- 13 Mart 2021
- 32
- 85
- 35
Ben 8 yıl önce sezeryan diye girip normal doğumla aldım kızımı kucağıma canım tüp bebek kızım daTup bebekler kesin sezaryen mi oluyor
Ben 5.gun yapmistim iliktan ote buz gibiydi banyo kapısı da acik buhar olmasin diye oyle yikandim ki ciktigimda donuyodum yatagin icinde zor isindim:) ama tek elle yikanmak aklima gelmemişti artik oyle yikanayim iyice delirdim de
Ben iste kaynar su ile yikanirdim yarin dus alicam esime ayarlatacam artik usumekten bi haloldumilahi sen de abartmışsın ama canım daha beter hasta olucan. Ilık su demelerinin nedeni vücut ısısı çok yükselmesin ateş olmasın diye. Bazısı kaynar suyla yıkanmayı sever ya ondan diyorlar, soğuk da olmasına gerek yok
Hııı mantık o muuilahi sen de abartmışsın ama canım daha beter hasta olucan. Ilık su demelerinin nedeni vücut ısısı çok yükselmesin ateş olmasın diye. Bazısı kaynar suyla yıkanmayı sever ya ondan diyorlar, soğuk da olmasına gerek yok
Hııı mantık o muuiyii bari o zaman ılıklık iyiydi bir de 8. Gün benim nasıl durdum hayret bir şey ahh ahhh ana olacaz diye
Anladim canim inşallah hayirlisi olur tesekkur ederimBen 8 yıl önce sezeryan diye girip normal doğumla aldım kızımı kucağıma canım tüp bebek kızım da
Tamam canımmm olay anlaşıldıtabii ondan, gebelerde vücut sıcaklığı biraz yükselir zaten ama yüksek ateş (38’i geçen) çok iyi değilmiş, çok sıcak su ve işte küvet doldurup içine girme falan sakıncalı oluyormuş. Sıcak su torbası da sakıncalı karına bele aklında olsun ayaklara olabilir.
ben tek el derken bir kere sampuan yapmayı kastettimm :))))Ben 5.gun yapmistim iliktan ote buz gibiydi banyo kapısı da acik buhar olmasin diye oyle yikandim ki ciktigimda donuyodum yatagin icinde zor isindim:) ama tek elle yikanmak aklima gelmemişti artik oyle yikanayim iyice delirdim de
Yaaaa esimin dedigi gibi varim doktor gorse yatirir seni diyordu meger ciddiymis suan guluyorumben tek el derken bir kere sampuan yapmayı kastettimm :))))
Bekliyoruzzzz efenim az kaldı canım ..Kenardan izliyorum sizi5 güne kadar adımı yazdırırım listeyee
Amin inslalah bende carsamba gunu birntelas endise bende de var canim hayirlisi ile kese kalp bi gorebilirsek rahatlayacagizPerşembe kese için cagirdi doktorum şimdide bunun heyecani endisesi sardi benii gunler nasil gececeksagsalim göruruz inşallah kese(leri)yi
Senin transferin kacinci gunu oluyor canim? İnşallah goruruz sagsaliimAmin inslalah bende carsamba gunu birntelas endise bende de var canim hayirlisi ile kese kalp bi gorebilirsek rahatlayacagiz
23.gun 8 mart transfer canim senin jacinci gun insallah sapasaglim gorelimSenin transferin kacinci gunu oluyor canim? İnşallah goruruz sagsaliim
15.gun kese icin cagirdi atimi da 20.gunler de goruruz heralde inşallah23.gun 8 mart transfer canim senin jacinci gun insallah sapasaglim gorelim
Bendeeee senle birlikte dışarıdan izliyorum birlikte yazdiririz insallahhhhKenardan izliyorum sizi5 güne kadar adımı yazdırırım listeyee
Benim 20lerde kese icin yeni cagirdi diger hafta da nasipse kalp gec olsun guc olmasin insallah15.gun kese icin cagirdi atimi da 20.gunler de goruruz heralde inşallah
İnşallah sagsalim goruruz hayal gibi geliyor banaBenim 20lerde kese icin yeni cagirdi diger hafta da nasipse kalp gec olsun guc olmasin insallah