Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Arkdşlar kahverengi lekelenmem durmyştu bugn gene çok az geldi..hamile mym ki... ates basıyo....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba canım. beni de ekler misin? bat 11 nisan. hadi hayırlısı bakalım.

Valla 6-7aydır korunmuyoz ama 2-3aydır istiyoruz bebiş..ayruca bu ay çakşır da kullanmıştı eşim tavsiye eederim eğer hamileysem sebep olcak..ya eşim çok istiyo inşallah vardır

beni eklediğin için teşekkür ederim bu arada inşallah hamilesindir ve çakşır ne oluyo biraz bilgi verirmisin:26:

selam. sperm yogunlugu iyiyse sorun olmuyomus ama sperm yogunlugu az ise, daha da dusuyomus hergun iliskide. onun icin pek onerilmiyo. spermler 3 gun yasadigi icin 2 gunde bir oneriliyo.

Bende varim kizlar klomen kullaniyorum. Yarin son gunum.. Cuma kontrolum var ins bu ay hamile kalirim

Macun cnm suyunu kullanan da var esim bu ay kullanmıştı bakalım işe yaradı mı sperm arttırıyomuş

Arkdşlar kahverengi lekelenmem durmyştu bugn gene çok az geldi..hamile mym ki... ates basıyo....

test yaptin mi. kac gun geciktin tatlim.

Ayy beni de yazinnn bat 17 nisannnn :)))) 5 aydir deniyoruz ama olmadi kistlerle falan ugrastm bu ay ilk defa klomen kullaniyorun .. Hayirlisi

Daha gecikmedim yrn normal adet günüm bklm gelicekmi evde test yapmıstım nefatif ama erkrn gibi..lekelenmem hiç olmamıştıı hem de bikaçgün öncesi

Hadi bakalım kan testi yaptır bir an önce inş hamişsindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…