Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

evet ya yanlıs yazmısım sen duzelttın :) ben 1 kutuyu bıtırdım ikinci kutuyu yarıladım günde 1 dedi o zaman bende çok gerekli görmedi diye yorumlamalıyım sanırım:)

canim daha onnnce sorunlu gebelik yasamadiysan kullandigin miktar yeterli herkese ayni olculerde veriyorlar

canım bu yazdiklarin ne tarihi

kuzucuklarım canım yoldaşlarımmm dünkü psikolojim için özür diliorum hepinizden ve evet umutsuz olmak yok..bu topik bebek haberleriyle dolup dolup taşıcak..nisan da olsa mayıs da olsa bol bol bebek haberi gelicek

gelecek adet zamanımız canım :) daha doğrusu gelmeyecek adet tarihimiz istersen ekleyebilirim seni de
canım benim yarın yada öbürgün adet olmam lazım.
bütün belirtiler var.ama inşallah adet olmam.eğer olursam benide eklersin
birde birşey soracağım.böyle adetin belirtilerini yaşayıp hamile kalan varmı acep:26:
bu ay için umutluydum.ama sancı hariç göğüslerim şişti falan ama inşallah olmam:26:

gelecek adet zamanımız canım :) daha doğrusu gelmeyecek adet tarihimiz istersen ekleyebilirim seni de
canım benim yarın yada öbürgün adet olmam lazım.
bütün belirtiler var.ama inşallah adet olmam.eğer olursam benide eklersin
birde birşey soracağım.böyle adetin belirtilerini yaşayıp hamile kalan varmı acep:26:
bu ay için umutluydum.ama sancı hariç göğüslerim şişti falan ama inşallah olmam:26:

birde bat dediginiz nedir.başlangıç tarihimi kusura bakmayın valla gebelik topigine ilk kez katılıyorum

Evet cok sevinirim benide ekleyebilirsin canim benim bir sonraki regli donemimi kestiremiyorum 26 nisan olabirir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

26 nisan canim

bat beklenen adet tarihi canım..yani önümüzdeki adet tarihi..belirtilerine gelince hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıdır.ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım ve adet belirtilerimle aynıydı gebelik belirtilerim..nasip değilmiş gerçi ama napalım test yaptın mı?

Benimde bat mart sonu bir gn önce normal adet zamanından 5gn önce kahverwngili kanamam oldu ve devam ediyor..çokmilginç bende düşük mü yapıyorum acaba??

Canim acikcasi evlenmeden once cok duzenliydim 30 gundu evlendikten sonra duzensizlestim gecen ay 45 gun aradan sonra oldum 20 subatta hastalandim en son ama bugun yarin bekliyorum reglimi gelicek belirtilerim tam kan tahlili yine negatif sonuc verince artik ovulasyon testi aldim ve folik asite basladim bu ay daha saglam bi sekilde calisicam insallah olur

yok canım test yapmadim.ama günüm geçmedi ki.
dedim ya yarın olmam lazım.
en fazla 1gün günüm geçer.pazar gününe kadar olmam lazım yani.
.....

suan göğüslerim çok şiş ve ağrıyor.birde karnım çok şişti.
normalde benim bir gün öncesinden sancidan kivranmam lazimdi
ama tık yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…