- 3 Eylül 2012
- 1.833
- 2.259
- Konu Sahibi Ayisigiyim
Böyle birşeyle komşum gelse bana bende elimden gelen ne varsa yardımcı olmak isterim ona ve vurduğum için ( ki ben vurmam karşılaşınca kibarca sorarım) özür dilerim..Onun dışında ses geçirmez yalıtım yaptırabilirsiniz hem kendi eviniz..Ben de düşünüyorum çünkü ..Çocuklu evlerde genelde olan birşeydir ses...Merhaba herkese
Eşimle boşandık ve oğlumla yalnız yaşıyoruz ev sahibiyiz yeni taşındık bir sitede oturuyoruz sitenin çoğunluğu bekar öğrenci veya çalışan insanlar aile çok az , oğlum otizmli ve davranış problemleri var ve bu ara çok yoğunlaştı akşamları genelde Anneme bırakıp gece alıyordum bu hafta öyle olmadı .
Neyse hiç konuşamıyor o yüzden kendi kendine sinirlendiğinde sürekli bi yerlerini yere vuruyor örneğin kafasını ayak tabanlarımı dirseklerini falan. Sürekli kontrol halindeyim ama olmuyor başa çıkamıyorum iki gündür saat 20:00 21:00 gibi oğlum bi yerlerini vurunca zaten bir kaos olayında oluyoruz durdurmaya çalışıyorum alttan komşu duvara bi kaç kere vurdu.
Yarın gidip durumu izah etmeyi deneyeceğim.
Haklılar evlerinde rahat olmak istiyorlar ama öyle hoplayan zıplayan sürekli gürültü yapan bir çocuk değil . Elini kolunu bağlayamam zaten ev 1+1 ve hep salondayız uyuyana kadar oturuyoruz oyunlar oynuyoruz koltukta kartlar vs Tv izliyoruz falan .
Komşuya “üst kay komşunuzum otizmli bir oğlum var davranış problemleri var maalesef engel olamıyorum kafasını vuruyor ses oluyor kusura bakmayın diye açıklasam özür mü dilesem ne desem zaten her yerde çok tedirginim evde dahi öyle çok hareketli biri birşey demesin diye ekstra çaba sarfediyorum kaygı bozukluğu oldu artık bende de çok bunalımdayım böyle şeyler iyice tetikliyor
İnsan evladıysa eğer hoş görecektir..