- 30 Ağustos 2013
- 2.101
- 7.332
- 358
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Sicak havalarda o koca memeler nasil agirlik yapiyor bir bilseniz.Ufak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam
Etrafında herkes de genelde 1 beden büyük kaldı:)Doğumdan sonra küçülmüyor mu?
Yine minnak kalacaklar emzirme dönemi bitince :/
benimki ne kadar küçükmüş ki 75 oldu ancakEtrafında herkes de genelde 1 beden büyük kaldı:)
Gerçekten mi?Etrafında herkes de genelde 1 beden büyük kaldı:)
olabilir bakayım birAçıkçası dışarıda nasıl göründüğünü önemsiyor iseniz Pentide çok aşırı destekli hatta içine fazladan sünger koyulabilir sütyen vardı. Kendiniz yada eşiniz için büyük görünsün istiyorsanız da tek çözümü plastik cerrahi.
cokmu büyüklerKüçük göğüs candır.
Emzirene kadar sarkmaz ,dik dik durur.
Allah büyütmesin benimkini
bilmem bulaştım o renge kurtulmam cok zor oldu inan.Bilemiyorum. Siyah saç yakışmış, öbürü neydi öyle be demeye geldim
bilmem bulaştım o renge kurtulmam cok zor oldu inan.
owww herşeyin normali güzel sende pişikte olur Allah yardımcın olsun.Göğüsleri değiştirelim mi?( benimkiler D cup hatta bazen DD inanılmaz sırt ağrısı yapıyorlar.. ileride anne olursam lohusa halimi tahayyül edemiyorum bile
Hayır tam aksi,küçükler,taş gibiler maşallah ,cokmu büyükler
Evet bana da sarı çok gitmiyordu makyaj cok yapmam da sarı makyaj istiyordu hani.Yaşın küçülmüş, böyle yanlış anlama daha kaliteli bir görünüm olmuş. Sarı herkese gitmiyor bence. Makyajı da azaltmışsın sanırım. Doğru yoldasın...
maşallahHayır tam aksi,küçükler,taş gibiler maşallah ,
Şükürler olsun rabbime.
Pişik olmuyor allahtan daha sarkmadılar ama sarkmaları da kaçınılmaz sonuçowww herşeyin normali güzel sende pişikte olur Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?