TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben 5.gun yapmistim iliktan ote buz gibiydi banyo kapısı da acik buhar olmasin diye oyle yikandim ki ciktigimda donuyodum yatagin icinde zor isindim:) ama tek elle yikanmak aklima gelmemişti artik oyle yikanayim iyice delirdim de
ilahi sen de abartmışsın ama canım daha beter hasta olucan. Ilık su demelerinin nedeni vücut ısısı çok yükselmesin ateş olmasın diye. Bazısı kaynar suyla yıkanmayı sever ya ondan diyorlar, soğuk da olmasına gerek yok

Kızlar merhaba ben de geldim yaş 31 pozitif test tarihim 13 Mart kese görme tarihi 25 Mart Tahmini doğum tarihi 24 Kasım

Son düzenleme:
Ben iste kaynar su ile yikanirdim yarin dus alicam esime ayarlatacam artik usumekten bi haloldumilik diyorim sonra yok sicak diyip sogutuyorum diyorum ya delilik baska bir sey degil

Hııı mantık o muu iyii bari o zaman ılıklık iyiydi bir de 8. Gün benim nasıl durdum hayret bir şeyahh ahhh ana olacaz diye

Hııı mantık o muu iyii bari o zaman ılıklık iyiydi bir de 8. Gün benim nasıl durdum hayret bir şeyahh ahhh ana olacaz diye
tabii ondan, gebelerde vücut sıcaklığı biraz yükselir zaten ama yüksek ateş (38’i geçen) çok iyi değilmiş, çok sıcak su ve işte küvet doldurup içine girme falan sakıncalı oluyormuş. Sıcak su torbası da sakıncalı karına bele aklında olsun ayaklara olabilir.

Tamam canımmm olay anlaşıldı

Ben 5.gun yapmistim iliktan ote buz gibiydi banyo kapısı da acik buhar olmasin diye oyle yikandim ki ciktigimda donuyodum yatagin icinde zor isindim:) ama tek elle yikanmak aklima gelmemişti artik oyle yikanayim iyice delirdim de
ben tek el derken bir kere sampuan yapmayı kastettimm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…