- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
değişşelim mi.Ah keşke ufak göğüslü olsam :) :)
yok yok ama meme de yok :)Benimkilerde oldum olası küçüktü. Hele eskiden limon kadardı. Ama zayıftım hiç dert etmedim. Tüp bebek tedavileriyle epey kilo aldım ve şimdi bir beden büyüdü portakal oldu :) zayıflamak istemiyorum sırf yine küçülecek diye. Ama açıkcası küçük meme her daim avantaj. Zayıf gösteriyor, genç gösteriyor, kıyafet derdin yok, sarkma, deforme olma derdin yok. İyi yanından bak birazda. Ayrıca büyük kalçayla üst bedenin zayıf olması çok hoş ve sexi duruyor bence.
sen=benBenim de küçükler emzirirken birazcık büyüdü oh ne güzel dedim şimdi emzirmeyi bıraktım b8nde zayifladim yok oldular resmen
cok güzel görünüyorsun cnm18 yaşındayım benimkilerde 85 beden malesef çoğu elbiselerden olmuyo göğüslerime diye vazgeçiyorum işte herkes olmayanı istiyo keşke benimkilerde küçük olsaydı
amin bin şükürBekarken 75 di iki cocuk emzidim 95 olup suan 80 dustu ee sarkti keske kucuk ve dik olsaydi sudyensiz dolasmak nasil bir luks
Hele 75 sudyensiz olucaksin vaysa hic biseye gerekyok
Ben hergece sudyenimi cikariyorum ilkden esimden utaniyordum koca dusuk meme simdi alistim ne yapiyim
Bence dert etme
Rabbim vucudumuzdan ayirmasin bir omur saglikli olsunlar yeter
(Bi arkadasimin ikiside alindi)
Bu hayıt otu neydi ya? Okuyunca hatırladım, ben biara kullandım ama ne için? Yaşlandım artık, hafıza zayıf..Hamile kalmadan önce hayıt otu tohumu kullanmıştım hormonlarımı düzenlesin diye o göğüslerimi de büyütmüştü onun üstüne birde hamilelikte büyüdü
Hayır demem :)değişşelim mi.
özelde yaptırmistim ama uygun fiyata yaptırdım pazarlık yaptımdevlettemi özelde mi cnm.
Biraz olsun göğsü olana evlenince büyür doğurunca büyür demek kolay geliyor maalesef ama hiç olmayan şey nasıl büyüyecek .. kesinlikle katılıyorum tek yok ameliyat ama bunu cesaret Edip eşe söylemek ve çevreye de açıklamak var işte yoksa çoktan yaptırmıştım .. :/Benim gibi dümdüz ise protezden başka çare yok, o otlar vs hep yalan.. Yok evlenince büyürmüş de, hamilelikte büyürmüş de.. Hamilelikten, emzirdikten sonra nasıl oluyor onu da bir söyleyiversinler bakalım. Maddi imkanın varsa en iyisi ameliyat ol. 3 yıl oldu benim, hayatımda verdiğim en doğru ve güzel kararlardan biriydi ameliyat..
Çevreye söylemek zorunda değilsiniz ki.. Benim sadece ailem ve eşim (o zaman daha sevgiliydik) biliyor. Kimsenin ruhu bile duymadı. Söylesem şok geçirir herhalde milletBiraz olsun göğsü olana evlenince büyür doğurunca büyür demek kolay geliyor maalesef ama hiç olmayan şey nasıl büyüyecek .. kesinlikle katılıyorum tek yok ameliyat ama bunu cesaret Edip eşe söylemek ve çevreye de açıklamak var işte yoksa çoktan yaptırmıştım .. :/
Benim gibi dümdüz ise protezden başka çare yok, o otlar vs hep yalan.. Yok evlenince büyürmüş de, hamilelikte büyürmüş de.. Hamilelikten, emzirdikten sonra nasıl oluyor onu da bir söyleyiversinler bakalım. Maddi imkanın varsa en iyisi ameliyat ol. 3 yıl oldu benim, hayatımda verdiğim en doğru ve güzel kararlardan biriydi ameliyat..
Benimki ceviz gibiydi yalansız dümdüz işte başka ne ki şimdi mandelina oldular.valla egerki protez yaptıracaksam kimse umrum olmaz eşimden başka.Biraz olsun göğsü olana evlenince büyür doğurunca büyür demek kolay geliyor maalesef ama hiç olmayan şey nasıl büyüyecek .. kesinlikle katılıyorum tek yok ameliyat ama bunu cesaret Edip eşe söylemek ve çevreye de açıklamak var işte yoksa çoktan yaptırmıştım .. :/
hiçmi yoktu cnm?Çevreye söylemek zorunda değilsiniz ki.. Benim sadece ailem ve eşim (o zaman daha sevgiliydik) biliyor. Kimsenin ruhu bile duymadı. Söylesem şok geçirir herhalde millet
Ama hiç göğüs yokken birden o kabartilari gören soracak illa :) görümcem anlasa yeter zaten yedi düvel duyarÇevreye söylemek zorunda değilsiniz ki.. Benim sadece ailem ve eşim (o zaman daha sevgiliydik) biliyor. Kimsenin ruhu bile duymadı. Söylesem şok geçirir herhalde millet
hiçmi yok farzedelim ki mandelina siz portakal yaptıracaksınız yani 1-2 beden farkeder kim anlayacak ki?Ama hiç göğüs yokken birden o kabartilari gören soracak illa :) görümcem anlaşma yeter zaten yedi düvel duyar
Benimki de aksine mandalina dan cevize döndü emzirdikten sonra artık eşimin yanında giyinip soyunmaya utanır oldumBenimki ceviz gibiydi yalansız dümdüz işte başka ne ki şimdi mandelina oldular.valla egerki protez yaptıracaksam kimse umrum olmaz eşimden başka.
Emzirme döneminden sonra dümdüz oldu cividi eskiden çok küçük de olsa diriydi en azındanhiçmi yok farzedelim ki mandelina siz portakal yaptıracaksınız yani 1-2 beden farkeder kim anlayacak ki?
benimki de aynı ama eşimden utanmam en azında 75 numara bir göğüsüm doldurmuyor bileEmzirme döneminden sonra dümdüz oldu cividi eskiden çok küçük de olsa diriydi en azından
Hiç yoktu, erkek memesi gibiydi.hiçmi yoktu cnm?
Benim dümdüzken full dolgulu sütyen takıyordum. Şimdi sütyen falan takmıyorum. Dışarıdan hiçbir şey farketmedi yani.. Önceden sütyenle olan kabartı şimdi kendi mememin kabartısı oldu.Ama hiç göğüs yokken birden o kabartilari gören soracak illa :) görümcem anlasa yeter zaten yedi düvel duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?