• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite okurken çalışmak,tavsiyesi olan varsa...

Hangi bolumu okuyacaksiniz bilmiyorum eger dersleri agir zor bir bolumse problem yasarsiniz. Yani sadece sizin odemenize birakmayin ama birileri odeyecek sizde katki yapacaksaniz olur tabiki.
Magazalarda tezgahtar lik yapayim demeyin cok yorucu oluyor bir kafe de falan calisin derim.. Allah yardimciniz olsun simdiden

Hangi bolumu okuyacaksiniz bilmiyorum eger dersleri agir zor bir bolumse problem yasarsiniz. Yani sadece sizin odemenize birakmayin ama birileri odeyecek sizde katki yapacaksaniz olur tabiki.
Magazalarda tezgahtar lik yapayim demeyin cok yorucu oluyor bir kafe de falan calisin derim.. Allah yardimciniz olsun simdiden
psikoloji bölümü kısmetse... oyun ablalığı düşünüyorum ama bakalım karşıma ne çıkacak.. amin çok teşekkür ederim

psikoloji bölümü kısmetse... oyun ablalığı düşünüyorum ama bakalım karşıma ne çıkacak.. amin çok teşekkür ederim
Kardesim ayni bolumu okuyor, istatistik diye bir dersi vardi onu baya zorlayan. Ayrica cok fazla odevi oluyor bilgisayar aldi kendine hemen.. Yani sizi zorlamayacak bir is bulun. Oyun ablaligi iyi fikir.

merhabalar,
özel bir üniversitede %50 burslu okumayı düşünüyorum seneliği 16 bin tl gibi. Tabi her geçen sene artıyor.
Okurken bir yandan çalışsam,altından kalkabilir miyim, aranızda hem okuyup hem çalışan biri olduysa tavsiyesi var mıdır?
Okulun çalışma bursu var ancak çok cüzi miktar olduğunu söylüyor herkes. Part time iş bulmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Okumayı düşündüğünüz bölüm nedir? Çok zor bir bölümse, devam zorunluluğu gerektiriyorsa çok zorlanırsınız

Kardesim ayni bolumu okuyor, istatistik diye bir dersi vardi onu baya zorlayan. Ayrica cok fazla odevi oluyor bilgisayar aldi kendine hemen.. Yani sizi zorlamayacak bir is bulun. Oyun ablaligi iyi fikir.
çok teşekkür ederim,okulu etkilemeyecek bir o iş var galiba..

Back
X