- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben yıllardır demir ilacı kullanıyorum ama hiç yükselmedi. Doktor damardan verecekmiş artık. Başka türlü çaresi yokmuş. Bilgin olsun canım.
inşallah gelmez sen beni listeye eklersin... bende biraz kendimden bahsedeyim :)
1 yıldır bebeğimizin olmasını istiyoruz fakat olmuyordu, bende kadınsal bir sorun yok. eşimde sadece spermi düşük çıktı bizde bitkisel bişeyler kullanıyoruz. varikosel ve azospermi olmadığı için şanslıyız çk şükür.. tavsiyesi olanlar varsa yardımlarını rica eederim.herkese iyi akşamlar
kesinlikle keçiboynuzu kürünü öneririm bende bu ay başladım ama çevremde kim denediyse hamile kaldı eşine içirceksin sabah akşam
evet canım bende 1 ay önce başladım işte.. eşimde çok şükür varikosel yok.. sadece sperm eksikliği var.. doktor ilaç veririm ama zamanla yükselir dedi. bizde bitkisel vitamin kapsül aldık ve keçiboynuzuna başladık inşllah artar inşallah rabbim hepimizi evlat sahibi yapar
amin canım inşallah bazen doktora gidioruz ve bazı mikroplarımız görünmüor onun için bence sende soğan kürünü yapmalısın içini temizliyor ve gebeliğe hazırlıyor
haklıısn canım.. rahimin içinde enfeksiyon mantar veya alerjik bir durum olduğunda temizleniyor haklıısn. bu ay olmazsa gelecek ay adetimin bitiminde başlıycam inşallah.. sende ne sorun var canım ?
amin canım yaaa inşallah..ne güzel dilekler onlar öyleeee
benim bu 7.ayım canım korunmayı bırakalı bütün infertilite için testlerimi yaptım hiçbir sorun çıkmadı sadece rahim tersliği varmış oda tam ters deil yanmış onun için uzamış olabilir dedi dr.onun haricinde eşimde sipermiyogram testini yaptırmadı bitürlü ikna edemedim bakalım şuanda bu kürleri uyguluyoruz mayısa kadar zaman istedi bende eğer ozamana kadar hamile kalamazsam yaptırcak durum bu yani ..
anladım canım.. şuan yaptırmaması normal.. çünkü daha yeni evlisin sanırım. ben 5 yıllık evliyim yeni çocuk aşkı kabardı kocamın.. daha öncede istiyordu da bu kadar hevesli değildi.. kendisi istedi randevu aldı yaptırmak istedi bizde beraber gittik yaptırdık.. şuan senin eşinin gitmeye yanaşmaması normal fazla üstüne gitme oda yakın zamanda isteyecektir kendi gitmek ister canım.. bende hep sorun bende zannediyordum eşim hiç bende gidiyim demedi. şimdide eşimde sorun çıktı sperm eksikliği varmış.. rabbim inşallah nasip eder canım sanada
Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir
NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN
Candy_88----------------------------------------2 nisan
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
yasmin1987----------------------------------------10 nisan
blackanqel90---------------------------------------11 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
fananay--------------------------------------------16 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
jonguil----------------------------------------------18 nisan
nazligamzelim-------------------------------------18 nisan
elif5541--------------------------------------------18 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
songül0134-----------------------------------------19 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan
havalar düzeldi gezmelere mi çıktınız. kimsecikler yok
selam. sperm yogunlugu iyiyse sorun olmuyomus ama sperm yogunlugu az ise, daha da dusuyomus hergun iliskide. onun icin pek onerilmiyo. spermler 3 gun yasadigi icin 2 gunde bir oneriliyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.