üniversite okurken çalışmak,tavsiyesi olan varsa...

ben de erasmus hayallerimden vazgeçtim. gönüllü olarak avrupa'ya gidecektim haliyle ondan da vazgeçtim. yeter ki istediğim bölümü okuyayım..
ben de uzatmadan mezun olurum umarım teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için :)

Ek işin yanında organizasyon işi de yaparsan hosteslik, palyaçoluk, kınalarda dansçılık vs. Gibi iyi para kazanırsın. Ama her organizasyon firmasına da güvenmemek lazım.

canım part time olarak çalışabilirsin ben tam burslu okumustum ama yarı burslu olan arkadaslarımdan bazıları ılk 3 e gırerek ucretsız okudular... bence ilk düşüncen bu yönde olsun ortalamanı yüksek tut.. bu dönemde çalıştığın parada sana kalır

bu arada ben part time kurumsal giyim mağazalarında çalışmıştım.. 3 4 yıl once lacoste calısırken 1300-1400 alıyordum part tıme olarak

Rica ederim. İnşallah herşey istediğin gibi olur.

bursu tamamlamak icin okullar neredeyse böbreğimizi istiyorlar. 3. olana %25 hak tanıyorlar sadece 2. olana %50 falan gibi gidiyor. Tabi ki derslerim daha önemli anan okuldan borçlu mezun olmak da istemem açıkçası.

wonderwoman97 lacoste zara mango gibi giyim firmalarında part time olarak çalışabilirsin.. ben çalıştım maaşları iyiydi part time olarak..hem okul saatlerıne gore ayarlayabılırsın..

kurumsal çağrı merkezlerinin sabit part time ya da gece gruplarında çalışabilirsiniz, yol, yemek, sosyal imkanlar, maaş iyidir.
haftasonları için stand hostesliği ayarlayın onun da parası fena değil,
bunların yanında lr gibi popüler kozmetik ürünlerinin marketing işine de girebilirsiniz. az da olsa ek gelir olur.

başvurayım hemen,teşekkür ederim umarım eleman arıyorlardır :)

canım 3 giyim firmasıda nasıl göründüğün ve diksiyonunla ilgilenir başvuru yaparken gerçekten güzel görünmeye ve çok güzel konuşmaya bak :) eleman aramasalar bile bir şekilde alırlar seni emin ol..

çok teşekkür ederim :)

Mc donald olur
Bankalar dönemsel gişeci alıyor
Sigorta pazarlarsın
Ürün pazarlama olur canım bir taraftan tut cnm boş günlerinde

büyük şirketlerin senelik burs verdiği öğrenciler oluyor kurumsal şirketlerin.

bulunduğunuz şehirde araştırıp bi deneyin isterseniz.

bir de part time çalışmadan belki kazanılır ama iyi bir yer olmalı ummadık şeyler iyi para kazandırabiliyor. mesela çocuk bakıcılığı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…