- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Ben tek sütyenle bile bunalıyorum iki tane taktığımı düşünemiyorum. Varsın küçük olsun memişlerim bu sıcaklarda çekilecek dert değilSanirim cift sutyen kullanmak cok ise yariyor bu konuda. Soyle bir sey var mesela;
benim de öyleydi en son silikon yaptırdım 10 sene oldu tek çözümUfak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam
Ben tek sütyenle bile bunalıyorum iki tane taktığımı düşünemiyorum. Varsın küçük olsun memişlerim bu sıcaklarda çekilecek dert değil
Küçük göğüs seksi ve güzel durur bence. Sarkmaz üstelik. Göğsüne canlandırmak ve biraz dolgunluk verebilmek için masaj yapmalısın. Mesela duş alırken sabunla dairesel hareketler yap. Bazı yağlarıda masaj yaparken kullanabilirsin, hint yağı gibi. Araştır istersen.Ufak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam
Ama bikini güzel durmuyor. Ne tarz bikini önerirsiniz minnaklarım içinHayır tam aksi,küçükler,taş gibiler maşallah ,
Şükürler olsun rabbime.
Göğüslerimin büyümesi bile evlenmeme bağlı , göğüslerimin bile kocaya ihtiyacı varEvli mısınız çocuğunuz var mi:) bende öyleydim şuan maşallah iki beden büyüdübüyütmenin en doğal yolu hamile kalmakmış
Ufak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam
Göğüslerimin büyümesi bile evlenmeme bağlıymış, göğüslerimin bile kocaya ihtiyacı var
Öncelikle göğüs değil meme. Göğüs olsa duramazdın !bende b cup desteksiz takan minnak memeli bi hatunum. Silikon hayalim var ama karşı tarafın fikrini de önemserim bu konuda. Gerçi şu an bi karşı taraf yok ama neyse yaa merak ediyorum destekli destekli sütyen takma bildiğin nitelikli dolandırıcılık değil mi gerçekleri öğrenince karşı tarafın hayal kırıklığını düşünemiyorum bile ben desteksiz minik memelerimle takılıyorum kendime ve çevreye dürüstüm.
Minnak minnak. Bide ayrı ayrı çatal denilen şey bende yok75b desteksiz sütyen takıyorsanız memeniz öyle anlattığınız gibi çok minnak olamaz. Ha minnaksa benimkiler findukk:)))
Küçük daha konforlu bence ...
Yazın göğüs altın pisik oluyor arası kaşınıyor koşarken gogsum ağzıma kaçacak diye korkuyorum sırt üstü yattığımda da boynuma dolanacak sanki
Bel ağrısı yapıyor hiç sutyensiz gezemiyorum hıc bı avantajı yok
Destekli sütyen kullanırsın
Minnak minnak. Bide ayrı ayrı çatal denilen şey bende yokbenim kalçalar 95 memeler olduğundan da küçük duruyor
Öncelikle göğüs değil meme. Göğüs olsa duramazdın !bende b cup desteksiz takan minnak memeli bi hatunum. Silikon hayalim var ama karşı tarafın fikrini de önemserim bu konuda. Gerçi şu an bi karşı taraf yok ama neyse yaa merak ediyorum destekli destekli sütyen takma bildiğin nitelikli dolandırıcılık değil mi gerçekleri öğrenince karşı tarafın hayal kırıklığını düşünemiyorum bile ben desteksiz minik memelerimle takılıyorum kendime ve çevreye dürüstüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?