rahat bırak kendini yoksa olmuyor zaten ben kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek demiştim en son.. bak oldu sen sıktıkça kendini olmuyor
Keşke başarabilsem o kadar çok istiyorumki bunu başarmayı inan çocuktan çok istiyorum:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahat bırak kendini yoksa olmuyor zaten ben kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek demiştim en son.. bak oldu sen sıktıkça kendini olmuyor
kızlar midem çok bulanıyor benim kus kus içim çıktı halen bulanıyor ne iyi gelir buna .. dişimin ağrısını unuttum :2:
Evet kısmet.. ;-) hayırlısı olsun.. inşallah biz de ilk seferde hamile kalmışizdir.. ;-) ama 23 Nisan için kötü olur senin için.. Branşın ne? Ben de bu sene kpss ye hazırlanıyorum..ewet ya bende her belirtiyi hamilelik zannediyorum böyle sanki gaz sıkışması gibi bide adet sancısı gibi arada sancı giriyo ama psikolojikte olabilir.benm eltim 4 sene korundu ilacı bıraktığı gibi hamile kaldı ama kimyasal gebelik oldu düştü bebek ablamda 2 sene korundu bıraktığı gibi hamile kaldı. bol c vitamini tüketin diyolar da işte kısmet artık:) bide bu 23 nisan çalışmalarımız var dans v.s 23 nisandan önce hamile olduğumu öğrenirsem kötü olur çünkü psikolojik olarak mide bulantılarım yorgunluğum başlar okulada gidemem
kızlar acile gittim kaza olmuş çok kalabalıktı yarına kaldım:18::18: çok şanslıyım anlıycanız
kızlar acile gittim kaza olmuş çok kalabalıktı yarına kaldım:18::18: çok şanslıyım anlıycanız
Kizlar lutfen yardim edin. Adetin 15. Gunu fena bir agri hissettim. Ve bugun 23. Gunum son 3-4 gundir asiri beyaz akintim var. Ve geceleri uyuyamiyorum fena bir bulantim oluyor uykudan uyandiriyor beni. Bugun idrarimi pet bardakta baktim.icinde beyaz beyaz seyler ucusuyordu. Son 5 gun kaldi bat a .. insallh hamileyimdir.. 2 ay denedik olmadi bu ay klomenle denedik.. 4 yil.once pko cikmis tedavi gormustum. Suan hersey yolunda sorun yok dedi doktor..ben.hepinize duaciyim sizde edin lutfen...
sekerlı su ıc tatlım bulantıyı kesek
İdrar yapsana evde:)
Hayirlisi olsun canm ins bebis vardir hayirli haberlerini bekliyoruzb
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş canım ya senin bat ne zaman?
30 Nisan benm yumurtlama 19. gün oldu insallah bende buu ay mutlu haberler alirim
inş canım ya bu ay isteyen herkes hamiş olur
Insallah canm senin bat ne zamn
benim bat dündü hala kırmızılar yok şükürler olsun
Yaaa cok sevindimm insallah gelmezler hayirli haberi al insallah canm benm
idrarda 1 hafta geçmeden çıkmaz diyorlar:44:
Evet kısmet.. ;-) hayırlısı olsun.. inşallah biz de ilk seferde hamile kalmışizdir.. ;-) ama 23 Nisan için kötü olur senin için.. Branşın ne? Ben de bu sene kpss ye hazırlanıyorum..