Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir :nazar::nazar::nazar::nazar:

NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN

umuttttt---------------------------------------------4 nisan
mms_01--------------------------------------------4 nisan
Pnarya----------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
komsu----------------------------------------------10 nisan
Pirelideve------------------------------------------13 nisan
Kozdee---------------------------------------------13 nisan
lillyfee84-------------------------------------------16 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
nazligamzelim-------------------------------------18 nisan
elif5541--------------------------------------------18 nisan
ozgekuaforr----------------------------------------18 nisan
cemrecinar-----------------------------------------20 nisan
hatibulut--------------------------------------------20 nisan

bat 19 nisan inşallah kırmıızlar gelmez tabi :)

Doktorun sekreterine ara kanamam devam ediyo deyip durumu anlattım adet olduysanız bebek yoktur temizlenince gelin dedi :KK43:( bekleyip öyle gidicem belliki bebiş yok aslında hem bebeği daha sonra düşünüyoruz hem olmayınca üzülüyorum kadınca bi şey mi bu duygu anlamadım:KK43:(

anladim canim. hbr verdigin icin saol. umarim hersey yolundadir. guzel hbrlerini de en yakin zamanda paylasirsin ins.:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hosgeldin tatlim. umarim kirmizilar gelmeeezzz :KK66:burdan hamileyiiiim diye bagiririz hepberaber:)

inşallah gelmez sen beni listeye eklersin... bende biraz kendimden bahsedeyim :)

1 yıldır bebeğimizin olmasını istiyoruz fakat olmuyordu, bende kadınsal bir sorun yok. eşimde sadece spermi düşük çıktı bizde bitkisel bişeyler kullanıyoruz. varikosel ve azospermi olmadığı için şanslıyız çk şükür.. tavsiyesi olanlar varsa yardımlarını rica eederim.herkese iyi akşamlar

inşallah gelmez sen beni listeye eklersin... bende biraz kendimden bahsedeyim :)

1 yıldır bebeğimizin olmasını istiyoruz fakat olmuyordu, bende kadınsal bir sorun yok. eşimde sadece spermi düşük çıktı bizde bitkisel bişeyler kullanıyoruz. varikosel ve azospermi olmadığı için şanslıyız çk şükür.. tavsiyesi olanlar varsa yardımlarını rica eederim.herkese iyi akşamlar

yumurta takibi yaptirabilirsin bence arkadasim:)
ben de bu ay ilk defa yaptircam. topik sahibimiz ekler seni gorunce listemize. yani bol bebisli olmasini istedigimiz listemizeeee:KK66:

yumurta takibi yaptirabilirsin bence arkadasim:)
ben de bu ay ilk defa yaptircam. topik sahibimiz ekler seni gorunce listemize. yani bol bebisli olmasini istedigimiz listemizeeee:KK66:

eşimde sperm düşüklüğü varken yaptırmam işe yarar mı dersin ? doğru düzgün bir kadın doğumcu arıyorum.. eşimde aynı zamanda iyi bir ürolog arıyor bakalım

eşimde sperm düşüklüğü varken yaptırmam işe yarar mı dersin ? doğru düzgün bir kadın doğumcu arıyorum.. eşimde aynı zamanda iyi bir ürolog arıyor bakalım

bence sansiniz artar. hatta iyi bi doktor olursa asilama bile dener canim.

Günaydın arkadaşlar :)
Artık eskisi kadar uğrayamıyorum ama dularım sizinle :)
Dün itibariyle reglim bitti hadi hayırlısı bakalım :)

Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz hayırlısı ile bir sürü müjde duyarız bu ay inşallah :)

yeni gelen arkadaşlar batlarınızı ekledim listeye umarım size de uğur getirir taze topikimiz :KK16::KK16::KK16::KK16:

Beni de ekledin mi..ama şöyle bi durum vaar bende adeyime 5hün kala baslayan ve 2gn süren çoğunlukla kahve akıntım var normal adet gbi deil..haöile olabilir miyim??

Beni de ekledin mi..ama şöyle bi durum vaar bende adeyime 5hün kala baslayan ve 2gn süren çoğunlukla kahve akıntım var normal adet gbi deil..haöile olabilir miyim??

valla tatlım kuzenim de aynı öleydi..adeti 4 gün gecikti ve kahverengi akıntıları başladı..ben yerleşme kanamasıdır dedim inanmadı sonra ertesi gün benim zorumla test yaptı ve sonuç pozitif :KK31: bence bi test yap..

İdrar testi yaptım çıkmadı daha normal adet gnm dr gelmedi pzt sağlık ocağında kan testi yaptırıcam bakalım inşallah :)

Öyle..bakalım hala sdce kahve pembe leke var daha önce hiç böle bişiy olmamıştı hayırlısı olsun...

Kızlaaar beni de ekleyin 16 nisan .bat...inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz:):)

Adet günüm pzt di olcaktı ama 5gün erken kahverengibyoğun kanama halen çpk az var tarih 24.03.

X