• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ufak göğüs

18 yaşındayım benimkilerde 85 beden malesef çoğu elbiselerden olmuyo göğüslerime diye vazgeçiyorum işte herkes olmayanı istiyo keşke benimkilerde küçük olsaydı

Bekarken 75 di iki cocuk emzidim 95 olup suan 80 dustu ee sarkti keske kucuk ve dik olsaydi sudyensiz dolasmak nasil bir luks
Hele 75 sudyensiz olucaksin vaysa hic biseye gerekyok
Ben hergece sudyenimi cikariyorum ilkden esimden utaniyordum koca dusuk meme simdi alistim ne yapiyim
Bence dert etme
Rabbim vucudumuzdan ayirmasin bir omur saglikli olsunlar yeter
(Bi arkadasimin ikiside alindi)

Küçük meme eğer dikse iyidir genç gösterir onun da ayrı bir beğeni kitlesi vardır, ben 70a kullanıyorum mesela çok hoşuma gidiyor.Kendimi koca memeli kadınların yanında çıtır hissediyorum aynı yaşta olmamıza rağmen.:KK8:

Küçük daha konforlu bence ...

Yazın göğüs altın pisik oluyor arası kaşınıyor koşarken gogsum ağzıma kaçacak diye korkuyorum sırt üstü yattığımda da boynuma dolanacak sanki
Bel ağrısı yapıyor hiç sutyensiz gezemiyorum hıc bı avantajı yok

Destekli sütyen kullanırsın
cnm ya senin işin zor

Ben bekarken 90 dı gögüslerim ve taş gibiydi tabiri caizse.Evlendim,çocuktan sonra 100 oldu.Sütten kesince de 80 e düştü.Bir arkadaşın dediği gibi küçüldüğü yetmiyormuş gibi bir de pelte kıvamına geldiler,toparlanmıyor da :KK43:
benşmkide hem küçük hem yumuşak

Benimde küçükler, 75b tam oluyor. Ben push up sütyenlerden kullanıyorum, kotonda olan push up sütyenler hem çok rahat hem de olduğundan çok daha dolgun gösteriyor. :) Bir de tibet egzersizleri(5 hareket) memeyi kesinlikle büyütüyormuş, çok kez duydum.. Denemek lazım..
ilk kez duyuyorum araştırmadayım hemen

80b kullanırdım bu sıralar 75 c kullanıyorum aynı galiba boyutları

Desteksiz kullanıyorum minicikler

Bir yerde ceket denedim kadın az kaldı yukar sesi yok kğ neyi kaldırayım dedim

Ay evlenip çocuk şunca büyr sen gençsin daha dedi

Yaşımın 35 olduğuna ve çıcuğum olduğuna da ikna olmadı

Küçük az sarkıyor ya büyük olup göbeğimize inse ne yapacağız
En Büyük TÜRKİYEne kadar da sexi

Kücük meme candir valla.
Sarkmaz deforme olmaz. Sirt agrisi da yapmaz. Dekolte icin degil ama bir cok kiyafette de daha guzel oluyor.

Benim hamilelik oncesi 90di 8 ay once dogum yaptim simdi 105 ve ben 34 bedenim 50 kgyim. Vucudumun yarisi meme... bazen cilgin sirt agrisi yapiyor. Insallah bebek emmeyi birakinca biraz kuculur.
küçülür merak etme.

Bende küçük memeleri olanlara imrenerek bakanlardanım çünkü önümde iki adet voleybol topuyla dolaşıyorum. Kilo problemim yok aslında, balık etliye yakın sayılırım ama memelerimin büyüklüğünden ötürü çok uzun zamandır mayo giymek zorunda kaldım hep. İki sene önce tatile çıkmadan önce mağazada çok beğendiğim bir bikiniyi almıştım. Deneme imkanı olmadığı için ancak evde giyerek kontrol ettim. Beden tam oldu sıkıntı yok ama üst kısımda ne var ne yok hepsi meydandaydı. Sırf şaka yapmak ve tepkisini ölçmek için kocamı çağırdım yatak odasına görmesi için, yüzü kireç gibi oldu anında. '' Dalgamı geçiyorsun benimle, birilerini doğrayıp hapsemi gireyim '' şeklinde bayağı söylendi garibim. Asla giymem tabi öyle bir şey ama biraz kıskandırayım dedim, adamın içinden bildiğin psikopat çıktı yahu.

Minnak candır derim ben, kıymetini bilin.
ohh karısı sexi kıymetini bilsin.

Back