Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ewet ya bende her belirtiyi hamilelik zannediyorum:KK1: böyle sanki gaz sıkışması gibi bide adet sancısı gibi arada sancı giriyo ama psikolojikte olabilir.benm eltim 4 sene korundu ilacı bıraktığı gibi hamile kaldı ama kimyasal gebelik oldu düştü bebek:KK43: ablamda 2 sene korundu bıraktığı gibi hamile kaldı. bol c vitamini tüketin diyolar da işte kısmet artık:) bide bu 23 nisan çalışmalarımız var dans v.s 23 nisandan önce hamile olduğumu öğrenirsem kötü olur çünkü psikolojik olarak mide bulantılarım yorgunluğum başlar okulada gidemem:KK9::KK9::KK9:
Evet kısmet.. ;-) hayırlısı olsun.. inşallah biz de ilk seferde hamile kalmışizdir.. ;-) ama 23 Nisan için kötü olur senin için.. Branşın ne? Ben de bu sene kpss ye hazırlanıyorum..

Kizlar lutfen yardim edin. Adetin 15. Gunu fena bir agri hissettim. Ve bugun 23. Gunum son 3-4 gundir asiri beyaz akintim var. Ve geceleri uyuyamiyorum fena bir bulantim oluyor uykudan uyandiriyor beni. Bugun idrarimi pet bardakta baktim.icinde beyaz beyaz seyler ucusuyordu. Son 5 gun kaldi bat a .. insallh hamileyimdir.. 2 ay denedik olmadi bu ay klomenle denedik.. 4 yil.once pko cikmis tedavi gormustum. Suan hersey yolunda sorun yok dedi doktor..ben.hepinize duaciyim sizde edin lutfen...

Kizlar lutfen yardim edin. Adetin 15. Gunu fena bir agri hissettim. Ve bugun 23. Gunum son 3-4 gundir asiri beyaz akintim var. Ve geceleri uyuyamiyorum fena bir bulantim oluyor uykudan uyandiriyor beni. Bugun idrarimi pet bardakta baktim.icinde beyaz beyaz seyler ucusuyordu. Son 5 gun kaldi bat a .. insallh hamileyimdir.. 2 ay denedik olmadi bu ay klomenle denedik.. 4 yil.once pko cikmis tedavi gormustum. Suan hersey yolunda sorun yok dedi doktor..ben.hepinize duaciyim sizde edin lutfen...

Canm gebelik te olabilir ama idrar yaparken yanman varsa bi idrar tahlili yaptir enfeksiyonda olabilir gitmiskende kan baktirirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kısmet.. ;-) hayırlısı olsun.. inşallah biz de ilk seferde hamile kalmışizdir.. ;-) ama 23 Nisan için kötü olur senin için.. Branşın ne? Ben de bu sene kpss ye hazırlanıyorum..

evet ya valla hayırlısı :) beden eğitimi canım çok yoğunuz anlıyacağın:KK4::KK4: senin branş ne? ayy allah yardımcın olsun:KK9:

kızlar acile gittim kaza olmuş çok kalabalıktı yarına kaldım:18::18: çok şanslıyım anlıycanız:KK53::KK53:

Kıyamam canm ya hayırlısı olsun valla sırf seni merak ettiğimden girdim bakayım dedim test sonucunu almış mı bak ne kadar merakla bekliyorum hayırlı habelerini:KK1:

X