• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ufak göğüs

Ufak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.:işsiz:Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam :hasta::KK14:
benim de öyleydi en son silikon yaptırdım 10 sene oldu tek çözüm

Benimkiler de küçük. Çözümü super push-up sütyenlerde buldum. Gayet dolgun gösteriyor, kaldırıyor. Tavsiye ederim.

Ufak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.:işsiz:Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam :hasta::KK14:
Küçük göğüs seksi ve güzel durur bence. Sarkmaz üstelik. Göğsüne canlandırmak ve biraz dolgunluk verebilmek için masaj yapmalısın. Mesela duş alırken sabunla dairesel hareketler yap. Bazı yağlarıda masaj yaparken kullanabilirsin, hint yağı gibi. Araştır istersen.
Göğsün küçükse daha büyükmüş gibi göstermeye çalışma. Seni beğenen öyle beğensin. İnsanı en çekici yapan şey özgüvenidir. Ayrıca küçük göğüste hoş duran kıyafetler giyersen daha alımlı olursun.

Benimde küçükler, 75b tam oluyor. Ben push up sütyenlerden kullanıyorum, kotonda olan push up sütyenler hem çok rahat hem de olduğundan çok daha dolgun gösteriyor. :) Bir de tibet egzersizleri(5 hareket) memeyi kesinlikle büyütüyormuş, çok kez duydum.. Denemek lazım..

Evli mısınız çocuğunuz var mi:) bende öyleydim şuan maşallah iki beden büyüdü :halay: büyütmenin en doğal yolu hamile kalmakmış
Göğüslerimin büyümesi bile evlenmeme bağlı , göğüslerimin bile kocaya ihtiyacı var :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Son düzenleme:

Benim de öyle, yok denecek kadar ufaklar. Bir ara çok sıkıntı etmiştim kendime, şimdi ufak bir oğlum var emziriyorum, doğal olarak az da olsa büyüdüler. Şimdi diyorum ki ufak göğüs candır ya :) azıcık büyümüş olmasına rağmen ilk haftalar zorlandım baya, ha bu hali de hoşuma gidiyor orası ayrı :)

Ama öte yandan da doğal bir büyüklüğü olsun isterdim orası ayrı..

:KK53::KK53:Öncelikle göğüs değil meme. Göğüs olsa duramazdın !bende b cup desteksiz takan minnak memeli bi hatunum. Silikon hayalim var ama karşı tarafın fikrini de önemserim bu konuda. Gerçi şu an bi karşı taraf yok ama neyse:olamaz: yaa merak ediyorum destekli destekli sütyen takma bildiğin nitelikli dolandırıcılık değil mi :KK45: gerçekleri öğrenince karşı tarafın hayal kırıklığını düşünemiyorum bile :KK53::KK53: ben desteksiz minik memelerimle takılıyorum kendime ve çevreye dürüstüm.

:KK53::KK53:Öncelikle göğüs değil meme. Göğüs olsa duramazdın !bende b cup desteksiz takan minnak memeli bi hatunum. Silikon hayalim var ama karşı tarafın fikrini de önemserim bu konuda. Gerçi şu an bi karşı taraf yok ama neyse:olamaz: yaa merak ediyorum destekli destekli sütyen takma bildiğin nitelikli dolandırıcılık değil mi :KK45: gerçekleri öğrenince karşı tarafın hayal kırıklığını düşünemiyorum bile :KK53::KK53: ben desteksiz minik memelerimle takılıyorum kendime ve çevreye dürüstüm.

75b desteksiz sütyen takıyorsanız memeniz öyle anlattığınız gibi çok minnak olamaz. Ha minnaksa benimkiler findukk:))):confused::KK48::KK48:

Küçük daha konforlu bence ...

Yazın göğüs altın pisik oluyor arası kaşınıyor koşarken gogsum ağzıma kaçacak diye korkuyorum sırt üstü yattığımda da boynuma dolanacak sanki
Bel ağrısı yapıyor hiç sutyensiz gezemiyorum hıc bı avantajı yok

Destekli sütyen kullanırsın

Ben sırt üstü yatınca dümdüz oluyooo :(

Minnak minnak. Bide ayrı ayrı çatal denilen şey bende yok :kızgın: benim kalçalar 95 memeler olduğundan da küçük duruyor :KK45:

O çatal bende de yok. Sütyen askılarını sonuna kadar kısaltıp destekli sütyen takınca zar zor çatal oluyor işte:KK53: kandırıkçılık:KK53: kalçalarının maşallahı varmış, kim kardashiana bayılıyor herkes mesela:KK33:

80b kullanırdım bu sıralar 75 c kullanıyorum aynı galiba boyutları

Desteksiz kullanıyorum minicikler

Bir yerde ceket denedim kadın az kaldı yukar sesi yok kğ neyi kaldırayım dedim

Ay evlenip çocuk şunca büyr sen gençsin daha dedi

Yaşımın 35 olduğuna ve çıcuğum olduğuna da ikna olmadı

Küçük az sarkıyor ya büyük olup göbeğimize inse ne yapacağız

Back