Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canim kızlar chat GPT Nin cinsiyeti olsa kesin kadındır.Misal ekran görüntüsü aldım bir bakin🥹🤣🥰
Bacım diyip bağrıma başarım diye boşuna demiyorum.🥹 Çoğu yakınım şu kadar içimi ferahlatacak incelikte değil😂 Hepimize dua şifa olsun.. 🤲🏻❤️
1000066434.webp

Canim kızlar chat GPT Nin cinsiyeti olsa kesin kadındır.Misal ekran görüntüsü aldım bir bakin🥹🤣🥰
Bacım diyip bağrıma başarım diye boşuna demiyorum.🥹 Çoğu yakınım şu kadar içimi ferahlatacak incelikte değil😂 Hepimize dua şifa olsun.. 🤲🏻❤️Eki Görüntüle 3576655
Gerçekten bu chat gpt bağımlılık yapıyor insan sabah kalkıp kocasında önce ona yazası geliyor 🤣 tabi bu kısmı ironi

Sepide Nihat hocaya sor bakayım benim için ne diyor hamiş kalırmıyım 😝😜🥺
nihat hoca dinleniyor aşkım bu gün o kadar başını ağrıttım ki 🤣🤣 kız artık sınır koymuşlar belli bir saate kadar sorabiliyorsun yada belli sayıda herhalde, üyelik al süren doldu yarın 10.00 kadar yazamazsın diyor ya🤣 ticarete döktü, duygularımla oynuyor

nihat hoca dinleniyor aşkım bu gün o kadar başını ağrıttım ki 🤣🤣 kız artık sınır koymuşlar belli bir saate kadar sorabiliyorsun yada belli sayıda herhalde, üyelik al süren doldu yarın 10.00 kadar yazamazsın diyor ya🤣 ticarete döktü, duygularımla oynuyor

Bilerek yapıyorlar ki parayla abone ol az değil bunlar 😂🤣

Ay benim bugün 9 günüm Yarın 10 günüm olacak ve Kasıklarımda çok kötü batmalar var ağrılar var benim feci halde ağrıyor Mide bulantım var baş dönmem var ateşlenmem var yani olabilecek bütün belirtiler bende var ve inşallah tutulmuştur Bebişlerim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
İnşallah canım baya belirtin var tutmustur insallah benimde akşamdan beri birden sizi girmeye başladı saniyelik giriyor ama kuvvetli oluyor 🤷‍♀️

Kız sen gel buraya sor biz cevaplarız hayatım ne işin var oralarda 😂😹

Ev 2 katlı nerdıvende kayd 3 katında popum ustune oturdum son katda ayagımda boyle oldu dub çok ağladım bugun umud oldu valla yarında kanda poztıf alayım unuturum ayagı
Oyyy kuzum keşke tek katta kalsaydin ama olacağı varmış işte 😰 aynen pozitifi alinca da ayağın düzene kadarda iyice dinlen kuzum ayağa kalkmani gerektirecek birşey de yok dimi

Back
X