- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi wonderwoman97
-
ben de erasmus hayallerimden vazgeçtim. gönüllü olarak avrupa'ya gidecektim haliyle ondan da vazgeçtim. yeter ki istediğim bölümü okuyayım..Etkilemedi diyemem. İyi bir ortalama ile uzatmadan mezun oldum. Ancak devam zorunluluğu olmayan derslere gitmedim mesela ya da okulda arkadaşlarla oturup saatlerce muhabbet edecek vaktim olmadı. Erasmusa veya work and travel'a gitmek isterdim çalışmak yerine ancak olmadı.
Ama bu süreç bana zamanı iyi yönetmeyi öğretti. Bir de erken yaşta çalışmanın sorumluluk duygusunun gelişmesi açısından faydalı olduğunu düşünüyorum.
merhabalar,
özel bir üniversitede %50 burslu okumayı düşünüyorum seneliği 16 bin tl gibi. Tabi her geçen sene artıyor.
Okurken bir yandan çalışsam,altından kalkabilir miyim, aranızda hem okuyup hem çalışan biri olduysa tavsiyesi var mıdır?
Okulun çalışma bursu var ancak çok cüzi miktar olduğunu söylüyor herkes. Part time iş bulmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Rica ederim. İnşallah herşey istediğin gibi olur.ben de erasmus hayallerimden vazgeçtim. gönüllü olarak avrupa'ya gidecektim haliyle ondan da vazgeçtim. yeter ki istediğim bölümü okuyayım..
ben de uzatmadan mezun olurum umarım teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için :)
kılı kırk yararak arıyorum iş. bunlara da bakacağım teşekkür ederim.Ek işin yanında organizasyon işi de yaparsan hosteslik, palyaçoluk, kınalarda dansçılık vs. Gibi iyi para kazanırsın. Ama her organizasyon firmasına da güvenmemek lazım.
bursu tamamlamak icin okullar neredeyse böbreğimizi istiyorlar. 3. olana %25 hak tanıyorlar sadece 2. olana %50 falan gibi gidiyor. Tabi ki derslerim daha önemli anan okuldan borçlu mezun olmak da istemem açıkçası.canım part time olarak çalışabilirsin ben tam burslu okumustum ama yarı burslu olan arkadaslarımdan bazıları ılk 3 e gırerek ucretsız okudular... bence ilk düşüncen bu yönde olsun ortalamanı yüksek tut.. bu dönemde çalıştığın parada sana kalır
teşekkür ederim,onu düşünüyorum ben de hem ev ortamında olurum,tabi güvenilir birini bulabilirsem...Oyun ablası olarak çalışabilirsin.
Üniversite öğrencilerinden çocukları ile kaliteli vakit geçirecek oyun ablası arayanlar oluyor. Akmasa da damlar..
başvurayım hemen,teşekkür ederim umarım eleman arıyorlardır :)wonderwoman97 lacoste zara mango gibi giyim firmalarında part time olarak çalışabilirsin.. ben çalıştım maaşları iyiydi part time olarak..hem okul saatlerıne gore ayarlayabılırsın..
başvurayım hemen,teşekkür ederim umarım eleman arıyorlardır :)
çok teşekkür ederim :)kurumsal çağrı merkezlerinin sabit part time ya da gece gruplarında çalışabilirsiniz, yol, yemek, sosyal imkanlar, maaş iyidir.
haftasonları için stand hostesliği ayarlayın onun da parası fena değil,
bunların yanında lr gibi popüler kozmetik ürünlerinin marketing işine de girebilirsiniz. az da olsa ek gelir olur.
özellikle dikkat edeceğim teşekkür ederim :))canım 3 giyim firmasıda nasıl göründüğün ve diksiyonunla ilgilenir başvuru yaparken gerçekten güzel görünmeye ve çok güzel konuşmaya bak :) eleman aramasalar bile bir şekilde alırlar seni emin ol..
Mc donald olurmerhabalar,
özel bir üniversitede %50 burslu okumayı düşünüyorum seneliği 16 bin tl gibi. Tabi her geçen sene artıyor.
Okurken bir yandan çalışsam,altından kalkabilir miyim, aranızda hem okuyup hem çalışan biri olduysa tavsiyesi var mıdır?
Okulun çalışma bursu var ancak çok cüzi miktar olduğunu söylüyor herkes. Part time iş bulmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
teşekkür ederim araştırayım bunları da :)Mc donald olur
Bankalar dönemsel gişeci alıyor
Sigorta pazarlarsın
Ürün pazarlama olur canım bir taraftan tut cnm boş günlerinde
Secret cv kariyer nette de kampüs programları da var öğrencileri alıp yetiştiriyor bankalarteşekkür ederim araştırayım bunları da :)
hemen başvurayım çok teşekkürlerSecret cv kariyer nette de kampüs programları da var öğrencileri alıp yetiştiriyor bankalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?