- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
umarım bu sefer kötü bişey yaşamayız o zaman biz demiştik diyecekler:18:
iyi düşün iyi olsun canım.
doktor takibinde ol bence. en azından doğru şekilde yönlendirir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım bu sefer kötü bişey yaşamayız o zaman biz demiştik diyecekler:18:
doktorlar zaten 3 ay dedi birde yüksek doz folikasit kullanıyorum ama işte gelde bizimkilere anlat ama kararlıyım artık ne derlerse desinler duymıycam
aile hekimim takip ediyo bebekten sonra heray tahlil yaptırdım herşey normal dedi. geçen ay kadındoğum doktorumada gittim o da herşey yolunda rahim ve yumurtalıklarda sorun yok yok dedi e gerisi allahatan artıkiyi düşün iyi olsun canım.
doktor takibinde ol bence. en azından doğru şekilde yönlendirir.
aynen canım artık yeter valla düşünmekten kafayı yiycemDuyma cnm tıka kulaklarını
aile hekimim takip ediyo bebekten sonra heray tahlil yaptırdım herşey normal dedi. geçen ay kadındoğum doktorumada gittim o da herşey yolunda rahim ve yumurtalıklarda sorun yok yok dedi e gerisi allahatan artık
nasıl mı geççek. bol bebek çalışmalarıyla:) boşlama sakın. bazen geç yumurtlama falan oluyo ya. nolur nolmaz çalışmalara devam
gelsin bebişleeerrr
inş canım aslında içimi rahatlatan bu hastalık sebebiyle bebğini kaybetmiş bayanların bir çoğu 3 ayı bile beklemeden hamile kalmışlar ve birçoğunun artık sağlıklı bebişleri var allahım inş. hepimize nasip ederozaman bebeğinle birbirinize kavuşmanıza sabretmek kalıyor geriye.
sevinçli haberlerini bekliyoruz 18 nisanda
aynen canım artık yeter valla düşünmekten kafayı yiycem
valla haklısın insan o niyetle yatağa girince aklına tuhaf tuhaf şeyler geliyoya insan planlı şekilde yapınca komık oluyor hep gözümün önune koşusan spermler gelıyor:) tek ben demi bilmiyorum ama bu plan ve düzen beni bozdu sanırım:)
Akışına Bırak cnm
sende kullanıyomusun folikasit?
kaç mg ki günde 3 kere kullanıyosun?Evet cnm folic plus alıyorum günde 3 kere
Evet cnm folic plus alıyorum günde 3 kere
bende folık asıt kullanıyorum ama 1 kere folidoce adı 40 mg neden senın 3 kere ki:)
kaç mg ki günde 3 kere kullanıyosun?
ben folik asiti 3 kez kullanıyosun anladım. bana daha başka vitamin hapı vermediler sadece folik asit kullanıyorum.Folic asid 400 mcg
Kalsiyum (elementer) 800 mg
Vitamin D 7.5 mcg
cnm 3 tane vitamin
ben folik asiti 3 kez kullanıyosun anladım. bana daha başka vitamin hapı vermediler sadece folik asit kullanıyorum.
canım senin ki 0,400 mcg olabilirmi? 40 mg çok fazla benimde folbiol 5 mg ki daha önce sorunlu bir gebelik yaşadığım için bu kadar yüksek verdik dediler
Kızlarrr ben ertesi gün hapı aldım 4gün sonra korunmasız ilişki yaşadım sonrasında adet oldum ama az ve uzun sürdü bittikten bi hafta sonra ara kanamalar şeklinde yeniden oluyo acaba ilaçtan mı yoksa ?:)