- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Ben de izliyorum insallah bu gruba dahil olabilirizBendeeee senle birlikte dışarıdan izliyorum birlikte yazdiririz insallahhhh
Ben 5. Gün yapmıştım birde 9. Gün yaptım. Korkudan aralıklı yaptım. Ilık suyla çıktıktan sonra donsam da tabiKızlar banyoyu nasıl yaptınız kaçıncı günden itibaren...oldukça ılık su ve ayakta olacak diye duydum doğru dimi
Aynen canim ben nisan 2 de sen nisan 5 de dahil olacak inşallahBen de izliyorum insallah bu gruba dahil olabiliriz
Amin insallahAynen canim ben nisan 2 de sen nisan 5 de dahil olacak inşallah
GünaydııınGünaydın kızlaröncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah bebislerimize sağlıcakla kavusalim. Ben de iki gündür mide bulantısı başladı ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen de sadece rahmim agriyor. Kerata çekiştiriyor mu ne yapıyor
Bu ağrılar ne zaman geçer acaba yaGünaydııınbenimde şuan karnım ağrıyor biraz şükür bulantı yok. Umarım bulantısız geçer
Gebelik boyu devam ediyor diye biliyorum rahim sürekli büyüdüğü için ama aralıklarla tabii sürekli olmuyomuş. İlk 3 ay daha sık olabilir. Şiddetlenmediği ya da kanama ve lekelenme eşlik etmediği takdirde normal diye duydum.Bu ağrılar ne zaman geçer acaba ya
Günaydın canim..Olacak o kadar artık annesiiiii. Oh yap teyzesi yappp annene varlığını hissettir heheheeeee..Günaydın kızlaröncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah bebislerimize sağlıcakla kavusalim. Ben de iki gündür mide bulantısı başladı ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen de sadece rahmim agriyor. Kerata çekiştiriyor mu ne yapıyor
HahaaaGünaydın canim..Olacak o kadar artık annesiiiii. Oh yap teyzesi yappp annene varlığını hissettir heheheeeee..
GünaydınGünaydın kızlaröncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah bebislerimize sağlıcakla kavusalim. Ben de iki gündür mide bulantısı başladı ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bazen de sadece rahmim agriyor. Kerata çekiştiriyor mu ne yapıyor
Batmalar benimde yok canım sadece kasık ağrısı var.Günaydın kizlar bende onceden batma oluyodu simdi hic yok neden acaba hareket cok ediyorum ondan mi ki insallah kotu bir sey yoktur hic belirti yok cunku
Dayanın kızlar olacak bunlar, mide bulantısı, kasık ağrısı,yorgunluk,uyku hali, iştah açılması,koku hassasiyeti , bol wc li günler.....GünaydınTek değilmişim şükür ağrım var benim de bugün normal adet tarihim di ondan mı ağrıyor acaba aklım çıkıyor bişey mi oldu ki diye. Dün akşam da bi mide bulantısı bastırdı.
Iste o da yok canim normal bir sekildeyim niye herkeste oldu bende yok tedirgin oluyorum bi tek cok uyuyorum baska da bir sey yokBatmalar benimde yok canım sadece kasık ağrısı var.
tek bişey olmasın 9 ay kusmaya WC ye kaçmaya razıyım.Dayanın kızlar olacak bunlar, mide bulantısı, kasık ağrısı,yorgunluk,uyku hali, iştah açılması,koku hassasiyeti , bol wc li günler.....
Ayy sormaa,,, sabrın sonu selamet inşallah canımtek bişey olmasın 9 ay kusmaya WC ye kaçmaya razıyım.salı günü tekrar kana gidicem sanki çıkmayacak gibi korkuyorum halbuki değerimde güzel çıkmıştı. Ne sancılı süreçmiş ilk başları.
Sana şunu söyleyim uyku varsa dert etmeIste o da yok canim normal bir sekildeyim niye herkeste oldu bende yok tedirgin oluyorum bi tek cok uyuyorum baska da bir sey yok
Benim midem bulanmiyor bir bulansa diye hevesleniyordum. İki gündür boş mide bulantısı yaşıyor sabahları midem çıkacak gibi oluyorGünaydınTek değilmişim şükür ağrım var benim de bugün normal adet tarihim di ondan mı ağrıyor acaba aklım çıkıyor bişey mi oldu ki diye. Dün akşam da bi mide bulantısı bastırdı.