TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Progesteron testi ne işe yarıyor canım? Ben de hiç baktırmadım , merkezim de talep etmedi ? Hangi durumlarda ne için isteniyor
Hamilelikte salgılanarak bebeğin rahim içerisine tutunmasını kolaylaştırır. Hamilelikte rahmin sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesini sağlar. Rahim kasılmalarının önüne geçerek gebelikte düşük riskini azaltır. Gebeliğin son trimesterinde salgılanarak doğumun vaktinden önce başlamasını önler.
Mutlaka baktırın eğer düşükse takviye ilaç verirler

Çok teşekkürler bu önemli bilgi için canm. Benim de pazar günü kan testi günüm gittiğimde progesteron da baktırmak istiyorum gerekliyse ilaca devam edicez değilse an az a indirecek. Transferden 1 gün önce 34 küsür çıktı benim

Rica ederim canım ne demek maşallah senin değerin de çok güzel çıkmış ilk trimester için 11.2-90 yazıyor internette

Rica ederim canım ne demek maşallah senin değerin de çok güzel çıkmış ilk trimester için 11.2-90 yazıyor internette
Neye döre progestan ilaçlarını veriyorlar o zaman rutin herkese aynı mı acaba. Günde 2 tane fitil ve iki tane göbekten iğne verdi doktorum. Pazar günü değerim iyi çıksa inşallah azaltır en azından iğneyi kessin fitili kullanırım o kolay

Önlem amaçlı verip daha sonrasında düşükse takviye veriyorlar mesela benim 8.96 çıktı doktor takviye ilaç verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…