- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Kadın belki doğru söylüyor olabilir yalnız. Demiş ya bizim üstten de çok ses geliyor diye. Adettendir her üst komşu sesi konusuna yazıyorum, şu an bu mesajı da iki üstümdeki veletin durmak bilmeden koşma sesiyle yazıyorum. Üst katım boş olmasa gider biraz sessiz olun derdim ama üst kattakiler almanya'da yaşıyor 1 yıldır gelmediler.Keske uyuyabilsem. Resmen hastalanacağım. İrkiliyorum resmen. İki yasındaki cocuğun cıkardığı ses değil ama eminim. Büyük 8 9 yasında bir cocuk var o ses yapıyor.
Eski evde de her sabah 6.30 da çalan bir alarm sesi vardı, normalde 8e kurulu benim alarm ama her sabah 6.30da yataktan titreşimli melodi sesiyle zıplıyordum. Sanki telefonu tuğlaların içine sokmuşlar o kadsr tepemden geliyor ses. Bir sabah artık uyku sersemi yeter be yeter diye bagirmisim üst kattaki kız duymuş. Kapıda karşılaşınca söyledi, alarm sesini siz de duyuyorsunuz dimi nolur yanlış anlamayın vallahi bizden gelmiyor dedi. Ben o söyleyene kadar onlardan olduğuna emindim. O da bıkmış kocasiyla her sabah o sese zipliyorlarmis ki onların da üst katı boştu. Muhtemelen yan blokta üst çapraz dairelerden birinden geliyordu tespit edemedik.
Yani demem o ki çok geç saatlerde, benim bu tepedeki gibi durmak bilmeden koşan bir çocuk gibi haddini aşan durumlar yoksa pek yapacak bir şey yok yeni dairelerin duvarları aşırı kalitesiz. Bendeki gece 3te bile koşuyor direkt tepemde olsa polislik olurduk ama çok net