- 21 Temmuz 2018
- 6.968
- 20.794
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Ozellikle yeni nesil anneler cok hassas çocukları konusunda. Uyarınca özguvensiz olunacağını falan sanıyorlar o yüzden dur sus diyemem diyorlar. (bizim yan komşuda "artık çocukları döveceğim sizin yüzünüzden" dediği için cocuk eğitiminden ne kadar anladığını farkedince başka oda da uyumaya başlamıştık eşimle)Yani bazı arkadaslar nasıl oluyor demis de beni anlamanıza cok sevindim. Aynen ben de ses kaydı aldım. Odamı kac kez değistrdim. Ama ben de caresiz kalınca gittim artık. En azından rahatsız olduğumuzdan haberleri olsun diye. Kavga cıkarmaya da gitmemistim
Bizlerde çocuk olduk ama evde koşulmayacagini bisiklet sürülüp top oynanmayacagi ogretildigi icin ne biz birilerine şikayete gittik, ne de bize geldiler. Çünkü 90 lar ve öncesi kuşağına başkasına saygıyı, rahatsiz etmemeyi öğretirlerdi. Yeni nesil annelerin korktuğu gibi psikolojimizde bozulmadi veya ozguvensiz olmadık :) çocuklara başkalarını rahatsiz etmemek öğretilmeli aslında.
Tekrar giderseniz sesini epey yükseltecek biri var malesef karşınızda. O yuzden kiracılarsa ev sahiplerini arayabilirsiniz
Son düzenleme: