Tanışmayı reddettiğim kişi?

Bu kişi onun evleneceği kişiden daha zengin diye galiba. Gerçi "ailesi baya zengin ama önemli olan karakter bence. Benimki o kadar zengin değil ama karakteri iyi" diyordu. Karakteri iyi dediği de nişanlanıyor diye kuzenimin sosyal medyasını kapattıran baskıcı bir tip
Kuzen kıskanç. İstemiyor. Eskiden her şekilde kuzenleri temize cıkarırdım. Fakat hayat ogretiyor, kuzen ne olmanı ister, ne de ölmeni. Sürünme modu en favorıleridir

Belki sosyal medyadan ekleyebilirsiniz (ben olsam yapmam) 😄ya da amcaya tekrar bi citlatabilirsiniz.
Aynen durduk yere millete dedikodu olmak da var işin sonunda. Ben de sosyal medyadan eklemem. İsteyen erkek zaten bir şekilde bulur ama bana adım atıp net olanlar hep benden +10 yaş büyükler malesef yaa. Şöyle kendi yaşlarımda ne istediğini bilen biri çıkamadı karşıma. Çıktıysa da ben hoşlanmayıp görmemiş de olabilirim 😂

Kuzen kıskanç. İstemiyor. Eskiden her şekilde kuzenleri temize cıkarırdım. Fakat hayat ogretiyor, kuzen ne olmanı ister, ne de ölmeni. Sürünme modu en favorıleridir
Aynen yaa. Şimdi tenezzül edip ev dizme-kına-düğünüyle ilgili bir şey bile sormuyorum yardım etmek adına. Kendi işyerinin karşısındaki dairedeki diyetisyene de ortak oldum. Kendisi benim teklifimi iletmemişti. Nişanda kendim konuştum. Kuzenim ortak olduğumu duyunca şok. Bir hayırlı olsun bile demedi şokundan. Böyle sinsi insandan Allah muhafaza

Aynen erkeklere adım atma konusuna mesafeliyim. Erkeğe atılan her ilk adım yeni bir prenses erkek oluşumuna neden oluyor. Amcam o adayı kuzenimin kötülemesiyle kafasında elemiş yeni adaylara geçmiş gibi görünüyor. Başka birini söyledi geçen. Bir önceki adaya geri dönemiyoruz mu diye de soramıyorum 😂
Kendi kısmetinizi elinizle tepiyorsunuz bence. Gidin konuşun düğünde gördüm bir tanımak istiyorum diye.
Siz önceden reddettiğiniz için adımı sizin atmanız gerekiyor bunu da amca aracılığıyla yapmalısınız.

Eğer o hoşlanmış olsa böyle bir şeyi kendisi yapmaz mı ki? Yoksa daha önce amcasının tanıştırma tekliflerini reddettiğim için boşvermiş midir bilmiyorum. Ama kesinlikle bana bir odaklanma durumu vardı. Bunu farkettim. Devamını getirir mi bilmiyorum
Bence o da ulasabılır. Sonucta kpss demişsiniz, sevgilim var dememişsiniz

Konudan yasakladım cevap veremez 😂

Evet onlardan biri o da gayet 😂
Konunuzu anlık da olsa dağıtmış olacağım ama hem konudan yasaklama özelliğiyle alakalı hem de beğenmedim’le alakalı genel bir yazı yazıp çekileceğim.

Konudan yasaklama özelliği konulara yorum yazan ama yorumundan rahatsız olunan üyeler için kullanılır, hiç yorum yazmamış birini konudan yasaklamak için değil.

Beğenmedim de öyle akla geldikçe kullanılmaz, yoruma katılmıyorsanız kullanılır.

Bu 2 özellikte son zamanlarda suistimal edilmeye başlandı, konu açanlardan rica ediyorum lütfen konunuza hiç yorum yazmamış üyelere konudan yasaklama özelliğini kullanmayınız.

Beğenmedim’i de peynir ekmek gibi kullananlar sizler de lütfen elinizin ayarını bilin, duvar paylaşımlarına dahi beğenmedim atıyorsunuz.

Sosyal medyadan ekleyin, ama iletişimi siz başlatmayın.

Son düzenleme:
Hem çocuğun amcası dik kafalı demiş, hem kuzenin asabi demiş, kuzenin sinsiliği ve kıskançlığına bağlamadan bi düşün bence. Öyle söz, nişan ortamında efendi duruyordu diye iyi biri olduğu, çapkınlık işlerinin olup olmadığı anlaşılmaz, fazla pozitif görmeye çalışmışsın.
İşin içinde akraba, amca, yenge, kuzen vs olduğu için ben bir hamle yapmanı önermem, sonrasında laf söz olma ihtimali yüksek. Beğendiyse, niyeti varsa bi şekilde ulaşır sana bence, ulaşmalı.

Konunuzu anlık da olsa dağıtmış olacağım ama hem konudan yasaklama özelliğiyle alakalı hem de beğenmedim’le alakalı genel bir yazı yazıp çekileceğim.

Konudan yasaklama özelliği konulara yorum yazan ama yorumundan rahatsız olunan üyeler için kullanılır, hiç yorum yazmamış birini konudan yasaklamak için değil.

Beğenmedim de öyle akla geldikçe kullanılmaz, yoruma katılmıyorsanız kullanılır.

Bu 2 özellikte son zamanlarda suistimal edilmeye başlandı, konu açanlardan rica ediyorum lütfen konunuza hiç yorum yazmamış üyelere konudan yasaklama özelliğini kullanmayınız.

Beğenmedim’i de peynir ekmek gibi kullananlar sizler de lütfen elinizin ayarını bilin, duvar paylaşımlarına dahi beğenmedim atıyorsunuz.
Otrera Otrera Otrera yemedin içmedin anasınıfı öğrencisi gibi gidip Mune'ye mi şikayet ettin
Bir de gelip kalpli emoji koymuşsun 😂😂😂
Bence biraz sosyalleşmelisin 👍🏻

Hem çocuğun amcası dik kafalı demiş, hem kuzenin asabi demiş, kuzenin sinsiliği ve kıskançlığına bağlamadan bi düşün bence. Öyle söz, nişan ortamında efendi duruyordu diye iyi biri olduğu, çapkınlık işlerinin olup olmadığı anlaşılmaz, fazla pozitif görmeye çalışmışsın.
İşin içinde akraba, amca, yenge, kuzen vs olduğu için ben bir hamle yapmanı önermem, sonrasında laf söz olma ihtimali yüksek. Beğendiyse, niyeti varsa bi şekilde ulaşır sana bence, ulaşmalı.
Haklısın. Kuzenin sinsiliğine bağlamamın neden tek bu değil. Üst üste geldi diyelim. Ama haklısınız. Yine de en azından tanışmak isterdim ama belki KPSS zamanına denk gelip tanışmamış olmam benim için daha hayırlıydı. Nasibimde varsa zaten yine bir şekilde olur. Diğer türlü dediğiniz gibi kendimi ortaya atamam

Ben de o kelimeye takıldığım için çekimser davrandım ama dik kafalı dediği biraz kendi başına buyruk anlamında olabilir. Ailesinin her dediğini onaylayıp yerine getirmemesi kötü biri olduğu anlamına gelmez. Kuzenimin nişanlandığı kişi de çok pasif mesela. Kız isteme çikolatasını bile kuzenim kendi hazırlatıp verdi çocuğa getirsin diye. Bu tarz şeyleri görünce de dik kafalı olup ailesine kendi kararlarını uygulatan birisi daha iyi geldi gözüme
Dik kafalı ifadesinden "kararlı, ailesine karşı dik duran, kendi kararlarını alıp uygulatan biri" çıkarımlarını nasıl yapabildin, valla bravo. Bu güzellemeler çok tehlikeli, bari acele etme, olacak olursa iyice araştır, tanı.
Ayrıca, öyle kolay denmemiştir o dik kafalı ve asabi sözcükleri, emin olabilirsin.

Dik kafalı ifadesinden "kararlı, ailesine karşı dik duran, kendi kararlarını alıp uygulatan biri" çıkarımlarını nasıl yapabildin, valla bravo. Bu güzellemeler çok tehlikeli, bari acele etme, olacak olursa iyice araştır, tanı.
Ayrıca, kolay kolay denmemiştir o dik kafalı ve asabi sözcükleri, emin olabilirsin.
Dik kafalı diyorlar ama gayet kendi halinde takılan birisi gibiydi. Onlarla takılmıyor samimi olmuyor diye dik kafalı diyor olabilirler çünkü kendilerinin anlaşamadığı insanlara karşı olumsuz etiketleme yapan insanlar var. Ama yine de acele etmemek gerekir. Galiba aklıma takılan şey en azından kendim tanıyıp bana uymuyorsa istemeseydim. Ama bunda da bir hayır vardır. Belki tanışsam bazen kendini kaptırıp her şeyi tozpembe göre birine dönüşecektim

Konuyu okuyunca içime kelebekler geldiii😍😍🥰 öncelikle bu tatlı hisleriniz için gecikmeyin. Yarın çok geç olabilir. Madem bukadar hoşlandınız beklemeye değmez . Sosyal medyasını bılıyorsanız ekleyın gitsin. Tanıştıktan sonra gazını alırsınız.
Not: (ben kocamı eklemiştim, pişman değilim😂❤️)

Dik kafalı diyorlar ama gayet kendi halinde takılan birisi gibiydi. Onlarla takılmıyor samimi olmuyor diye dik kafalı diyor olabilirler çünkü kendilerinin anlaşamadığı insanlara karşı olumsuz etiketleme yapan insanlar var. Ama yine de acele etmemek gerekir. Galiba aklıma takılan şey en azından kendim tanıyıp bana uymuyorsa istemeseydim. Ama bunda da bir hayır vardır. Belki tanışsam bazen kendini kaptırıp her şeyi tozpembe göre birine dönüşecektim
Şimdi bile toz pembe görüyorsun, bu bence yanlış bir yaklaşım.
Kendi halinde takıldığını vs o kadar xik süre ve öyle bi ortamda anlamak imkansız.
Hayırlısı olsun.

Konuyu okuyunca içime kelebekler geldiii😍😍🥰 öncelikle bu tatlı hisleriniz için gecikmeyin. Yarın çok geç olabilir. Madem bukadar hoşlandınız beklemeye değmez . Sosyal medyasını bılıyorsanız ekleyın gitsin. Tanıştıktan sonra gazını alırsınız.
Not: (ben kocamı eklemiştim, pişman değilim😂❤️)
Ben de aslında tanıştıktan sonra o dik kafalılığı bana işlemez diye düşünüyorum ama bir yandan da büyük bir risk. Aynı dik kafalılıkla ilerleyedebilir. Ama kız istemede ve sonra da nişanda uzaktan uzaktan öyle bakınca bir pişman oldum gerçekten

Şimdi bile toz pembe görüyorsun, bu bence yanlış bir yaklaşım.
Kendi halinde takıldığını vs o kadar xik süre ve öyle bi ortamda anlamak imkansız.
Hayırlısı olsu.
Yaa şöyle ki tozpembe bakmayınca da çok katıyım ve bu sefer de hayatıma kimseyi alamıyorum duygusal anlamda. Hoşlanmışken biraz esnek olmaya çalışsam mı diye düşündüm. Çünkü güzel bir ilişkim olsun istiyorum ama bir yandan da çok mantıkçı bir insanım. Böyle olunca da illaki bir pürüz buluyorum. Bazı şeyleri akışa bırakıp mı ilerlesem diye düşündüm ama bu da kuzenin amcanın dahil olduğu bir tanışmada zor gibi

X