- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.641
benimknede çay ver hemen uyanır:)
tatlı ver ozaman kalksın :)bugun kaçırma sakın ha bak akıntın geldiii deerlendir bacım:)
benimkiiii ömür törpüsü:)adama hiç yapmaalım desem zevle tmm diycek o derece
kesecen böyle kocaların münasip yerlerini,önce benim kocanın sonra sırada seninki var.ama dur bi bebekler gelsin sonra kesecez:))))
keselim cnm keslimnslsa işe yaramıyor fazlalık:)
bebek gelsinnnn neyapıyorsa yapsınlar şeylerinii:)lazım deiller ...
ama bi kaç arkadaşım var cinsellikleri tavan olann.. nekdr çok cinsel hayatı iyi olursa okdr çok sviyorlar birbirlerini çiftler... bitane arkadaşımın kocası ögle arası eve gidiyormuş hergün yapmak içinnn şaşırıyorum gercekten ya:)
aynen ben de ağzım açık dinledim geçen gün arkadaşlardan biri anlatıyordu,öğle arası sırf bunun için eve geliyormuş adam.bir evlilik danışmanı diyor ki:cinsellik evliliğin tutkalıdır,sizi bir arada tutar.işte gerçekten bu yüzden yani az birlikte oduğumuz için eşimle benim aramda sohbet bile yok.hiçbir problemimiz yok görünürde hatta herkes diyor ki:ayy maşallah ne uyumlusunuz birgün sesinizi duymadık şu apartmanda.ben de içimden diyorum ki:duyamazsınız zaten konuşmuyoruz ki,adam okuldan geliyor sessizce yemeğini yiyor tv.izliyor.sonra gidip yüzüstü uyuyor.özellikle yüzüstü uyuyor inan bana.
ben geldimmm
hoşbulduk cnmhoşgeldin ballı lokmam:)
hoşbulduk cnm
ya bacaoım çok çekiyor benim
sen çalışma yaptınmı bugünçeksin çeksin balım dahada çok çeksin benimde memişler çok agrıyo dahada agrırda bebiş gelir:)
sen çalışma yaptınmı bugün
onların işide zor tabi :))))yatarken yapcam hiç kalkmadan uyuycam balım:) böylelikle 15-16-18-20 de olmuş olcak..bide 22 de yapsam benden iyisi yok ondan sonrada adete kdr yapmayız kesin:)bu hafta bıktı çünkü:)
ayşenurcum benimde bir kızım var olursa bizimde 2. olacak kızım eşim ve ben çok hazırız ve çok istiyorum bu ay 3. ay olacak inşallah aralıkta hepimiz muradımıza ereriz sağlıkla :)
ekledim canım hoşgeldinbat 18 benide eklermisiniz inş. hamileyimdir(
ekledim canım hoşgeldin
ya ya görende der taş taşımış sırtında:)onların işide zor tabi :))))
bat 18 benide eklermisiniz inş. hamileyimdir(
ya ya görende der taş taşımış sırtında:)
test yapmadınmı cnmm:)
hayır daha günüm geçmediki yarın günüm...
aslında çarşamba sabahı randevu aldım malesef oturduğum yerde devlet hastanesi var sadece. merkezde özelde aldım randevuyu.kan testiya ya görende der taş taşımış sırtında:)
test yapmadınmı cnmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?