Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Gunaydin canim :) bu sabah kalktim ne goreyim kahverengiiii adet baslangici lekeleri :KK66:) iyi ki totem yapmisim bu ay cok farkli oldu :KK66: anlicagin yine kaldik mayis ayina :KK43: sen naptin yaptinmi testi insallah sende olumludur bari ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım :) ben sabah test yaptim tek çizgi yine ve bi saat sonra regl oldum:) cok mutluyum cunku yarin tüp bebek islemlerine basliyorum :)

Günaydın canım :) ben sabah test yaptim tek çizgi yine ve bi saat sonra regl oldum:) cok mutluyum cunku yarin tüp bebek islemlerine basliyorum :)

Hayirlisi olsun canim bayagi umutluydum ben ama bu ayda olmadi napalim belki ocak ayi annesi oluruz bizde :KK66:) bende yumurta takibine baslicam canim onumuzdeki ay takipte kalalim ozaman seninle insallah guzel haberlerimizi aliriz:)

Hayirlisi olsun canim bayagi umutluydum ben ama bu ayda olmadi napalim belki ocak ayi annesi oluruz bizde :KK66:) bende yumurta takibine baslicam canim onumuzdeki ay takipte kalalim ozaman seninle insallah guzel haberlerimizi aliriz:)

Canim geç olsunda güç olmasin derim ben :) insallah mayis ayi hepimiz hamile kaliriz haberleselim :)

Topik ismi harika umudumuz nisan ve günüm iki gündür geçiyor hic umutlanmiyorum çünkü daha öncede gecmisti endişe yok üzüntü yok relax :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dün akşam test yaptım sonuç negatif :KK43: çok üzüldük
Ama hala adet olmadım bugün 3. günüm acaba çok mu erken yaptım testi :KK43:

ya kızlar bu ne ya anlamadım bişe test bozukmu şimdi?
$20140428_112042.jpg $20140428_111800.jpg $20140428_112042.jpg $20140428_111800.jpg

17ml yumoşum varmış 3gün sonra çatlar dedi o zaman çalışmalar başlayacak..ltfen dua edin bebeğim olsun..sağlıklı...hayırlı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X