- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Benim ikisi de minnacık
var azıcık büyüdüler o kadarEvli mısınız çocuğunuz var mi:) bende öyleydim şuan maşallah iki beden büyüdübüyütmenin en doğal yolu hamile kalmakmış
bence ikisinin ortası güzel :)Küçük meme iyidir ya, kolay kolay deforme olmaz.
Yine de çok kafaya takıyor, canınızı sıkıyorsanız, sağlam bir plastik cerrah ile kalıcı çözüm yollarını irdeleyebilirsiniz.
Şahsen, eski meme ebadımı özlüyorum, hamilelikte büyüdüler ve öyle kaldılar, üstelik bu halde yerçekimine direnmeleri daha zor oluyor, tüm çamaşır ölçülerim değişti, ilk kez meme altının terleyebileceğini öğrendim mesela. İri göğüslü olmaktan iyidir bence küçük göğüslü olmak. Özlüyorum ikizlerin eski halini bazen
sizde meme dikleştirme düşünebilirsiniz mesla.Küçük meme iyidir ya, kolay kolay deforme olmaz.
Yine de çok kafaya takıyor, canınızı sıkıyorsanız, sağlam bir plastik cerrah ile kalıcı çözüm yollarını irdeleyebilirsiniz.
Şahsen, eski meme ebadımı özlüyorum, hamilelikte büyüdüler ve öyle kaldılar, üstelik bu halde yerçekimine direnmeleri daha zor oluyor, tüm çamaşır ölçülerim değişti, ilk kez meme altının terleyebileceğini öğrendim mesela. İri göğüslü olmaktan iyidir bence küçük göğüslü olmak. Özlüyorum ikizlerin eski halini bazen
iş yerinde açamadım videoyu ama evde izliycem burda engel var.Sanirim cift sutyen kullanmak cok ise yariyor bu konuda. Soyle bir sey var mesela;
sizde meme dikleştirme düşünebilirsiniz mesla.
:) çok imreniyorum büyük olanlaraçözümsüz dert bizimkisi
Hadii yavar azıcık büyüdüler o kadar
dikleştirmede kalıcı çözümler sunuyor sizler için.Yapma etme arkadaşımhayatımda en çok küçük göğüslere imrendim Doğumdan sonra 105 filan takıyordum kilo verince 95 bedene düştü ama bildim bileli büyükler hep dahada küçülmezler plastik cerraha randevu aldım küçülttürücem artık yetti
bende:) çok imreniyorum büyük olanlara
Doğumdan sonra küçülmüyor mu?Evli mısınız çocuğunuz var mi:) bende öyleydim şuan maşallah iki beden büyüdübüyütmenin en doğal yolu hamile kalmakmış
Makbül olandır :)
Zira hamile kalınca tanıyamıyorsun
İyiki küçüklermiş diyorum
azıcık şimdikinden büyük oluyor yine ama cok az.Doğumdan sonra küçülmüyor mu?
Yine minnak kalacaklar emzirme dönemi bitince :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?