Turkiye'den Afrikaya bir aşk hikayesi?

Geçmiş yorumları incelemedim. Bahsedildiyse kusuruma bakmayın lütfen.

İnstagramda “sevdesevan” isimli bir hesap var. İncelemenizi öneririm. Bayılıyorum o kadının paylaştığı fotoğraflara ve yaptığı hayır işlerine. Benzer hayatlarınız olabilir :)

Bende merak ettim :)

Senin ailen ne der bu ise gitme monusunu biliyolarmi

Geçmiş yorumları incelemedim. Bahsedildiyse kusuruma bakmayın lütfen.

İnstagramda “sevdesevan” isimli bir hesap var. İncelemenizi öneririm. Bayılıyorum o kadının paylaştığı fotoğraflara ve yaptığı hayır işlerine. Benzer hayatlarınız olabilir :)

L LimonReceli konunuz hazır konunuz hortlamışken, ne oldu o iş, ilişkiniz devam ediyor mu?

afrika da galiba kendisi

Arkadaşlar merhaba,
Bi dönem forumdan kopmuştum, sonra bildiri sayısı cok olunca eski yorumları kacırmışim. Scss94 Scss94 sagolsun etiketleyince fark ettim.
Evet birlikteligimiz devam ediyor, erkek arkadaşım 10 yıl kesin buralı o netleşti :)
Ülkesine gittik geldik, korktugum kadar kötü degil. Yaşayabilirim diye düşunürken bingoo, erkek arkadaşım buradaki konforundan vazgecemeyecegini söylemeye başladı. Asıl sürpriz ise babasından geldi, babasının işi nedeniyle buraya taşinma durumları var ailece. Ama henüz tam sonuclanmadı.

Şimdilik normal devam ediyoruz, bakalım kısmet :)

B Biranne01 ailemle konuştuk. Her şekilde destek oluyorlar. Şimdi de yanimizda degilsin, nasıl mutlu olacaksan arkandayız diyorlar.

portakalcandir portakalcandir sagolun, sevdesevanı takip ediyorum. Bi de Sera McMaster var benzer bi blogger, onu da takip ediyorum. Erkek arkadasimin annesi de Sevdesevan gibi hayir işleri yapiyor bu arada.

Bende gelişmeler böyle, hepinizi öpüyorum :)

Arkadaşlar merhaba,
Bi dönem forumdan kopmuştum, sonra bildiri sayısı cok olunca eski yorumları kacırmışim. Scss94 Scss94 sagolsun etiketleyince fark ettim.
Evet birlikteligimiz devam ediyor, erkek arkadaşım 10 yıl kesin buralı o netleşti :)
Ülkesine gittik geldik, korktugum kadar kötü degil. Yaşayabilirim diye düşunürken bingoo, erkek arkadaşım buradaki konforundan vazgecemeyecegini söylemeye başladı. Asıl sürpriz ise babasından geldi, babasının işi nedeniyle buraya taşinma durumları var ailece. Ama henüz tam sonuclanmadı.

B Biranne01 ailemle konuştuk. Her şekilde destek oluyorlar. Şimdi de yanimizda degilsin, nasıl mutlu olacaksan arkandayız diyorlar.

portakalcandir portakalcandir sagolun, sevdesevanı takip ediyorum. Bi de Sera McMaster var benzer bi blogger, onu da takip ediyorum. Erkek arkadasimin annesi de Sevdesevan gibi hayir işleri yapiyor bu arada.

mutlu bir forum arkadaşı beni de mutlu eder çok sevindimmm limon ç.bir kaç seneye melez tatlış bebeğiniz olur umarım

Arkadaşlar merhaba,

Mutluluklar o zaman :)
Somali sanırım erkek arkadaşının memleketi :) Erkek arkadaşının geldiği kültür ile uyum sağlayabilirsen hiç sorun yaşamazsın. Ortadoğu ve Afrika'dan kişilerle evlenen birkaç Türk arkadaşım var, kimisi çok zorluk çekti, kimisi ise çok memnun. Herşey orta noktada buluşabilmeye ve esnek olmaya bağlı.

Ay oha maşallah. Çok tatlısınız ve mutlu olmanıza çok sevindim. Allah bozmasın. Ben olsam somaliye gidip insanlara faydalı olmayı çok isterdim. Çünkü cidden zor şartlarda yaşıyorlar.

Valla aşkı ve doğru adamı bulsam değil Marsa Plütoya giderim ne güzel sevindim sizin adınıza :)

X