Turkiye'den Afrikaya bir aşk hikayesi?

libyadakiler siyahi mi oluyor ki. iki kişi tanıdım birisi çok beyazdı birisi nerdeyse siyahi kadar esmerdi ama ikisi de araptı. konu sahibi soylemek istememiş ama tahminde bulunmadan edemedim. somali diyorum ben
Erkek arkadaşım teşhir olmasın diye ülkesini söylemiyorum. Tam zenci değil, ama siyahiden daha koyu tenli. Arap değil, kişisel temizliğine de dikkat ediyor. Tam olarak ne ne değildir ülkesine gidince gözlemleyeceğim Şubat gibi.

Bir işçi olsaydı aynı hislerle hareket edermiydiniz onu merak ediyorum.
Bir işçi olsaydı muhtemelen tanışamazdık, ikimizin ortak bir eğitim planında tanıştık.
Kastettiğiniz maddi durumsa kendi gelirim çok çok iyi çok şükür. Turkiyede bir işe girseydi de yanımda olsaydı yine baş tacim olurdu. Tabii ülkesinin şartlarında benim gelirim olmayacağından yaşayamazdık.

Ama şunu söyleyim, bu kadar aşık olmamın nedeni kültürel birikimi ve iyi kalbi.

Fikrinin değişeceğini sanmıyorum genellikle çok idealist oluyorlar ki olması gereken de bu. 10 seneye kadar belki fikrini degistiririm diye düşünmeniz epey bencilce yani. Yol yakınken vazgeçin
Bencillik ettiğimin farkındayım ama kim olsa benim gibi bir umudu olur muhtemelen. Nasip, belki de ben giderim istekle

İnşaallah çok mutlu olursunuz

Evet kötü ihtimaller her daim var. Hayırlısını diliyorum.
Ailem tanıştı, çok da sevdiler. Bana bırakıyorlar, dünya küçük artık. 7 -8 saat uçakla. Ee Turkiyede otobüsle 7 saat gidiliyor iki şehir arasında :)

Aşktan gözüm kör doğru söylüyorsunuz. Nasip bakalim

Olumsuz bir yorum yapmak niyetinde degilim.
Benimki sadece realizm.
Bu tarz seyler sadece filmlerde olur.
Hayat bu kadar pespembe degil.
Hayallerimiz oyle olsa bile..
Asiksin. Kafanda bilinmeyenin heyecani bir tilki gibi dolanmakta. Anliyorum. Ancak bence yuzune bolca soguk bi su carp ve otur iyice dusun. Hayat bildigimiz bir ulkede , ayni dili konusup ayni kulturde yoguruldugumuz insanlarla bile bu denli zorken; afrika? Simdi yapabilirim dedigin herseyi yapmak mecburiyetinde kaldiginda omuzlarina binecek yuku dusun. Belki de "onlar bana karisamaz ben ne istersem ona uyarlar" dedigin ailen su anda yaninda diye bukadar bulutlarin uzerindesin? Ya hayalin gercek olur ve ulkesine tasinirsan? Bir yil sonra hissedecegin ozlem? Sudan cikmis balik hali? Kariyerin? Yasacagin misli ile zorluklar? Aclik, hastalik vs?
Hayat bir dizi film degildir.
Cogu kez kafamizdaki kavak yelleri ile ese gurleye cok sacma kararlar alabiliyoruz.
Sen onlardan olma.
Bana kizabilirsin ama seni tanimasam bile kotu duruma dusme diye gayet gerceci bir yorum yaptim.
Cunku ben de bir kiz annesiyim.
Umarim anlayabilirsin.

libyadakiler siyahi mi oluyor ki. iki kişi tanıdım birisi çok beyazdı birisi nerdeyse siyahi kadar esmerdi ama ikisi de araptı. konu sahibi soylemek istememiş ama tahminde bulunmadan edemedim. somali diyorum ben
Geneli degil tabi ama muhtemelen diger afrika ulkelerinden gelip zaman icinde entegre olan siyahi libyali cok vardi

Merhabalar öncelikle uzun süredir üye olup olmamakta kararsızdım fakat bu konuya kayıtsız kalamadım öncelikle bende Kuzey Afrika ya evlendim 15 sene oluyor yaklaşık .
Aşk ile göz kapanıyor ki ne zaman aşk yerine mantık giriyor ozaman hayatın kendisiyle yüzleşmeye başlıyorsunuz bir kere çok çok çok güçlü iseniz yolunuz açık olsun değilseniz gerçekten farklı kültür ile evlenmek ve cocuklarınız olduğunda hayata bakış açınız kültürünüz vermek istedıkleriniz farklı olabılıyor o da zamanla aşkı köreltiyor kolaylıklar mutluluklar diliyorum gönlüzce olsun çok erken bunları düşünmek için sonra ise geri dönüşü çok zor bir yol :)
(Cep ten yazıyorum kusura bakmayın çözmeye çalışıyorum)

Bir tane Türk bayan youtuber var eşi Karayipli doktor bir zenci :) bir tane de tatliş mi tatliş melez kızları var. Onun hikayesine benzettim sizin hikayenizi. Adi Sera McMaster videolarını izleyebilirsin :) şuan onlarda eşinin zorunlu görevi için ülkesine dönmüşler :)

Ayrıca belki birbirinizi tamamen tanıdıktan sonra belki birbirinize uygun olmadığınızı anlayacaksınız? Henüz yurt dışında çıkma fikri için çok erken. Tabi ben aşkım için herşeyi yapardım. Hayat neler getirir kim bilebilir ki.

Şimdi biz sana olmaz oralarda yaşayamazsın desek ayrılacak mısın adamdan? Tabi ki hayır

Belkide Mutlu olacaksn biz alistik tedbir olsun die herseyn kotusunu dusunmeye. Ailenin sevmesi +10 katti olaya.hayatin bize ne getirecegini bilmiyoruz eger kader bagin o kisiye bagliysa hersey cok iyi olucak zaten. Hadi bakalim Allah senin icin en hayirlisi yasatir sana insallah. Ayrica yaptigim elestiriye hosgoruyle cevp verdgn icn ayrica tesekkur ederim. :)

Ya ben italyanın afrikadaki sömürgesi neresiymiş onu meak ettim.bizden trablusgarp ı almışlardı ama italyanın afrikada pek sönğrgesi yoktu ki libya mı acaba hangi ülke

Merhaba,
Çok teşekkür ederim, konuma hoşgeldiniz:)
Yaşadığınız zorluklardan bahsedebilir misiniz biraz. En çok aşamadığınız konular neler oluyor mesela.

Rica ederim, vakit ayirip fikirlerinizi paylasmaniz cok kiymetli :)
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için,
Hemen takibe alacağım o youtuberi :)
Kendimden birşeyler bulurum belki.

Evet ayrıl dense de kolay değil ama belki dusunemedigim şeyleri arkadaşlar yabancı bir gözle yorumlarlar dedim.

Gidip ulkesini ve ailesini yakindan taniyacagim. Kararimi ondan sonra soyleyecegim

Ya ben italyanın afrikadaki sömürgesi neresiymiş onu meak ettim.bizden trablusgarp ı almışlardı ama italyanın afrikada pek sönğrgesi yoktu ki libya mı acaba hangi ülke
Somali ve Eritre de İtalya sömürgesiydi. Konu sahibinin bahsettiği de bu iki ülkeden biridir.

Çok sevimli yazmışsınız:)
Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…