Turkiye'den Afrikaya bir aşk hikayesi?

Bence hangi ülke olduğu çok şey değiştirir. Yani bi fas farklı, kenya farkli, sierra leone farkli, guney afrika daha farklı. Ülkedeki yaşam şartlarını, sosyal ve ortamı iyice bir araştırmak gerek önce. Tabii aşk bu, neleri göze alabilecegin sana bagli

Çok teşekkür ederim, çok tatlısınız :)
O sayfayı takibe alıyorum hemen.
Zanzibara çok yakın, özelden yazıyorum :)
Çok çok teşekkür ederim

Merhaba,
Ailem ile tanıştırdım onlar da çok sevdiler.
Bu tarz konularda kesinlikle karışmazlar bana, karar benim yani

Çok teşekkür ederim, evet ben de bu şekilde düşünüyorum aslında. Mutlu bir ilişkim yada evliliğim olursa belki kendimi hayır işlerine adayabilirim. Ama işte belki :)

Yok hemen pat diye evlenip gitmek gibi bir düşüncem yok zaten. Dil konusunda yarim yamalak dediğime bakmayın, erkek arkadaşım kadar profesyonel değil sadece. Bakalım zaman ne gösterecek:)

Merhaba,
Ailem ile tanıştırdım onlar da çok sevdiler.
Bu tarz konularda kesinlikle karışmazlar bana, karar benim yani
Eee guzel ozaman 'da hani konunun başında negatif detaylari verirken şunu yazdiniz ya
Negatif detaylar;
- Ailem, işim, kariyerim vs değinmiyorum bile siz anladiniz. İşte ben bu cümleye istinaden sormuştum onu ailem sevdi tanıştırdım demediginiz için farklı algıladim sanırım ..

Yarim yamalak derken tevazu ettim aslinda. Ingilizceyi akici konusuyoruz ikimiz de, sadece o daha iyi.
Evet ülkesine gideceğiz, kararımı sonra bildireceğim:)

O maddedeki şeylerden uzaklaşmak istemediğimi kastetmiştim :)

Çok teşekkür ederim olumlu yorumunuz mutlu etti :)

10 yil sonrasini dusunerek iliskiye baslama
Hatta 10 gun sonrasini bile dusunme
Bu kadar asiksan askinin ve beraber gecirdiginiz anlarin tadini cikar
10 yil sonra kim ole kim kala be kuzum
Sevgili Milanacim, konuma hoşgeldin.
Evet bıraktım kendimi dalgalara, ilk fırsatta ülkesine gideceğiz. Bakalım nasip :)

Türk'ün türkle,müslümanın müslümanla birliktelikleri,evlilikleri de ortada..Mükemmel,harika diye bir şey yok bunu bir geçelim.
Duygularınıza,karşınızdaki insanın samimiyetine inanıyorsanız neden olmasın?
AŞK,bulunabilitesi çok ama çook zor bir kavramken..
Denemeye değer..
Mutluluklar..

Afrika bizim öyle uzaktan bakıp aman ne kadarda berbat dediğimiz gibi değil aslında. 1,5 ay kadar kalmıştım bir Afrika ülkesinde. Dediğiniz gibi sefalet, bulaşıcı hastalık vs var ama durumunuz iyi olunca her türlü imkanda var. Gördüğüm en güzel italyan restorantlarından biri oradaydı mesela. İnsanları gerçekten çok cana yakın, güleryüzlüler. Ve evet pisler, bize göre çok çok pisler. Suyu hala eşeklerin sırtında sarı bidonlarla taşıdıkları için bizimki gibi bir temizlik anlayışları yok. Bizim eve gelen yardımcı kızcağıza nereyi nasıl temizlemesi gerektiğini söylemekten epey yorulmuştum. erkek arkadaşınızın hem mesleği hemde ailesinin durumu nedeniyle orada rahat yaşayacağı aşikar. Bence şimdi bunları hiç düşünmeden birbirinizi tanımaya çalışın. İlişkinizin nereye gittiğini bir görün ondan sonra bunları düşünürsünüz. L LimonReceli

Şimdi herşey toz pembe ama bı on sene sonra öyle olmayacak.

O tarz adamlar ülkesinin zorluklarını bildikleri için dönüp yurduna hizmet etmek ister. Yani başka bir ülkede paraya para demem modunda değildirler. Ki bence mükemmel bir davranış. Vatanlarını unutmayıp, hizmet aşkına geri dönmeleri.

O yüzden sanma ki on sene sonra vazgeçerek bu duygusundan.

İleriyi düşünüp karar ver, şimdiye dusunme.

Hislerinizin karmaşık olmasını anlayabiliyorum ama buraya kadarki yorumların bir çoğu, ay ben yapamazdım, gidemezdim, dil öğrenemezdim gibi tamamen kişi bazlı yorumlar. Bu yorumların hiç biri sizi kurtarmaz, başka ülkeye yerleşme arzunuz ve kapasiteniz var mı, bunu ancak siz bilebilirsiniz. Yerinizde olsam bu tip kaygılarla ilişkiyi asla bitirmez, bu sevgiyi doyasıya yaşardım. Yalnız bir şeyi anlamadım, bu ilişki bu kada yeniyken neden direkt 10 yıl sonrası ve evlilik söz konusu oldu? Yani birisi bu konuyu yabancı sevgili, kültür farkı vs gibi unsurlar olmadan açsa, pek çok insan 10 yıla kim öle kim kala diye alaycı konuşurdu. Umarım mutluluğunuz hep sürer ama attığımız hiç bir adımda 10 yıl sonrasının garantisi yok zaten.

Limon peçeli siz zaten evli değil miydiniz zihnim bana oyun mu oynuyor? Sanki erken gebelik belirtileri diye bir konuda ikinci çocuğunuza gebeliğinizi çok erken anladığınız için olay olmuştunuz

Limon peçeli siz zaten evli değil miydiniz zihnim bana oyun mu oynuyor? Sanki erken gebelik belirtileri diye bir konuda ikinci çocuğunuza gebeliğinizi çok erken anladığınız için olay olmuştunuz
Yok arkadaşım, profil fotomu başka bi arkadaş daha kullanıyor. Onunla karıştırıyor olabilirsiniz. Ben hiç evlenmedim

Sevgili Milanacim, konuma hoşgeldin.
Evet bıraktım kendimi dalgalara, ilk fırsatta ülkesine gideceğiz. Bakalım nasip :)
Birak kuzum birak , askin en guzel yasandigi yaslardasin , keyfini cikar
10 sene sonrasini 10 sene sonra dusun , dedigim gibi ne olacagini , nelerin degisecegini bilemezsin simdiden
Cok sevindim senin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…