İnşallah canımHosbuldum . Insllaah doğuma kadar burdan birbirimize destek olup vakit geçiririz
Hoş geldin aramıza..Bizler Mart ayında transfer olup pozitif almış yepyeni anne adaylariyiz. Tabikide senin deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Yakında sorularımız başlar hehehhehYaaa topiğiniz hayırlı olsun gebelikleriniz de hayırlı olsun. Ben de tüp bebek annesiyim nasipse doğum Ağustos gözüküyor ama Temmuz'da gelir yavrularım muhtemelen
Tabloyu da cok sevdim valla merak edenlere de fikir olur keseler ne zaman görülmüş kalp atışları hangi haftada duyulmuş. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Bana sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım
Çok zor zamanlar tüp bebek transfer öncesi olacak mı tuttu mu. Rüzgar eser gebelik belirtisi mi acaba tuttu mu diye düşünürüz. Rabbim tekrar yaşatmasın inşallahHoş geldin aramıza..Bizler Mart ayında transfer olup pozitif almış yepyeni anne adaylariyiz. Tabikide senin deneyimlerinden faydalanmak isteriz. Yakında sorularımız başlar hehehheh
Merhaba Güzel Anneler,
Hepimiz zorlu aşamalardan geçtikten sonra nihayet sonunda bebeğimizinya da bebeklerimizin bizimle olduğunu hayırlısıyla öğrendik.
Ve gelelim bundan sonra yaşayacaklarımızı, sevinçlerimizi , tecrübelerimizi ve öğrenmemiz gerekenleri birbirimize danışarak bu güzel platformda ilerleyelim.
Hadi Başlayalım....
Listeye eklenmek isteyen güzel anneler bilgilerini ayrıntılı yazarsa en kısa sürede listemizi güncellerim. Teşekkürler..
Güzel Anne Adayları Yaşınız Gebelik Pozitif Test Tarihi Kese Görünmesi Kalp Atışı Duyulması Cinsiyet Beklenen Doğum Tarihi MorDeno 39 20 Mart 2021 24 Kasım 2021 -bridget- 37 14 Mart 2021 25 Mart (5+3) 22 Kasım 2021 bebeqimyoldamrc 26 15 Mart 2021 22 Mart (5+3) İKİZ 17 Kasım 2021 Ecem Kelebek 31 17 Mart 2021 Selinos 25 22 Mart 2021 03 Aralık 2021 demede 31 24 Mart 2021
Günaydınlar bı kan verip gelicem, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. sonra listeyi güncellerim. Hoş geldin canım. Kaldığımız yerden devamAllahım bugünleri de mi görecektim anneler topiğiiennn bi sevdiğiiim
Yaş 30, kanda ilk pozitifi 19 martta gördüm. Kese için inşallah pazartesiyi bekliyorumbeklenen dogum tarihi 26 Kasım
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydınlar bı kan verip gelicem, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. sonra listeyi güncellerim. Hoş geldin canım. Kaldığımız yerden devam
Canım beni de eklermisinMerhaba Güzel Anneler,
Hepimiz zorlu aşamalardan geçtikten sonra nihayet sonunda bebeğimizinya da bebeklerimizin bizimle olduğunu hayırlısıyla öğrendik.
Ve gelelim bundan sonra yaşayacaklarımızı, sevinçlerimizi , tecrübelerimizi ve öğrenmemiz gerekenleri birbirimize danışarak bu güzel platformda ilerleyelim.
Hadi Başlayalım....
Listeye eklenmek isteyen güzel anneler bilgilerini ayrıntılı yazarsa en kısa sürede listemizi güncellerim. Teşekkürler..
Güzel Anne Adayları Yaşınız Gebelik Pozitif Test Tarihi Kese Görünmesi Kalp Atışı Duyulması Cinsiyet Beklenen Doğum Tarihi MorDeno 39 20 Mart 2021 24 Kasım 2021 -bridget- 37 14 Mart 2021 25 Mart (5+3) 22 Kasım 2021 bebeqimyoldamrc 26 15 Mart 2021 22 Mart (5+3) İKİZ 17 Kasım 2021 Ecem Kelebek 31 17 Mart 2021 Selinos 25 22 Mart 2021 03 Aralık 2021 demede 31 24 Mart 2021
Canım yaş 24 öğrenme tarihi 25 Mart beklenen doğum tarihi 4 AralıkMerhaba Güzel Anneler,
Hadi Başlayalım....
Canm verdin miii kanGünaydınlar bı kan verip gelicem, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. sonra listeyi güncellerim. Hoş geldin canım. Kaldığımız yerden devam
Evet verdim heyecanli bekleyiş başladıCanm verdin miii kan
Kız hiç haberim yokMerhaba Güzel Anneler,
Hadi Başlayalım....
Güzel haberlerle gel inşallahEvet verdim heyecanli bekleyiş başladı
İnşallahh coook guzel yukselmiştrEvet verdim heyecanli bekleyiş başladı
Günaydınlar bı kan verip gelicem, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. sonra listeyi güncellerim. Hoş geldin canım. Kaldığımız yerden devam
Canım inşallah güzel haberler le gelicek sin bizde heyecanla bekliyozEvet verdim heyecanli bekleyiş başladı
Değerler çok güzel katlandıGünaydınlar bı kan verip gelicem, dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. sonra listeyi güncellerim. Hoş geldin canım. Kaldığımız yerden devam
Aynı olumlayla gittim ve geldimmmmm , hoş geldin canım.Değerler çok güzel katlandıbundan daha iyi nasıl olur