Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

slm kızlar bnde bu ay bekliyorum inş. olur.. bnm BAT da 2 nisan

maşallah ya iki gün giremedim çok kalabalık olmuşuz anlaşılan nisan ayında bol bol haber alacağız:)

inşallah gelmez sen beni listeye eklersin... bende biraz kendimden bahsedeyim :)

1 yıldır bebeğimizin olmasını istiyoruz fakat olmuyordu, bende kadınsal bir sorun yok. eşimde sadece spermi düşük çıktı bizde bitkisel bişeyler kullanıyoruz. varikosel ve azospermi olmadığı için şanslıyız çk şükür.. tavsiyesi olanlar varsa yardımlarını rica eederim.herkese iyi akşamlar

kesinlikle keçiboynuzu kürünü öneririm bende bu ay başladım ama çevremde kim denediyse hamile kaldı eşine içirceksin sabah akşam

kesinlikle keçiboynuzu kürünü öneririm bende bu ay başladım ama çevremde kim denediyse hamile kaldı eşine içirceksin sabah akşam

evet canım bende 1 ay önce başladım işte.. eşimde çok şükür varikosel yok.. sadece sperm eksikliği var.. doktor ilaç veririm ama zamanla yükselir dedi. bizde bitkisel vitamin kapsül aldık ve keçiboynuzuna başladık inşllah artar inşallah rabbim hepimizi evlat sahibi yapar

evet canım bende 1 ay önce başladım işte.. eşimde çok şükür varikosel yok.. sadece sperm eksikliği var.. doktor ilaç veririm ama zamanla yükselir dedi. bizde bitkisel vitamin kapsül aldık ve keçiboynuzuna başladık inşllah artar inşallah rabbim hepimizi evlat sahibi yapar

amin canım inşallah bazen doktora gidioruz ve bazı mikroplarımız görünmüor onun için bence sende soğan kürünü yapmalısın içini temizliyor ve gebeliğe hazırlıyor

Teyzem hamileymiş...ben de istiyoruummm..hasta olmadım..pembe kahve bi damşa leke geldi gene...idrar testi yaptım evde silik çift çizgi çıktı sonra silindi çok ilginç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım inşallah bazen doktora gidioruz ve bazı mikroplarımız görünmüor onun için bence sende soğan kürünü yapmalısın içini temizliyor ve gebeliğe hazırlıyor

haklıısn canım.. rahimin içinde enfeksiyon mantar veya alerjik bir durum olduğunda temizleniyor haklıısn. bu ay olmazsa gelecek ay adetimin bitiminde başlıycam inşallah.. sende ne sorun var canım ?

haklıısn canım.. rahimin içinde enfeksiyon mantar veya alerjik bir durum olduğunda temizleniyor haklıısn. bu ay olmazsa gelecek ay adetimin bitiminde başlıycam inşallah.. sende ne sorun var canım ?

benim bu 7.ayım canım korunmayı bırakalı bütün infertilite için testlerimi yaptım hiçbir sorun çıkmadı sadece rahim tersliği varmış oda tam ters deil yanmış onun için uzamış olabilir dedi dr.onun haricinde eşimde sipermiyogram testini yaptırmadı bitürlü ikna edemedim bakalım şuanda bu kürleri uyguluyoruz mayısa kadar zaman istedi bende eğer ozamana kadar hamile kalamazsam yaptırcak durum bu yani ..

benim bu 7.ayım canım korunmayı bırakalı bütün infertilite için testlerimi yaptım hiçbir sorun çıkmadı sadece rahim tersliği varmış oda tam ters deil yanmış onun için uzamış olabilir dedi dr.onun haricinde eşimde sipermiyogram testini yaptırmadı bitürlü ikna edemedim bakalım şuanda bu kürleri uyguluyoruz mayısa kadar zaman istedi bende eğer ozamana kadar hamile kalamazsam yaptırcak durum bu yani ..

anladım canım.. şuan yaptırmaması normal.. çünkü daha yeni evlisin sanırım. ben 5 yıllık evliyim yeni çocuk aşkı kabardı kocamın.. daha öncede istiyordu da bu kadar hevesli değildi.. kendisi istedi randevu aldı yaptırmak istedi bizde beraber gittik yaptırdık.. şuan senin eşinin gitmeye yanaşmaması normal fazla üstüne gitme oda yakın zamanda isteyecektir kendi gitmek ister canım.. bende hep sorun bende zannediyordum eşim hiç bende gidiyim demedi. şimdide eşimde sorun çıktı sperm eksikliği varmış.. rabbim inşallah nasip eder canım sanada

anladım canım.. şuan yaptırmaması normal.. çünkü daha yeni evlisin sanırım. ben 5 yıllık evliyim yeni çocuk aşkı kabardı kocamın.. daha öncede istiyordu da bu kadar hevesli değildi.. kendisi istedi randevu aldı yaptırmak istedi bizde beraber gittik yaptırdık.. şuan senin eşinin gitmeye yanaşmaması normal fazla üstüne gitme oda yakın zamanda isteyecektir kendi gitmek ister canım.. bende hep sorun bende zannediyordum eşim hiç bende gidiyim demedi. şimdide eşimde sorun çıktı sperm eksikliği varmış.. rabbim inşallah nasip eder canım sanada

ewet canım ben bir sene oldu evleneli 7 aydında korunmuorum işte benim eşimin evlendiğimizden beridir vardı hevesi ben pek emin deildim şimdide yaşım geçior 27 yaşındayım bu sefer beklemek mantıklı gelmedi bana hadi olsun yapalım dedim ama olmadı eşinde sperm eksikliği varsa inanki bu keçiboynuzu kürüyle yükselen çok tanıdığım var bide drun verdiği ilaçta vardır allahım en kısa zamanda verir inşallah hepimize

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir :nazar::nazar::nazar::nazar:

NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN

Candy_88----------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
blackanqel90---------------------------------------11 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
fananay--------------------------------------------16 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
jonguil----------------------------------------------18 nisan
nazligamzelim-------------------------------------18 nisan
elif5541--------------------------------------------18 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
songül0134-----------------------------------------19 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan

17 nisan da benim canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam. sperm yogunlugu iyiyse sorun olmuyomus ama sperm yogunlugu az ise, daha da dusuyomus hergun iliskide. onun icin pek onerilmiyo. spermler 3 gun yasadigi icin 2 gunde bir oneriliyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım teşekkür ederim :)

kızlar merhaba bende ilk defa bu ay deneme yaptım umarım tutar dedim ama bilemedim erken mi davrandım..2 mart son adet tarihimde..9-12-13-14-16-17-18-20 si denemelerimiz oldu 31 inde en geç 1 inde hastalanmam lazım yani daha 7-8 gün var ve ben dün test yaptım..negatifti bir haftadır bacaklarım ağrıyor adet belirtisi gibi ama 15 gün önceden de olmaz sanki gibime geldi 4 gün sıtma tuttu üşüdüm 2 dk sürmedi bunlar...arada kasıklarıma da vurdu ağrılar. ne zaman test yapmalıyım gerçekten bilmiyorum...ilk deneme ilk istek olunca ister istemez evham yaptım heyecanıma yenik düşmeye başlkadım...durum bundan ibaret ne düşünüyorsunuz

X