- 25 Temmuz 2008
- 581
- 401
-
- Konu Sahibi LimonReceli
Çok teşekkür ederim, çok tatlısınız :)Son 5 yıldır hayatıma sadece bir Türk aldım onun da ABV :))
Bence bu iş olur
Instagram'da bir sayfa var turkiyeninyabancidamatlari isimli
Ona gir, onlarca eşi bebeği farklı ırktan insan goreceksin. Soru da sorabiliyorsun anonim olarak. Bence en net yanıtları oradan alırsın.
Bu arada Afrika'nın neresi?
Zanzibarsa ben seve seve yaşardim mesela. Mutluluklar diliyorum size
Tesekkur ederim sevgili DarkmoreDaha yeni baslamissiniz,evlilik karari icin elbette erken
Bence akisina birakin. Hadi hayirli olsun
10 yılı bir gecirinde 10. Yılın sonunda karar verirsiniz tekrar düşünürsunuz'ki ailenız onay vericekmi siz bi onu düşünüp önce ailenizle konuşun ona göre 10 yılı düşünün derim ben eğer hemen söz nişan olaylarına girmicek iseniz biraz bekleyin ilişkiyi oturtun önce derim ..
Çok teşekkür ederim, evet ben de bu şekilde düşünüyorum aslında. Mutlu bir ilişkim yada evliliğim olursa belki kendimi hayır işlerine adayabilirim. Ama işte belki :)Fakir bir ülke diyorsunuz demek ki dr çok ihtiyaç var, aileside yardım kuruluslarında calısıyor kesinlikle geri dönecektir.
Arastirma 10 yıl uzun bir süre, daha iyi tanırsınız.
Ben olsam giderdim yardim kuruluslarında çalışırdım.
Tabi ülke şartlarını tam olarak bilmiyorum bazı ulkelerde kadın hayatı cok zor, gidip görüp karar verseniz.
Yok hemen pat diye evlenip gitmek gibi bir düşüncem yok zaten. Dil konusunda yarim yamalak dediğime bakmayın, erkek arkadaşım kadar profesyonel değil sadece. Bakalım zaman ne gösterecek:)Kardeş kafayı ı yedin daha 6 aydır tanıyorsun yaşın nedir bilmiyorum ama biraz ergence bir bağlanma olmuş
Ki türkiyede bile kültür farkı varken elin afrikalısıtla ne işin var hemen evlenmek düşünceside nedir
Daha İngilizcen bile tam değilken nasıl anlaşacaksınız sen türkiyede 20 yıl geri biryere gitmeyi nasıldüşünürsün
O fedakarlık yapsın neden sen
Hastalık falan diyorsun saçmalama otur oturduğun yerde
Eee guzel ozaman 'da hani konunun başında negatif detaylari verirken şunu yazdiniz yaMerhaba,
Ailem ile tanıştırdım onlar da çok sevdiler.
Bu tarz konularda kesinlikle karışmazlar bana, karar benim yani
Amin teşekkür ederim, hepimizin insallahHayırlısı olsun hakkınız da .
Yarim yamalak derken tevazu ettim aslinda. Ingilizceyi akici konusuyoruz ikimiz de, sadece o daha iyi.Kendisiyle bile yarım yamalak anlaştığını söylüyorsun ülkesine gittiğine tamamen yalnız kalacaksın yada ne yapıp edip dillerini öğrenip onlardan biri olacaksın.. iş ciddiyete binmeden Belki öncesinde ülkesini bi ziyaret etsen o zaman düşüncelerin netleşebilir..
O maddedeki şeylerden uzaklaşmak istemediğimi kastetmiştim :)Eee guzel ozaman 'da hani konunun başında negatif detaylari verirken şunu yazdiniz ya
Negatif detaylar;
- Ailem, işim, kariyerim vs değinmiyorum bile siz anladiniz. İşte ben bu cümleye istinaden sormuştum onu ailem sevdi tanıştırdım demediginiz için farklı algıladim sanırım ..
Çok teşekkür ederim olumlu yorumunuz mutlu etti :)benimde aklima gelen ilk melez bebek. cok tatli olur ya. arada resim yollarsin resimleri severizdaha zamanin var 10 yilda neler olur Allah bilir akisina birak.
hem durumlar iyise sk sk türkiyeye gelirsiniz nolcak artik en uzak ülke bile cok yakin
Sevgili Milanacim, konuma hoşgeldin.10 yil sonrasini dusunerek iliskiye baslama
Hatta 10 gun sonrasini bile dusunme
Bu kadar asiksan askinin ve beraber gecirdiginiz anlarin tadini cikar
10 yil sonra kim ole kim kala be kuzum
Umarım sonuç ne olursa olsun mutlu olursunInşallah bitmez diye dua ediyorum :)
Onun için bir dil daha öğrenebilirim.
Yok arkadaşım, profil fotomu başka bi arkadaş daha kullanıyor. Onunla karıştırıyor olabilirsiniz. Ben hiç evlenmedimLimon peçeli siz zaten evli değil miydiniz zihnim bana oyun mu oynuyor? Sanki erken gebelik belirtileri diye bir konuda ikinci çocuğunuza gebeliğinizi çok erken anladığınız için olay olmuştunuz
Birak kuzum birak , askin en guzel yasandigi yaslardasin , keyfini cikarSevgili Milanacim, konuma hoşgeldin.
Evet bıraktım kendimi dalgalara, ilk fırsatta ülkesine gideceğiz. Bakalım nasip :)