Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

iyi düşün iyi olsun canım.:KK16:
doktor takibinde ol bence. en azından doğru şekilde yönlendirir.
aile hekimim takip ediyo bebekten sonra heray tahlil yaptırdım herşey normal dedi. geçen ay kadındoğum doktorumada gittim o da herşey yolunda rahim ve yumurtalıklarda sorun yok yok dedi e gerisi allahatan artık:KK19:

aile hekimim takip ediyo bebekten sonra heray tahlil yaptırdım herşey normal dedi. geçen ay kadındoğum doktorumada gittim o da herşey yolunda rahim ve yumurtalıklarda sorun yok yok dedi e gerisi allahatan artık:KK19:

ozaman bebeğinle birbirinize kavuşmanıza sabretmek kalıyor geriye.
sevinçli haberlerini bekliyoruz 18 nisanda:KK66:

nasıl mı geççek. bol bebek çalışmalarıyla:) boşlama sakın. bazen geç yumurtlama falan oluyo ya. nolur nolmaz çalışmalara devam:KK66:
gelsin bebişleeerrr:KK24:

ya insan planlı şekilde yapınca komık oluyor hep gözümün önune koşusan spermler gelıyor:) tek ben demi bilmiyorum ama bu plan ve düzen beni bozdu sanırım:)

Son düzenleme:
ozaman bebeğinle birbirinize kavuşmanıza sabretmek kalıyor geriye.
sevinçli haberlerini bekliyoruz 18 nisanda:KK66:
inş canım:KK1: aslında içimi rahatlatan bu hastalık sebebiyle bebğini kaybetmiş bayanların bir çoğu 3 ayı bile beklemeden hamile kalmışlar ve birçoğunun artık sağlıklı bebişleri var allahım inş. hepimize nasip eder:KK9:

canım senin ki 0,400 mcg olabilirmi? 40 mg çok fazla benimde folbiol 5 mg ki daha önce sorunlu bir gebelik yaşadığım için bu kadar yüksek verdik dediler

evet ya yanlıs yazmısım sen duzelttın :) ben 1 kutuyu bıtırdım ikinci kutuyu yarıladım günde 1 dedi o zaman bende çok gerekli görmedi diye yorumlamalıyım sanırım:)

Kızlarrr ben ertesi gün hapı aldım 4gün sonra korunmasız ilişki yaşadım sonrasında adet oldum ama az ve uzun sürdü bittikten bi hafta sonra ara kanamalar şeklinde yeniden oluyo acaba ilaçtan mı yoksa ?:)

X