- 15 Temmuz 2019
- 4.160
- 6.649
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Su konuyu açmaya gerçekten utanmadiniz mi?Merhaba arkadaşlar ben 1.ci katta oturuyorum üst katımdaki komşunun otizmli çocuğu var doktora gidip geliyorlar diğer çocuklardan farklı olağanüstü gürültü yapıyor güm güm güm güm ama görmeniz lazım evet rahatsızlığından ötürü anlıyorum bir kaç kez konuştuk onlar bize hak veriyor biz de onlara hak veriyoruz ama maalesef bazen tahammül sınırımız kalmıyor ve evin iç kapılarının kenarına vuruyoruz ki rahatsız olduğumuzu anlasınlar diye şusn taşınamam maalesef başka planlarımız var eşim eşiyle ben kadınla bir kaç kez konuştum ama çözülmüyor kiracılar ev sahibi ile hiç konuşmadım polis vs çağırmak istemiyorum ne yapmalıyım hanımlar ya valla kafayı yemek işten değil
Ben büyük konuşmadım ki sadece kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değiliz dedim. Allah esirgesin ilerde çocuğum otizmli olursa ben giriş kat tercih ederim çünkü çocuğumun huyunu bilirim insanları rahatsız etmek istemem.Konuşun büyük büyük, aynen devam.
Bir de böyle manyaklar tek bir sese odaklanır. Sokaktan bir dünya ses geliyor. Araba sesi, çocuk sesi, konuşma sesleri. Hepsine tahammül ederler. Ust katta otizmli çocuk ses yapmasınmis, polis çağıracakmis. Bir de duvara vuruyormus. Gel de delirmeYazip yazip sildim Allah sizin kalbinize merhamet versin. Otizmli yakinim var ilgilenilse bile ses cikartir bu komsunuzun sucu degil ama bu merhametsizlik sizin sucunuz. Ya yalitim yaptirin ya kulaklarinizi kapatin. Kadincagizin yapacagi hic birsey yok.
Konu sahibi sürekli gürültü yapıyor demiş arada dememiş. Demek ki yeterince ilgilenmiyorlarKimse geçmediği kapının gıcırtısını bilmezmiş.
Özel çocuk bu huyu suyu, anı anına, günü gününe tutmaz ki .
Kaldı ki biz yeri geliyor normal çocuğa bile anlatamıyoruz.
Siz iyi misiniz ?
Sanki çocuğun ailesi ilgilenmiyor gibi itham da bulun muşsunuz.
90 larda vardı böyle zincire vurulmuş çocuklar. Çevre baskısından cahil insanlar sonunda bu yola basvuruyordu demekki. Yıl 2024 hala bu konuda duyarsız insan varsa o yıllarda normalmis demekki bunlar.Siz masraf yapmayın nihayetinde problem üst komşunuzun, siz bence çocuğu bağlaması yönünde tavsiye verin. Paranız cebinizde kalır, huzurunuzu da geri kazanırsınız
Siz üzerinize alınmayın. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın... Ses yalıtımı ve ısınma için alttan ısıtma iyi oluyor. Tavsiye ederim. Ev alacak vs olursanız iyi olur. Hem çocuklarınız üşümez...Ben otizmli bir bireyin annesiyim.Bu dediğinizi de yaptım zamanında.Çocuklarım hasta oldu sürekli malum zemin katın yerleri soğuk oluyor evi sıcak tutmaya çalıştık hem terlediler hem yerden soğuk yediler.Yaşamayana konuşmak o kadar kolay ki
Otizimli olduğunu bilmiyor musunuz.Konu sahibi sürekli gürültü yapıyor demiş arada dememiş. Demek ki yeterince ilgilenmiyorlar
Hıhı evet…Ben büyük konuşmadım ki sadece kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değiliz dedim. Allah esirgesin ilerde çocuğum otizmli olursa ben giriş kat tercih ederim çünkü çocuğumun huyunu bilirim insanları rahatsız etmek istemem.
Evdeki hesap, carsiya uymaz herzamanBen büyük konuşmadım ki sadece kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değiliz dedim. Allah esirgesin ilerde çocuğum otizmli olursa ben giriş kat tercih ederim çünkü çocuğumun huyunu bilirim insanları rahatsız etmek istemem.
Herkes de ses dinlemeye ikna olmaz yani yapacak birseu yok bende sürekli tepemde ses olsun istememBen otizmli bir bireyin annesiyim.Bu dediğinizi de yaptım zamanında.Çocuklarım hasta oldu sürekli malum zemin katın yerleri soğuk oluyor evi sıcak tutmaya çalıştık hem terlediler hem yerden soğuk yediler.Yaşamayana konuşmak o kadar kolay ki
Sizin gibi anlayışsız insanlar için bende çocuğumu feda etmedim gittim en üst kattan ev aldım.Umrumda bile değilsiniz.Benim masumumun çıkardığı ayak sesine bile tahammülü kalmamışsa kimsenin benimde şeyimde değil açıkçası hiçkimse!Herkes de ses dinlemeye ikna olmaz yani yapacak birseu yok bende sürekli tepemde ses olsun istemem