- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Kalça konusunda şanslıyım kalkık dik dururlar. Ama işte tamamen dar kıyafetler giyince orantısız oluyorO çatal bende de yok. Sütyen askılarını sonuna kadar kısaltıp destekli sütyen takınca zar zor çatal oluyor iştekandırıkçılık kalçalarının maşallahı varmış, kim kardashiana bayılıyor herkes mesela
Hahhhaaaa çok iyimiş80b kullanırdım bu sıralar 75 c kullanıyorum aynı galiba boyutları
Desteksiz kullanıyorum minicikler
Bir yerde ceket denedim kadın az kaldı yukar sesi yok kğ neyi kaldırayım dedim
Ay evlenip çocuk şunca büyr sen gençsin daha dedi
Yaşımın 35 olduğuna ve çıcuğum olduğuna da ikna olmadı
Küçük az sarkıyor ya büyük olup göbeğimize inse ne yapacağız
Hahhhaaaa çok iyimişbenim memeler bide aşağıda normal insanlara göre. Dikler ama ne zaman spora baslasam spor hocam sarkık diye oraya özgü hareketler veriyor. Yanarım yanarım derdimi anlatamadığıma yanarım
Kücük meme candir valla.
Sarkmaz deforme olmaz. Sirt agrisi da yapmaz. Dekolte icin degil ama bir cok kiyafette de daha guzel oluyor. Ben
Benim hamilelik oncesi 90di 8 ay once dogum yaptim simdi 105 ve ben 34 bedenim 50 kgyim. Vucudumun yarisi meme... bazen cilgin sirt agrisi yapiyor. Insallah bebek emmeyi birakinca biraz kuculur.
Kücük meme candir valla.
Sarkmaz deforme olmaz. Sirt agrisi da yapmaz. Dekolte icin degil ama bir cok kiyafette de daha guzel oluyor. Ben
Benim hamilelik oncesi 90di 8 ay once dogum yaptim simdi 105 ve ben 34 bedenim 50 kgyim. Vucudumun yarisi meme... bazen cilgin sirt agrisi yapiyor. Insallah bebek emmeyi birakinca biraz kuculur.
Op doktor Emre Gönen İstanbul estetik cerrahisiKücük meme candir valla.
Sarkmaz deforme olmaz. Sirt agrisi da yapmaz. Dekolte icin degil ama bir cok kiyafette de daha guzel oluyor.
Benimkiler büyük ama sarkık baya ergenligimden beri böyle daha 21 yasindayim( küçük olmasini tercih ederdim böyle olmasindansa
Oda bu sıcakta zor olurSanirim cift sutyen kullanmak cok ise yariyor bu konuda. Soyle bir sey var mesela;
Yoo çok da hoş duruyor.Ama bikini güzel durmuyor. Ne tarz bikini önerirsiniz minnaklarım için
Yoo çok da hoş duruyor.
Askılı da askısız da kullandım,ikisi de gayet düzgün duruyor.
Siz acaba kendinizi beğenmiyor musunuz da ben de fazla mı beğeniyorum bilemedim ki
Ama kız arkadaşlar özellikle çok beğenir,demek ki güzel duruyor
Yoo beğeniyorum kendimi de, boş duruyor üst kısmı
Kuzum silikondan korkuyorm benCanım vallahi İstanbul estetik cerrahisi op doktor Emre Gönen bu konuda çok iyi ve ücretsiz muayene ediyor öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?