Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bakalım kısmey...bana da hamileym gibi geliyo anormal bii durum ya da kimyasaldı düştü diyo arkıma da olmuş pzt kanda baktırcam artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir :nazar::nazar::nazar::nazar:

NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN

umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
fananay--------------------------------------------16 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
nazligamzelim-------------------------------------18 nisan
elif5541--------------------------------------------18 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
songül0134-----------------------------------------19 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan

İnş canım dua edelim :) bende bu ay çok heyecanlıyım 3 ay tedavi oldum kist için bu ay inş tutar artık 😁

kızlar normalde bugün adet olmam gerekiyor du.ve benim en az 3gün öncesinden sancilanmam falan gerekiyordu.
ama aksine hiç bir sancı falan yok.inşallah bu listeye eklenmem yaa:KK3:
ama birşey kafama takıldı.karnım karıncalanıyor.neden acaba...:KK55:

selam tatlım yeni topiğin hayırlı olsun benide ekler misin 18 nisan bat

teşekkür ederim tatlım..eklerim tabi..öteki topik çok durgunlaştı o yüzden ben de yeni bi topik açtım bizlere..:KK31: onların da çok desteğini gördük saolsunlar ama çok durgun topik..bu yeni topik uğur getiricek bize :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Benimde batım 11 nisan. Bu ay igrensemde mide bulantısından bayılcak gibi olsamda sogan kürünü uygulucam 27 martı bekliyorum :))

ohh oh ne guzel kalabaliklasmisiz:KK70:
bu topikteki herkes insallah en yakin zamanda guzel haberleri alir. burda mide bulantilarindan cift cizgilerden veee bebeklerimize ne isim dusundugumuzden bahsedecegimiz gunler biran once hayirlisiyla gelsin insallah:rolleyes:

ohh oh ne guzel kalabaliklasmisiz:KK70:
bu topikteki herkes insallah en yakin zamanda guzel haberleri alir. burda mide bulantilarindan cift cizgilerden veee bebeklerimize ne isim dusundugumuzden bahsedecegimiz gunler biran once hayirlisiyla gelsin insallah:rolleyes:

amin canım yaaa inşallah..ne güzel dilekler onlar öyleeee :KK16::KK16::KK16:

Ben bu ay 50 tane ovülasyon kiti aldım adetim biter bitmez başlıcam bu defa :)) kaçırmak istemiyorum ovülasyonu..hamile olmak istiyorum bi bebiş çoooook istiyorum:)

Bir şey sorcam kızlar günlük ilişkide sperm kalitesi çok mu düşüyor yani baya çok etkiler mi? Bilen var mu? Biz geçen ay günlük denedik ama tutmadı ondan soruyorum...
birarada olmadığımız içinde düzen yok maalesef 3 ay daha da ayrı şehirlerdeyiz...

Hb cnmmm :) Araştırma Derken.
Valla demir eksikliği cıktı gene tahlillerimde artık şantiyeden demir alıp yicem bitürlü demir yapamıyorum ferrum şuruppp alıcam işte onu kullanıcam folic plus kullanıyorum hazırlıklar devam ediyor :) bn ilk ayda tutturmuştum yumurtlama dönemine denk getirip inş. gene öle olur.
İnş. hepimiz o mutlu haberi veririz birbirimize.

Canım ben yıllardır demir ilacı kullanıyorum ama hiç yükselmedi. Doktor damardan verecekmiş artık. Başka türlü çaresi yokmuş. Bilgin olsun canım.

kızlar beni de ekleyin. bat ne anlamadım da tahminen adet tarihi sanırım. 19 nisan adet tarihim. 9 aylık evliyim bu ay başlıyoruz ilk defa denemelere:emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim tatlım..eklerim tabi..öteki topik çok durgunlaştı o yüzden ben de yeni bi topik açtım bizlere..:KK31: onların da çok desteğini gördük saolsunlar ama çok durgun topik..bu yeni topik uğur getiricek bize :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

inş canım evet orası aktif değil eskisi gibi.inş burası uğurlu gelir hepimize..

selaaam nasilsiniz kizlaarrr:)

kızlar beni de ekleyin. bat ne anlamadım da tahminen adet tarihi sanırım. 19 nisan adet tarihim. 9 aylık evliyim bu ay başlıyoruz ilk defa denemelere:emir_bebek::emir_bebek:

evet canim bat beklenen adet tarihi beklenmeyen de denebilir:KK66:

Son düzenleme:
X