TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hoş geldin aramıza..Bizler Mart ayında transfer olup pozitif almış yepyeni anne adaylariyiz. Tabikide senin deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Yakında sorularımız başlar hehehheh

Hoş geldin aramıza..Bizler Mart ayında transfer olup pozitif almış yepyeni anne adaylariyiz. Tabikide senin deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Yakında sorularımız başlar hehehheh
Çok zor zamanlar tüp bebek transfer öncesi olacak mı tuttu mu. Rüzgar eser gebelik belirtisi mi acaba tuttu mu diye düşünürüz. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah
Bence gebeliğin de en güzel zamanları ilk haftalar kese-kalp atışı beklemeler çok heyecanlı

Allahım bugünleri de mi görecektim anneler topiğii ennn bi sevdiğiiim
Yaş 30, kanda ilk pozitifi 19 martta gördüm. Kese için inşallah pazartesiyi bekliyorum beklenen dogum tarihi 26 Kasım

Allahım bugünleri de mi görecektim anneler topiğii ennn bi sevdiğiiim
Yaş 30, kanda ilk pozitifi 19 martta gördüm. Kese için inşallah pazartesiyi bekliyorum beklenen dogum tarihi 26 Kasım
Günaydınlar bı kan verip gelicem, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. sonra listeyi güncellerim. Hoş geldin canım. Kaldığımız yerden devam

Canım beni de eklermisin

Canım yaş 24 öğrenme tarihi 25 Mart beklenen doğum tarihi 4 Aralık

Kız hiç haberim yok beni de beni de ekleeee yaş 25 test 12 Mart kese 23 Mart 5+5 beklenen doğum tarihi 18 Kasım 2021 hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…