Komşu müsveddesi

Bir an okurken ben yazdım sandım konuyu. Benim üst kat komşum da öyleydi. Karpuz kabuğu, ceviz, saç, yemek artığı, izmarit ne ararsanız bizim balkona silkeliyordu. Evine çıkmadım ama balkonda olduğunu bildiğimden söylenerek temizledim duyar yapmaz belki bir daha diye. Sonra hamileyken bir gün bir baktım ki bizim balkon hep tırnak. Gerçekten sinirlerim bozuldu. Ben de şöyle bir şey yaptım, beyaz yalan diyelim yalan söyledim. Bunlar çok pinti insanlar. Sizi şikayet etsem bin lira para cezası var yazık değil mi şimdi o kadar paraya, ısrarla her pisliği aşağı atıyorsunuz ben neden sizin çöpe attığınız tırnağı temizleyeyim ki dedim. Pandemiden dolayı telefonla aramıştım. Komşuluk var aramızda ceza gelince niye söylemedin demeyin diye aradım artık çaresiz kaldım teyze bir daha yapmam dese neyse dedim. Telefonu kapatır kapatmaz evdekiler kadına kızdı niye silkeliyorsun inatla nasıl verelim şimdi o kadar parayı diye. Kaç yaşında kadın ayaklarını yerlere vurdu, bağırdı, çağırdı ama on dakika sonra beni arayıp kusura bakmayın konuştuk daha yapmayacak dediler. Vallahi o oldu daha da silkeleme yok. Deneyin isterseniz ama bizim komşu tehlikeli biri gibi değildir yani. Ben bu şekilde çözdüm para cezası caydırdı.
Ben kadının ismini bile bilmiyorum kadın hakkında tek bilgim üst katımda oturması ve utanmaz medeniyetsiz çirkef biri olduğu .. sürekli inkar edip önüne gelene beni anlatıyor evimi bastı diye .. nasıl çözülecek bilmiyorum

Komşu kelimesini görmek bile sinirimi zıplatıyor artık.Üst katımızda geceyi gündüz,gündüzü gece gibi yaşayan ve bunu normal kabul eden şahıslar yaşıyor.Kendilerine hemen her gece 12 den sonra misafir gelir.Misafirleri de kendileri gibi medeniyetten nasibini almamıştır,sabahın 3,4 üne kadar oturur,bagıra bagıra sohbet ederler ve çocuklar da bu süre zarfında uyumaz.Gündüz saati gibi koşmaya ve bağırmaya devam ederler.Milyarlarca kez söyledik,uyardık.Sonuç:Cok dikkat ediyorlarmış fakat biz her sesi duyuyormuşuz.Ben bezdim artık.Bunların zili çalınca gece bütün sinirlerim alt üst oluyor.Umarım biz ve bizim durumumuzda olanlar medeniyet ve görgü nedir bilenlerin olduğu bir yerlere taşınabiliriz bir gün.Çekilcek gibi değil.
Ben saçından sürüklesem ancak yüreğim soğur herhalde nefret ediyorum ya böyle medeniyetsizlik olamaz ben anlayamıyorum

komşulardan da destek alamam çünkü merdiven yıkamıyorum,onun çocuklarının yediği her türlü şeyin pisliğini ,kocalarının içtiği sigara izmaritlerini,tükürmelerini,çerez kabuklarını ben temizlemek istemiyorum ,evim 1.katta gurbetteyim korona da çıkınca işten de çıktım evdeyim kimseyle alakam yok , eşim de işe gider ben de yaşıyor muyum bellisiz olur zaten çöp bile atmam asla .. bu haldeyken kadın tutalım parası neyse verelim dedim ,kimse yanaşmıyor iyi de bu kadar medeniyetsizliğinizin ceremesini ben niye temizleyeyim ki .. çocuğunuza öğretin o pislikelrin böyle atılmayacağını ,çamurlu ayakkabılarla gelinemeyeceğini , temizliği .. onlar normal karşılıyor da ben karşılamıyorum .. şimdi ben de onların gözünde uyumsuz olduğum için ,üstteki çirkef de onu da destek alarak beni kötülüyor ,evimi bastı kocasıyla diyor .. beni uyumsuz kavgacı biri gibi göstermek amacı haklı çıkmak

Arkadaşlar merhaba , oturduğum binaya 6 ay oldu taşınalı .. nasıl bir apartmana düştüm diye yanıyorum ..
İlçe tarzı bi yerdeyiz ,apartmandakiler aşırı pis insanlar bebek bezini bile yukarıdan aşağıya fırlatan ,merdivene tüküren ,sigara izmariti atan ,çocuklar yediği her türlü yiyecek meyve kabuklarını atan anlayışsız topluluğunun bulunduğu bi yerdeyiz ..
Üst kattaki komşudan bezdim artık ama her şeye şikayete çıkan bi insan olmadığım için seslenmedim sabrettim .. eve taşındığımızda balkona hep yukarıdan bi dünya çerez kabukları ,parçalanmış kağıtlar ,sebze atıkları ,her türlü pislik vardı ..temizledik yine atmaya devam etti ,bir gün anneme denk geldi annem söyledi mecbur kaldım atmaya dedi bir de aptalca bi savunma yaptı ..
Gece 1,5 da 2 de gelen sesler ceviz kırması , eve gelen yatılı misafir çocuklarının güm güm atlaması ,kocasıyla küfürlü tartışmaları ..
Her gün oğlu kızı evinde misafir ve torunları hep burda ..
asla aşağıdakiler rahatsız oluyor bu saatte bu yapılır mı demez ,sabredin diyor ..
En son dünden beri gece 1,5 da ve bu sabah 10 da güm güm sesleriyle uyandık .. yine çıkmadım anlayışlı olayım dedim ama bugün temizlik yaptıktan sonra balkondan pisliklerini silkelemiş hepsi benim balkonumda .. tepem atttı iyice çıktım yukarıya el insaf ya kaç oldu uyardık sesimizi çıkarmadık ama yeter yani bir daha olursa gelir kapına atarım dedim , sabah sabah da gürültü yapıyorsun biz insan değil miyiz diye uyardım ,öğlen olmuş istediği saatte ceviz kırarmış ,geçen akşamda misafiri varmış gece 1,5 da , biz apartmanda yaşamayı bilmiyor muşuz... bende ağzıma geleni saydım indim ,içeriye girer girmez kendini parçaladı biriyle telefonla konuşuyor anlatıyor havladı gitti diye .. eve girince güm güm evi yıktı desem yeridir inadına bi sürü ses çıkarıyor arttık delirdim ..
ben büyük kavga istemiyorum görüyoruz haberlerde neler oluyor ama kadın da tam çirkefin teki .. taşınma imkanımız yok yeni geldik bi sürü masraf ettik zaten
Ne yapabilirim önerisi olan var mı , artık tahammül edemiyorum uykudan uyanıyoruz seslerine ,hayvan gibi yürüyor bilerek evin içinde ,gece 2 de temizlik yapıyor,saatlerce süpürge açık tam bir manyak ..
ARKADAŞIM BU DURUMLARDA YASAL SÜREÇLER VAR. HİÇ KENDİNİ YIPRATMAYA GEREK YOK. BENİM ANNEMİM ÜST KOMŞUSU BİRAZ BUNUN BEMZERİYDİ. ANNEM SİNİR HASTASI OLDU. ZABITAYI ARA GELİP DİREK HALLEDİYORLAR . BAK Bİ DAHA YAPIYORMU.

Arkadaşlar merhaba , oturduğum binaya 6 ay oldu taşınalı .. nasıl bir apartmana düştüm diye yanıyorum ..
İlçe tarzı bi yerdeyiz ,apartmandakiler aşırı pis insanlar bebek bezini bile yukarıdan aşağıya fırlatan ,merdivene tüküren ,sigara izmariti atan ,çocuklar yediği her türlü yiyecek meyve kabuklarını atan anlayışsız topluluğunun bulunduğu bi yerdeyiz ..
Üst kattaki komşudan bezdim artık ama her şeye şikayete çıkan bi insan olmadığım için seslenmedim sabrettim .. eve taşındığımızda balkona hep yukarıdan bi dünya çerez kabukları ,parçalanmış kağıtlar ,sebze atıkları ,her türlü pislik vardı ..temizledik yine atmaya devam etti ,bir gün anneme denk geldi annem söyledi mecbur kaldım atmaya dedi bir de aptalca bi savunma yaptı ..
Gece 1,5 da 2 de gelen sesler ceviz kırması , eve gelen yatılı misafir çocuklarının güm güm atlaması ,kocasıyla küfürlü tartışmaları ..
asla aşağıdakiler rahatsız oluyor bu saatte bu yapılır mı demez ,sabredin diyor ..
En son dünden beri gece 1,5 da ve bu sabah 10 da güm güm sesleriyle uyandık .. yine çıkmadım anlayışlı olayım dedim ama bugün temizlik yaptıktan sonra balkondan pisliklerini silkelemiş hepsi benim balkonumda .. tepem atttı iyice çıktım yukarıya el insaf ya kaç oldu uyardık sesimizi çıkarmadık ama yeter yani bir daha olursa gelir kapına atarım dedim , sabah sabah da gürültü yapıyorsun biz insan değil miyiz diye uyardım ,öğlen olmuş istediği saatte ceviz kırarmış ,geçen akşamda misafiri varmış gece 1,5 da , biz apartmanda yaşamayı bilmiyor muşuz... bende ağzıma geleni saydım indim ,içeriye girer girmez kendini parçaladı biriyle telefonla konuşuyor anlatıyor havladı gitti diye .. eve girince güm güm evi yıktı desem yeridir inadına bi sürü ses çıkarıyor arttık delirdim ..
ben büyük kavga istemiyorum görüyoruz haberlerde neler oluyor ama kadın da tam çirkefin teki .. taşınma imkanımız yok yeni geldik bi sürü masraf ettik zaten
Ne yapabilirim önerisi olan var mı , artık tahammül edemiyorum uykudan uyanıyoruz seslerine ,hayvan gibi yürüyor bilerek evin içinde ,gece 2 de temizlik yapıyor,saatlerce süpürge açık tam bir manyak ..
NEfret ediyorum agzini burnunu kirmak lazimda neyse tek yapilacak sey polise sikayet etmek. Apartman hayati rezil bisey yok ne huzur ne konfor kaliyor. Bide pisliklerle ayni yerde oturunca insan sinir hastasi oluyor. Aynisi arka bebek bezi sakiz mandal sogan sarmisak patates ne buluyolarsa atiyorlardi bir gün çıktım agzima gelen kufuru ettim bi saat saydirdim tabi atanlar cikti balkona hemen bana laf yetistirecekler akillari sira hepinizi indiririm assagiya bidaha buraya bisey atarsaniz şıçıp toplayip catidan balkonunuza bok atarim dedim hadi benle uğrasin. O gunden sonra duzeldiler kavga istiyor bu tipler seslenmedikce cirkeflige devam. Bi tane ses sistemi al butun gun bangir bangir muzik cal oklavayla surekli tavana vur arada cekici al duvarlara vur dişe diş kana kan yoksa o cirkeflige devam eder

Benimde ust katimdaki kiracilardan yuzum gulmemisti tele serdigim cocugumun camasirlari sigara izmarit yanigi oluyordu balkonumda bi dunya çer çöp gurultu cabasi neyse ki tasindilar kurtuldum. Ama ben benlikten ciktim onlar boyle yaptikca onlarin bir kere yuzu kizarmadi daha da uste ciktilar. Diyecegim insan insan olmadiktan sonra napsan bos ya onlar giderse rahat edersin ya da siz gideceksiniz. Allah kolaylik versin.

Canım belediyeyi ara zabıtayı ara ses ölçümü yapılıyor . Silkelemek çöp atmak yasak çevre birimi var .. tv de görmedin mi komşu kliması bozuk motoru ses yaptı diye 15 bin para cezası kesildi . Ama siz iyice zıtlaşmışsınız...sen ordan taşın . Kiracı değilsen kendi evin
canım belediye zabıta çevre birimine şikayet et . Ses ölçümü yaptır .. öyle istediği gibi davranamaz . Babasının müstakil çiftliği değil ... tv görmedin mi klima motoru bozuk diye gürültü oluyor diye 15 bin para cezası kesildi ... çöp atmak filan hepsinin resmini çek şikayet et belediyeye .

Benim de bu tarz bir komşu terörüne maruz kalmışlığım var. Epey araştırıp mücadele etmiş biri olarak söyleyeyim, polisin hiçbir yaptırımı yok. Genellikle kavga kıyamet kopmadıkça gelmiyorlar bile, gelseler bile yarım ağızla uyarıp gidiyorlar. Çöp atmalarından çevre kanunu ile zabıtaya ceza kestirme imkanınız var. Su akıntısı, çöp pislik gibi durumlarda zabıta ceza kesiyor. Attıkları çöplerin fotoğraflarını çekin, balkonunuz apartmanın aşağısı. Onları çöp atarken görüntüleyebilirseniz ne ala. Zabıtayı çağırın hem evinizdeki çöpleri pislikleri gösterin hem fotoğrafları. Bu tarz insanlar para ödemeden akıllanmaz. Gürültü konusunda zabıta yine ceza kesebilir deniyor ancak ben çok çekmeme rağmen kestiremedim, tanıdığınız varsa kesebilir.
Bunun dışında diğer yolların tümü dava açmaya çıkıyor bir diğer bence işe yaramayacak yöntem ise kat maliki yasası. Apartmandaki herkes bu kişi hakkında imza verip yasal yaptırımlar izlenirse o sorumsuz kişinin evinin satılığa çıkarılabileceğini okumuştum.
Allah kolaylık versin inşallah en kısa sürede kurtulursunuz.
Ses ölçümü yapılıyor

Balkonumu pislik yuvası yaptı uyardık olmadı bağırdık olmadı hala dalga geçer gibi ne var olabilir pislik attım diye kapıma niye geliyorsun diyor ,belediyeyi aradım savcılığa şikayet et diyor çözüm yok vallahi hiç
Sende git savcılığa avukata gerek yok yaz elinle bi dilekçe komşum çöp atıyor belediyeye gittim savcılığa yönlendirdi ismi bu adres bu diye yaz süslü püslü olmasına gerek yok , sağlığım tehlike altında camımı açıyorum koku geliyor. Komşum pisliğini bana atıyor ben hizmetçisi değilim diye yaz gitsin . Hiçte masrafı yok korkma yol parası verirsin .celp gitti mi eline kendine çeki düzen verir korku yeter ona resimlerini çek yanına da şahit al kağıda yaz tanıklarım var silkelerken çöp atarken gördüler de

Sende git savcılığa avukata gerek yok yaz elinle bi dilekçe komşum çöp atıyor belediyeye gittim savcılığa yönlendirdi ismi bu adres bu diye yaz süslü püslü olmasına gerek yok , sağlığım tehlike altında camımı açıyorum koku geliyor. Komşum pisliğini bana atıyor ben hizmetçisi değilim diye yaz gitsin . Hiçte masrafı yok korkma yol parası verirsin .celp gitti mi eline kendine çeki düzen verir korku yeter ona resimlerini çek yanına da şahit al kağıda yaz tanıklarım var silkelerken çöp atarken gördüler de
Ben hem silkelerken hem de balkonnn pislik halini çektim ,hala aynı şekilde devam ediyor Ca açamıyorum zaten .. Savcılık hakkında bilgim olmadığı için açıkçası uğraşmak istemedim çünkü uğraştığımla kalıp hem de deli olacağım bişey olmuyor diye .. Süreci bilmiyorum yani .. 1 sene kaldı taşınacağız bu şehirden .. süreç nasıl oluyor dilekçe vereceğim sadece savcılığa bu mu ?onun dışında mahkeme nasıl ilerler ki zaten 1 yıl sonra gideceğim sonuç alabilir miyim

Merdivenlerde cop olan apartmanda oturmayin zaten. Bu deli ile ugrasip sinirlerinizi de yıpratmayin. Eve masraf da yapsaniz boyle pis bir apartmanda oturmaktansa tasinmak en iyisi bence. Ha ugrasirim diyorsaniz ugrasin, boyle arsiz tipler anca para odeyince akillari baslarina gelir. Apartmandan cop apatmak nedir ya? Copleri toplayan apartman gorevlisi yok mu? Merdivenleri temizleyen yok mu?

Ben hem silkelerken hem de balkonnn pislik halini çektim ,hala aynı şekilde devam ediyor Ca açamıyorum zaten .. Savcılık hakkında bilgim olmadığı için açıkçası uğraşmak istemedim çünkü uğraştığımla kalıp hem de deli olacağım bişey olmuyor diye .. Süreci bilmiyorum yani .. 1 sene kaldı taşınacağız bu şehirden .. süreç nasıl oluyor dilekçe vereceğim sadece savcılığa bu mu ?onun dışında mahkeme nasıl ilerler ki zaten 1 yıl sonra gideceğim sonuç alabilir miyim
Dilekçe ver komşu ad soyad adres vs ınternete bak or

Dilekçe ver komşu ad soyad adres vs ınternete bak or
Canım bir de diyelim belediyeyi zabıtayı aradın doğru düzgün ilgilenmediler . Ya da gelip gidiyorlar boş çıkıyor . Şahsen git zabıta müdürlüğüne ciddi anlamda mağdurum de böyle bi durum var yaptırım uygulayın de . Resimleri çek göster bu kişi bunu yaşam tarzı haline getirdi biri buna dur desin de . Dilekçeye de bu şekilde yaşadıklarını yaz video resim delil var elimde tanık var de imzala çak gitsin

Eklentiler

• 9537D0F9-F741-493C-9CCF-AD49A7638517.png
    9537D0F9-F741-493C-9CCF-AD49A7638517.png
    244,5 KB · Görüntüleme: 63
O zaten bilerek öyle yapıyor farkındaysanız daha çok tahrik oluyorsunuz. Amaç zaten o sonra da magduru oynamak :) Siz dayanamayip isler buyusun diye yapiyor sonra siz suclu olursunuz.

O zaten bilerek öyle yapıyor farkındaysanız daha çok tahrik oluyorsunuz. Amaç zaten o sonra da magduru oynamak :) Siz dayanamayip isler buyusun diye yapiyor sonra siz suclu olursunuz.
Aynen sonra da biz hatalıymışız gibi konuşmalar bi tavırlar özür dileyesiniz gelir yani malın önde gideni Allah’ımdan bulsun

X