Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ufak göğüs

Kalça konusunda şanslıyım kalkık dik dururlar. Ama işte tamamen dar kıyafetler giyince orantısız oluyor yukarıda bi üye yazmış sırt üstü yatınca dümdüz oluyo diye bende tam olarak o durumdayım

Hahhhaaaa çok iyimiş benim memeler bide aşağıda normal insanlara göre. Dikler ama ne zaman spora baslasam spor hocam sarkık diye oraya özgü hareketler veriyor. Yanarım yanarım derdimi anlatamadığıma yanarım

Aynen anneminkiler de öyle

Çatal vs de yok açık yaka giysem de kayboluyorlar işte

Kücük meme candir valla.
Sarkmaz deforme olmaz. Sirt agrisi da yapmaz. Dekolte icin degil ama bir cok kiyafette de daha guzel oluyor.

Benim hamilelik oncesi 90di 8 ay once dogum yaptim simdi 105 ve ben 34 bedenim 50 kgyim. Vucudumun yarisi meme... bazen cilgin sirt agrisi yapiyor. Insallah bebek emmeyi birakinca biraz kuculur.

Bende küçük memeleri olanlara imrenerek bakanlardanım çünkü önümde iki adet voleybol topuyla dolaşıyorum. Kilo problemim yok aslında, balık etliye yakın sayılırım ama memelerimin büyüklüğünden ötürü çok uzun zamandır mayo giymek zorunda kaldım hep. İki sene önce tatile çıkmadan önce mağazada çok beğendiğim bir bikiniyi almıştım. Deneme imkanı olmadığı için ancak evde giyerek kontrol ettim. Beden tam oldu sıkıntı yok ama üst kısımda ne var ne yok hepsi meydandaydı. Sırf şaka yapmak ve tepkisini ölçmek için kocamı çağırdım yatak odasına görmesi için, yüzü kireç gibi oldu anında. '' Dalgamı geçiyorsun benimle, birilerini doğrayıp hapsemi gireyim '' şeklinde bayağı söylendi garibim. Asla giymem tabi öyle bir şey ama biraz kıskandırayım dedim, adamın içinden bildiğin psikopat çıktı yahu.

Minnak candır derim ben, kıymetini bilin.

Op doktor Emre Gönen İstanbul estetik cerrahisi

Benimkilerde oldum olası küçüktü. Hele eskiden limon kadardı. Ama zayıftım hiç dert etmedim. Tüp bebek tedavileriyle epey kilo aldım ve şimdi bir beden büyüdü portakal oldu :) zayıflamak istemiyorum sırf yine küçülecek diye. Ama açıkcası küçük meme her daim avantaj. Zayıf gösteriyor, genç gösteriyor, kıyafet derdin yok, sarkma, deforme olma derdin yok. İyi yanından bak birazda. Ayrıca büyük kalçayla üst bedenin zayıf olması çok hoş ve sexi duruyor bence.

Ama bikini güzel durmuyor. Ne tarz bikini önerirsiniz minnaklarım için
Yoo çok da hoş duruyor.
Askılı da askısız da kullandım,ikisi de gayet düzgün duruyor.
Siz acaba kendinizi beğenmiyor musunuz da ben de fazla mı beğeniyorum bilemedim ki
Ama kız arkadaşlar özellikle çok beğenir,demek ki güzel duruyor

Yoo beğeniyorum kendimi de, boş duruyor üst kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…