- Konu Sahibi Turkish Delight
18 yaşındayım benimkilerde 85 beden malesef çoğu elbiselerden olmuyo göğüslerime diye vazgeçiyorum işte herkes olmayanı istiyo keşke benimkilerde küçük olsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocayla değil bebekle büyür onlarGöğüslerimin büyümesi bile evlenmeme bağlı , göğüslerimin bile kocaya ihtiyacı var
o herkeste var ancak silikon cnm.Bende cogunluk bebegimi sag memeden emzirdim sol meme cok belirgin kucuk kaldi ben napabilirim esit olmasi icin
cnm ya senin işin zorKüçük daha konforlu bence ...
Yazın göğüs altın pisik oluyor arası kaşınıyor koşarken gogsum ağzıma kaçacak diye korkuyorum sırt üstü yattığımda da boynuma dolanacak sanki
Bel ağrısı yapıyor hiç sutyensiz gezemiyorum hıc bı avantajı yok
Destekli sütyen kullanırsın
tam bir türk lokumusun işte:)o canlanan şeyin elinde lahmacun olanıni düşünün o benim işte
Hem siskoyum hem memeli :)
Doğumdan sonra daha da büyüdü d cup 105 den hallice...
Büyük göğüs aşırı sırt ve omuz ağrısı yapıyor hic tavsiye etmem
Bu arada saçlarınin yeni rengine bayıldım, sana cok yakismis
toparlattırırsın hiç bişey olmaz korkma.Kucuk meme ıyıdır sarkmaz ben montofon ınegı gıbıyım cocugum yok olunca emzırme surecındeb snra napcam dıye kara kara dusunuyorum bu daha buyuk bı dert bence
benşmkide hem küçük hem yumuşakBen bekarken 90 dı gögüslerim ve taş gibiydi tabiri caizse.Evlendim,çocuktan sonra 100 oldu.Sütten kesince de 80 e düştü.Bir arkadaşın dediği gibi küçüldüğü yetmiyormuş gibi bir de pelte kıvamına geldiler,toparlanmıyor da
devlettemi özelde mi cnm.benim de öyleydi en son silikon yaptırdım 10 sene oldu tek çözüm
ilk kez duyuyorum araştırmadayım hemenBenimde küçükler, 75b tam oluyor. Ben push up sütyenlerden kullanıyorum, kotonda olan push up sütyenler hem çok rahat hem de olduğundan çok daha dolgun gösteriyor. :) Bir de tibet egzersizleri(5 hareket) memeyi kesinlikle büyütüyormuş, çok kez duydum.. Denemek lazım..
yok bea benim çatalım var cok şükürMinnak minnak. Bide ayrı ayrı çatal denilen şey bende yok benim kalçalar 95 memeler olduğundan da küçük duruyor
ne kadar da sexi80b kullanırdım bu sıralar 75 c kullanıyorum aynı galiba boyutları
Desteksiz kullanıyorum minicikler
Bir yerde ceket denedim kadın az kaldı yukar sesi yok kğ neyi kaldırayım dedim
Ay evlenip çocuk şunca büyr sen gençsin daha dedi
Yaşımın 35 olduğuna ve çıcuğum olduğuna da ikna olmadı
Küçük az sarkıyor ya büyük olup göbeğimize inse ne yapacağız
minnaklar kulubu:)Kalça konusunda şanslıyım kalkık dik dururlar. Ama işte tamamen dar kıyafetler giyince orantısız oluyor yukarıda bi üye yazmış sırt üstü yatınca dümdüz oluyo diye bende tam olarak o durumdayım
küçülür merak etme.Kücük meme candir valla.
Sarkmaz deforme olmaz. Sirt agrisi da yapmaz. Dekolte icin degil ama bir cok kiyafette de daha guzel oluyor.
Benim hamilelik oncesi 90di 8 ay once dogum yaptim simdi 105 ve ben 34 bedenim 50 kgyim. Vucudumun yarisi meme... bazen cilgin sirt agrisi yapiyor. Insallah bebek emmeyi birakinca biraz kuculur.
tkr edrm aşkımkk sağolsun vazgeçtim sarıyla nasıl iğrençsem artıkSiyah sac nekaaa karizmatik olmuus
Resmen 5 yil genclestin....mmiihteseemmm
dümdüz değil daha neler :)fotonuzdan da belli dumduz gorunuyor. silikon taktirin.
ohh karısı sexi kıymetini bilsin.Bende küçük memeleri olanlara imrenerek bakanlardanım çünkü önümde iki adet voleybol topuyla dolaşıyorum. Kilo problemim yok aslında, balık etliye yakın sayılırım ama memelerimin büyüklüğünden ötürü çok uzun zamandır mayo giymek zorunda kaldım hep. İki sene önce tatile çıkmadan önce mağazada çok beğendiğim bir bikiniyi almıştım. Deneme imkanı olmadığı için ancak evde giyerek kontrol ettim. Beden tam oldu sıkıntı yok ama üst kısımda ne var ne yok hepsi meydandaydı. Sırf şaka yapmak ve tepkisini ölçmek için kocamı çağırdım yatak odasına görmesi için, yüzü kireç gibi oldu anında. '' Dalgamı geçiyorsun benimle, birilerini doğrayıp hapsemi gireyim '' şeklinde bayağı söylendi garibim. Asla giymem tabi öyle bir şey ama biraz kıskandırayım dedim, adamın içinden bildiğin psikopat çıktı yahu.
Minnak candır derim ben, kıymetini bilin.