- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.715
- Konu Sahibi LimonReceli
Bulmuşsun zenciyi bunuyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen gidecek gibi anlatmışsın ben olsam kızımı katiyen göndermem o gelsinYok hemen pat diye evlenip gitmek gibi bir düşüncem yok zaten. Dil konusunda yarim yamalak dediğime bakmayın, erkek arkadaşım kadar profesyonel değil sadece. Bakalım zaman ne gösterecek:)
Diğer arkadaşları da merakta bıraktım ama okul ismi verdiğim için ülkesini söylemedim. Okulda az sayıdalar, tanıdık çıkar diye korktum :)Yanilmiyorsam bu ülke Libya
Eğer öyleyse orda 4 yıl yaşamış biri olarak sizi bilgilendirebilirim :)
Okuyunca kahkaha attım valla yaBulmuşsun zenciyi bunuyon
Benim gençlik hayalimdi de tabi artıkın imkansizOkuyunca kahkaha attım valla ya
Ilahi, sevgili Kova Hatunu
Tabii başka avantajları da var zenci olmasının
Yaa çok tatlısınız.Aslında adam haklı. Gelişmemiş bi ülkede kariyer yapmak daha kolay olur.
İleride yerleşmek istemeside normal vefalı bi insanmış kendisi.
Neden olmasın ki. Sizde orada insanlara yardım edersiniz....
Okdr insan gönüllü gidip yardım ediyor. Maddi durumu ve eğitimi iyi bi insan oradan kaçarsa çok vefasızca olmaz mı.
Adamın karakteri iyi.
Asla boş kalmaz sende ne yaparsan yap
Bu ülkede yaşayıp başka memlekete gidip cahil ailelerle iletişim zorlugu çekme ihtimalinde oldukca yüksek. Çünkü bütün gelin kaynana ilişkileri bu yönde ilerliyor
Canım yaa, çok tatlısınızBenim gençlik hayalimdi de tabi artıkın imkansiz
Ancak gelebildim sizin yoruma :)Yabancı öğrenci oldığu için uzmanlık sonrası mecburi hizmeti olmuyor yani önünüzdeki süre tahmini 5 yıl.ben acık konusayım gitmek istemezdim
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.10 yıl sonrasini simdiden niye düşünüyorsun denilmiş ama valla bende olsam düşünürüm.
Herseyi en bastan konuşmak lazım. Sonra o 10 yıl elbet bir gün gelecek.
Geldiginde de adam muhtemelen ben ozmn dönmek istediğimi söyledim sana diyecek.
Ben kabul edemem. Baslamadan bitirirdim.
Söylenilen ulke az cok tahmin ediliyor şartları falan
Ben yapamazdim. Olumsuz konuşuyorum ama sizin icin en iyisi olur umarım. .
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimherşeyleri uyuşan insanlar bile deli gibi aşık olup evleniyor birkaç sene sonra ayrılıyor.
Sizin önce evlenmeniz gerekiyor ve 10 yıla kadar da gelip gelmeyeceğinizi ondan sonra görebilirsiniz ancak.
Aradaki farkları,engelleri yazınca açıkçası olumlu bakılabilir diyemeyiz.
Yine de belli olmaz inşallah Hakkı'nızda hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim yorumunuz icinvalla hayat o kadar kısa, doğru insanı bulmak da bir o kadar zor ki..
bana sorarsanız çok fazla gelecek kaygısı gütmeyin kendimden örnek vereyim eşim evlenmeden önce ailesinin bulunduğu şehre asla gitmeyeceğini söylüyordu şimdi alttan alttan yolunu yapıyor gitmek istediğini söylüyor..
İnsanlar değişebilir
Düşünceler değişebilir
Saygı ve Sevgi olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir..
Aslında bencillik etsem de bu konuda ben de onu çok takdir ediyorum. Bazen fotoğraflara bakıyoruz telefonundan, işi gücü bırakıp yardıma gidesim geliyor.Öncelikle sevgilinize helal olsun demek istiyorum.. adam şimdiden her şeyi açıkça söylemiş.. üstelik kendini kurtarma derdinde değil ülkesi için çalışıp dönecek ve hayat kurtaracak..
Sizde bence şimdiden karar vermeyin.. daha 10 yıl var en az.. yarın evlenecek değilsiniz.. bi süre birbirinizi tanıyın ona göre karar verin.. ama başka şehire evlenip gitmek bile çok zor.. başka ülke. .
Tesekkur ederim :)Zaten 10 yıl varmış iyi bir süre. 10 yıla kim öle kim kala yani şimdiden bunu düşünmeyin. Şuan daha taze döneminiz her şey mümkün çok aşıksınız kafa karşılığı normal. Akışına bırakın
Çok çok çok teşekkür ederim, görüşleriniz benim için çok kıymetli. Benzer kültürler, mutlu oldum şimdi.Eski italyan sömürge ülkelerinden biri deyince Libya geldi aklıma
Arap kulturune hakimse bender ozellikleri oluyor zaten
Ama gunumuz araplari Gibi gelismeye ve medeniyete kapali degiller
Sizinde dediginiz gibi eslerini lutuf gibi gorup cok deger veriyorlar
Aile baglari kuvvetli fitne fesat bilmeyen mutevazi insanlar
Dilerim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun
Ben de bir Türk çocuğuyum, kesinlikle genelleme değil ama aynı fikirdeyim. En güzel yani da çok uyumlu, hep şöyle söyler. "Sen ne istiyorsun, ben yapıyorsun, sen mutlu oluyorsun" Her zaman benim mutluluğuma odaklı, sorgulamıyor. Ama ile başlayan cümleler kurmuyor. Bu rotada ilerlerse ilişkimiz, neden olmasın belki ülkesine birlikte döneriz :)Ayrica genelleme yapmayi sevmiyorum ama aile olmayi beceremeyen ve giderek bencillesen Turk erkekleriyle omur tuketeceginize kendini hem esine hem vatanina adamak gibi iki guzel hasleti olan biriyle olsun daha iyi
Hem durumuda iyiymis gider gelirsiniz turkiyeye
:)