadınla bir kaç kez konuştum ama çözülmüyor kiracılar ev sahibi ile hiç konuşmadım polis vs çağırmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar ya valla kafayı yemek işten değil
Yok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyorPolis çağırarak elde etmeyi umduğunuz sonuç nedir ? Allah komşunuzun yardımcısı olsun.
Tavanlarınız çok alçak değilse, ses yalıtımı için ne yapılabilir diye araştırabilirsiniz.
Bize hak veriyorlar ama ben ilgisiz kayıtsız kalmalarını istemiyorumBenim kuzenim de özel çocuk amcam sırf o yüzden ya birinci katta yada müstakil evlerde oturuyor.iki tarafta kendince haklı bence polise falan gitmeyin.
O zaman seslere alışmaya bakacaksınız.Yok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyor
Ben hiç bir zaman ilenmem herşeyin farkındayım sadece ailenin daha fazla ilgilenmesini istiyoruz sonuçta ben de evimde dinletemiyorum ne yapıcazÇocuk otizmli farkında mısın? Elini kolunu bağlayıp odaya mı kapatmasını istiyorsun? Şaka gibisin cidden ya etme bulma dünyası dikkat et.
Sen de haklısın ama kadın napabilir nasıl daha fazla ilgilenebilir? Yalıtım işini ortak yaptırmayı konuşun madem komşunuzlaBen hiç bir zaman ilenmem herşeyin farkındayım sadece ailenin daha fazla ilgilenmesini istiyoruz sonuçta ben de evimde dinletemiyorum ne yapıcaz
Ama ilgisizlikten değildir inanın durduramıyorlar. Hatta müdahale edince çocuk daha da hırçınlaşabiliyor. Özel duruma sahip çocuğu olan bir anne mahcubiyetini anlatmak için konu açmıştı burada yani onun için de çok zor bir durum çözümsüz gibi.Bize hak veriyorlar ama ben ilgisiz kayıtsız kalmalarını istemiyorum
Yok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyor
Merhaba arkadaşlar ben 1.ci katta oturuyorum üst katımdaki komşunun otizmli çocuğu var doktora gidip geliyorlar diğer çocuklardan farklı olağanüstü gürültü yapıyor güm güm güm güm ama görmeniz lazım evet rahatsızlığından ötürü anlıyorum bir kaç kez konuştuk onlar bize hak veriyor biz de onlara hak veriyoruz ama maalesef bazen tahammül sınırımız kalmıyor ve evin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye şusn taşınamam maalesef başka planlarımız var eşim eşiyle ben kadınla bir kaç kez konuştum ama çözülmüyor kiracılar ev sahibi ile hiç konuşmadım polis vs çağırmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar ya valla kafayı yemek işten değil
Napsinlar ya tasinacaklar yada çocuğu bağlayacaklar.benim üst komşumun kızı sağlıklı olmasına rağmen sürekli hoplayıp zıplıyor yinede idare ediyorum.sizde bı alemsiniz aynısı sizin başınıza da gelebilirdi.Bize hak veriyorlar ama ben ilgisiz kayıtsız kalmalarını istemiyorum
Ama ilgisizlikten değildir inanın durduramıyorlar. Hatta müdahale edince çocuk daha da hırçınlaşabiliyor. Özel duruma sahip çocuğu olan bir anne mahcubiyetini anlatmak için konu açmıştı burada yani onun için de çok zor bir durum çözümsüz gibi.
Kulaginiza tipa takip gezin o zamanYok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyor
Çağırsan bile bi sonuç çıkmaz.polis vs çağırmak istemiyorum
3-4 sene az bir zaman değil, masrafa değer. Kadın ne yapsın, durduramıyordur. Yoksa kim komşusuyla bu yüzden problem yaşamak ister. Onların yaşadığı stres ve mahcubiyeti düşünüyorum da. Allah yardımcıları olsun. Tek suçları daha izole bir ev bulmamış olmaları bence. Müstakil veya giriş kat olabilirdi. O da imkan dahilindeyse tabi.Yok ses yalıtımı düşünmüyoruz çünkü 3,4 seneye kadar taşınacağız eşim masraf yaptırmak istemiyor