Turkiye'den Afrikaya bir aşk hikayesi?

Benim eşim arap ama biliyorsunuz ki arap kültürü ile türk kültürü çok yakın ona rağmen bile değişik gelenekleri var.. Bence bir afrikalı ile zor olur diye düşünüyorum. Ama severseniz herşey olur. Neden olmasın değil mi?

Yanilmiyorsam bu ülke Libya
Eğer öyleyse orda 4 yıl yaşamış biri olarak sizi bilgilendirebilirim :)
Diğer arkadaşları da merakta bıraktım ama okul ismi verdiğim için ülkesini söylemedim. Okulda az sayıdalar, tanıdık çıkar diye korktum :)
Libya değil ama kıymetli deneyimlerinizi almak isterim

Yaa çok tatlısınız.
Daha önce evlilikten dönmüştüm, vallahi ex nişanlımın ailesi afrikalilardan daha gerideydi bi çok konuda

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yorumunuz icin

Aslında bencillik etsem de bu konuda ben de onu çok takdir ediyorum. Bazen fotoğraflara bakıyoruz telefonundan, işi gücü bırakıp yardıma gidesim geliyor.

Dediginiz gibi kendimi bıraktım dalgalara, zaman ne gösterirse artık :)

Eski italyan sömürge ülkelerinden biri deyince Libya geldi aklıma
Arap kulturune hakimse bender ozellikleri oluyor zaten
Ama gunumuz araplari Gibi gelismeye ve medeniyete kapali degiller
Sizinde dediginiz gibi eslerini lutuf gibi gorup cok deger veriyorlar
Aile baglari kuvvetli fitne fesat bilmeyen mutevazi insanlar
Dilerim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun

Çok çok çok teşekkür ederim, görüşleriniz benim için çok kıymetli. Benzer kültürler, mutlu oldum şimdi.

Güzel temenniniz için ayrıca teşekkür ederim, umarım herşey sizin de gönlünüzce olsun

Ayrica genelleme yapmayi sevmiyorum ama aile olmayi beceremeyen ve giderek bencillesen Turk erkekleriyle omur tuketeceginize kendini hem esine hem vatanina adamak gibi iki guzel hasleti olan biriyle olsun daha iyi
Hem durumuda iyiymis gider gelirsiniz turkiyeye
:)

libyadakiler siyahi mi oluyor ki. iki kişi tanıdım birisi çok beyazdı birisi nerdeyse siyahi kadar esmerdi ama ikisi de araptı. konu sahibi soylemek istememiş ama tahminde bulunmadan edemedim. somali diyorum ben

Ben de bir Türk çocuğuyum, kesinlikle genelleme değil ama aynı fikirdeyim. En güzel yani da çok uyumlu, hep şöyle söyler. "Sen ne istiyorsun, ben yapıyorsun, sen mutlu oluyorsun" Her zaman benim mutluluğuma odaklı, sorgulamıyor. Ama ile başlayan cümleler kurmuyor. Bu rotada ilerlerse ilişkimiz, neden olmasın belki ülkesine birlikte döneriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…