• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ufak göğüs

Turkish Delight Turkish Delight ya senin gözlerin yeter ne takıyorsun.. Ben çok da çirkin bir kızım bari memem olsaydı da biraz kurtarsaydım. Doğal yolları araştırıyorum şuan birçok ıvır zıvır aldım deneyeceğim umarım işe yarar :'(
haydaa çirkin oldugunu da nerden çıkarttın belki de yaşın küçük inan bana sen kendini çirkin görüyorsun ben çirkin oldugunu sanmıyorum.Bu arada dolgulu sütyen tak veyahut ileride protez düşünebilirsin cnm

haydaa çirkin oldugunu da nerden çıkarttın belki de yaşın küçük inan bana sen kendini çirkin görüyorsun ben çirkin oldugunu sanmıyorum.Bu arada dolgulu sütyen tak veyahut ileride protez düşünebilirsin cnm
baya ıvır zıvır aldım forumda önerilen masaj çay vs deneyeceğim bakalım çörekotu yağı ve telkin denedim bbiraz faydası olmuştu sanki ama ara verdim ve söndüler. Tabii sanrı da olabilir :D Tekrar deneyeceğim sen hiç denedin mi böyle yollar?

baya ıvır zıvır aldım forumda önerilen masaj çay vs deneyeceğim bakalım çörekotu yağı ve telkin denedim bbiraz faydası olmuştu sanki ama ara verdim ve söndüler. Tabii sanrı da olabilir :KK70: Tekrar deneyeceğim sen hiç denedin mi böyle yollar?
ben inanmıyorum böylr şeylere cnm

Ufak göğüsleriyle başı dertte olan arkadaşlar var mı acaba ben gibi?Duble destekli giymeme ragmen ufacık görünüyorlar.:işsiz:Hatta sol gögsüm 75 i bile tam doldurmuyor.Denemediğim sütyen kalmadı.Silikonu hiç düşünmedim bile var mı benim gibi takıntı yapan arkadaşlar ve çözümü olanlar.Acaba içine çorap mı koysam :hasta::KK14:
size ilaçsız fitoterepik tedavi önerebilirim. doğal yöntemle büyütebiliyor.

Back