doktora gitmelisin bence[/QUOT
eğer bu ara kanama biterse gideceğimbelki bebiş olur diyorum bi küçücük ihtimal?
doktora gitmelisin bence[/QUOT
eğer bu ara kanama biterse gideceğimbelki bebiş olur diyorum bi küçücük ihtimal?
bana sorarsan asıl şimdi gitmelisin. bebek varsa ve, ya düşük tehlikesi geçiriyosan...
onun için bence erteleme arkadaşım kanamanın sebebini öğrenmiş olursun hem.
ona göre tedbirini alırsın.
bana sorarsan asıl şimdi gitmelisin. bebek varsa ve, ya düşük tehlikesi geçiriyosan...
onun için bence erteleme arkadaşım kanamanın sebebini öğrenmiş olursun hem.
ona göre tedbirini alırsın.
ÇOK HAKLISIN HEMEN DOKTORU ARAYIP RANDEVU ALIYORUM TEŞEKKÜRLER :)
ÇOK HAKLISIN HEMEN DOKTORU ARAYIP RANDEVU ALIYORUM TEŞEKKÜRLER :)
rica ederim. sonuçları bizimle de paylaş. merakta bırakma bizi.
umarım herşey yolundadır.
evet ya yanlıs yazmısım sen duzelttın :) ben 1 kutuyu bıtırdım ikinci kutuyu yarıladım günde 1 dedi o zaman bende çok gerekli görmedi diye yorumlamalıyım sanırım:)
rica ederim. sonuçları bizimle de paylaş. merakta bırakma bizi.
umarım herşey yolundadır.
Doktorun sekreterine ara kanamam devam ediyo deyip durumu anlattım adet olduysanız bebek yoktur temizlenince gelin dedi( bekleyip öyle gidicem belliki bebiş yok aslında hem bebeği daha sonra düşünüyoruz hem olmayınca üzülüyorum kadınca bi şey mi bu duygu anlamadım (
canım bu yazdiklarin ne tarihiArkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir
NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN
umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan
canım bu yazdiklarin ne tarihi
canım benim yarın yada öbürgün adet olmam lazım.gelecek adet zamanımız canım :) daha doğrusu gelmeyecek adet tarihimizistersen ekleyebilirim seni de
canım benim yarın yada öbürgün adet olmam lazım.gelecek adet zamanımız canım :) daha doğrusu gelmeyecek adet tarihimizistersen ekleyebilirim seni de
26 nisan canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim yarın yada öbürgün adet olmam lazım.
bütün belirtiler var.ama inşallah adet olmam.eğer olursam benide eklersin
birde birşey soracağım.böyle adetin belirtilerini yaşayıp hamile kalan varmı acep:26:
bu ay için umutluydum.ama sancı hariç göğüslerim şişti falan ama inşallah olmam:26:
birde bat dediginiz nedir.başlangıç tarihimikusura bakmayın valla gebelik topigine ilk kez katılıyorum
yok canım test yapmadim.ama günüm geçmedi ki.bat beklenen adet tarihi canım..yani önümüzdeki adet tarihi..belirtilerine gelince hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıdır.ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve adet belirtilerimle aynıydı gebelik belirtilerim..nasip değilmiş gerçi ama napalımtest yaptın mı?