Turkiye'den Afrikaya bir aşk hikayesi?

benim hosuma gitti anlattıklarınız film gibi.hangi ulkede yasiyor ki bence arkasında durun sevdiginiz adamın ulkesine gitmeniz gerekiyorsa da gidin.
Çok teşekkür ederim, okul isimlerini verdiğim için ülkesini yazmak istemedim. Okulda sayıları çok az, tanıdık çıkar belki diye. Isterseniz özelden yazabilirim :)

Ne güzel yazmışsınız, çok teşekkür ederim :))
Sevgi ve insanlık evrenseldir duygularıma tercüman olmuş. Sizin için üzüldüm, umarım masal gibi bi hayatınız olur

10 yıl ne çok uzun ne çok kısa bir süre. Ama bu kadar yoğun hisler yaşarken kenarda bir yerde sonra düşünülecekler rafına konabilir. Yaşayın aşkınızı dibine kadar, gitme konusunu 9.yılda da halledersiniz.

10 yılda neler olur neler! Belki de ne Türkiye’de ne de onun ülkesinde yaşayacaksınız, apayrı bir ülkeye gideceksiniz birlikte. Ya da ayrılacaksınız. Ya da başka başka ihtimaller... Anın tadını çıkarın bence.

Ben de çok takdir ediyorum yaklaşımını. Maddi imkanları çok iyi olmasına rağmen idealist davranıyor ülkesin e fayda sağlayabilmek için. Zamana bırakacağım biraz, belki de ondan çok isteyeceğim gitmeyi. Kendisi de böyle düşünüyor:)

Siyahi bebegim olma fikri bile beni mutlu ediyor :)
Ülke konusunda haklısınız, zaman ne getirir bilemiyorum. Okul isimleri verdiğim için ülkesini yazmadım, okulda sayıları az tanıdık çıkabilir diye

Hepsini düşündüğüm için biraz kafam karıştı zaten. Yuksek egitimliyim, kariyerim orta üzeri. Ailem asla sorgulamaz, çok da sevdiler. Bakalım nasip :)

Sizin adınıza üzüldüm gerçekten, yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım masal gibi bi hayatınız olur

Maşallah ne güzel
Darısı başıma olsun :)

Çok çok çok teşekkür ederim, darısı başıma olsun

Tesekkur ederim, tadını çıkarmaya çalışacağım :)

Ekonomik durumunu ve mesleğini kültürel seviyesi anlaşılsın diye yazdım. Çok şükür benim durumum da iyi Türkiye şartlarına göre.
Diğer konularda haklısınız, dikkate alacağım. Tesekkurler

Tesekkur ederim yorumunuz için,
Sanırım zamana bırakacağım biraz. Evet 31 yasimdayim :)

Deneyimleriniz benim için çok kıymetli, teşekkür ederim paylaştığınız için. Şubat mart gibi ülkesine gideceğiz, karar vermemde etkili olur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…