- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Hayır tam aksi,küçükler,taş gibiler maşallah ,
Şükürler olsun rabbime.
aynen sırt ağrısından kurtul bari.Pişik olmuyor allahtan daha sarkmadılar ama sarkmaları da kaçınılmaz sonuçvallahi ben küçülttürmeyi düşünüyorum
ölçülerimiz aynı ,kilonuzu bilmiyorum ama biraz zayıflarsanız daha iyi durabilir.maşallahbenimki kadar küçük değildir .
Bir filmde diyordu,Aah ahhh... Yarama dokundun kardeş, morallerim sızladı.
Eskiden kalem durmazdı, şimdi kalemlik koysam sabit kalıyor
hafif balık etliyim ben 65 kiloyum idealim 60 ancak toparlarım aynen.ölçülerimiz aynı ,kilonuzu bilmiyorum ama biraz zayıflarsanız daha iyi durabilir.
orantılı görünür.
Bir filmde diyordu,
''Eskiden kalem durmazdı,şimdi Milli Eğitim Bakanlığı'nı koy duruyor''diye
ahahaha patlar diye asparagas haberler var ben hep korktum o yüzden.dogumdan sonra büyüyor diyenler olmuş ama o süt gidince küçüklüğü yetmiyor birde porsuyor. Ben silikon taktırdım süper oldu
Patlarsa duzelttiririz :)ahahaha patlar diye asparagas haberler var ben hep korktum o yüzden.
:)))) içindeki sıvının ne oldugunu ben bilmiyorum şahsen vucuda etkisi ????Patlarsa duzelttiririz :)
Boşver bu sorulari. Binlerce kadın taktiriyo ve degiyor:)))) içindeki sıvının ne oldugunu ben bilmiyorum şahsen vucuda etkisi ????
ben önce bi karın germe olayım onada bakıcam artık:)Boşver bu sorulari. Binlerce kadın taktiriyo ve degiyor
Ay o nasıl hoş bir anlatımKüçük daha konforlu bence ...
Yazın göğüs altın pisik oluyor arası kaşınıyor koşarken gogsum ağzıma kaçacak diye korkuyorum sırt üstü yattığımda da boynuma dolanacak sanki
Bel ağrısı yapıyor hiç sutyensiz gezemiyorum hıc bı avantajı yok
Destekli sütyen kullanırsın
Banu Alkan canlandı gözümde niyeyseKüçük daha konforlu bence ...
Yazın göğüs altın pisik oluyor arası kaşınıyor koşarken gogsum ağzıma kaçacak diye korkuyorum sırt üstü yattığımda da boynuma dolanacak sanki
Bel ağrısı yapıyor hiç sutyensiz gezemiyorum hıc bı avantajı yok
Destekli sütyen kullanırsın
o canlanan şeyin elinde lahmacun olanıni düşünün o benim işteBanu Alkan canlandı gözümde niyeyse
Havuz başında koşarken
o canlanan şeyin elinde lahmacun olanıni düşünün o benim işte
Hem siskoyum hem memeli :)
Doğumdan sonra daha da büyüdü d cup 105 den hallice...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?