- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #3.621
fortel ultra hassas gebelik testinden al cnm .. ben bulamadım ama herkes memnun erkenden gösteriyoruş:)
tmm canım nöbetçi eczaneye gideces birazdan da. inşallah vardır..:26: peki özellikler kaçınmam gereken bi marka varmı..evde bitane var onun markası certain sizce iyi mi?
:18:
çalışıyorlar çizimlerini de gönderiyorlar bakıyorum bende:)evdede işmi yapıyorsun balım benim:)
cuma sabah 8 de yapcaz oley çok heycanlıyım 1 hafta var cumaya az kaldı sanki:)
çalışıyorlar çizimlerini de gönderiyorlar bakıyorum bende:)
evet cuma az kaldı ben cumaya gebelik testini hazır edeyim
bu arada eşimi uyandırdım :))))
daha onun işi var kendine gelmesi yarım saatay he git koçişini yanına hdi hadi:)
çizim derken cnm mimarlık bölündemisin:)
daha onun işi var kendine gelmesi yarım saat
mimarlık değil canım grafikteyi ama kendi branşım resim
ressamım ben :)
öylemi yakın sayılır:)ovv çok severm resim yapmayı:)
liseyi bitirdigim yıl sınavlarına girmiştim ama olmadı kısmet:) ama yine çizimle alakalı bölümü kazandım:)mimarım:)
öylemi yakın sayılır:)
bende çok severek yapıyorum işimi
nerede çalışıyorsun peki canım
cuma günü belli olacak inşaallah güzel haber alıcazbelediyedeyim cnm bnm:)bende seviyom meslegimii:) keyifle gideirm işime söylenmem hiç:)bugun evin tavan akıyor diye ögleden sonra gitmedim işe sıkıldım evde:)bu ev güzle olması için bebek lasım yoksa sıkılıyuorum evden:)
cuma günü belli olacak inşaallah güzel haber alıcaz
bacaklarımda aşırı bir ağrı var çekiliyor gibi
ya adet olucam erkenden yada hamileyim
geç olurum erken olmamerken oluyormusun normalde.. ben hiç olmam erken çok nadir yanii..
snaki hamileiz bacımm bacak agrsı gebelik belirtisi benimde gögsüm agrıyor ondan şüphe ediyorum geri kalanı adet belirtisi gibi:)
geç olurum erken olmam
bacak ağrısı belirtimi aaaa ilk defa duyuyorum
ateş deme bana moralim bozuluyortabi tabi belirti cnm benimmm :) bakalım bu hafta ateşimiz nsl olcak:)
ateş deme bana moralim bozuluyor
doktora güvenip ateş ölçmeseydim kaçırmıştımyok haaaaaaaaaaaaaaaa daha yeni yumurtluyosun bak yükselcek bu hafta:):):)
doktora güvenip ateş ölçmeseydim kaçırmıştım
tamam görüşürüz canımevt cnm iyiki ölçtün zaten devlet hastahanesindeki doktorlara çok güvenmemek lasım..
ben azcık uzanayım yaf çok yorgunum sanki biraz durup gelirim:)sende git çalışma yap :)
çok teşşekür ederm ya malesef eşim çook tembel bu konuda 2.5 yıllık evliyiz daha ayda bir yada ikiyi geçmiyo bizimki napim başka türlü bebiş olmicağına göre bide bunu denim bari. bi yan etkisi filan yoktur inşallah
ay canım banada atarmısın çok ihtiyacım vaaar lütfeeeeen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?