Geldimmmmmmm kızlar 463.8 WuhuuuuuuuGüzel haberlerle gel inşallah
Ay maşallah bugün kaçıncı günündü canım çok güzel ya sevinçten ağladım resmenGeldimmmmmmm kızlar 463.8 WuhuuuuuuuÇok şükür
Bı de beni gör nasıl agladimmm... Ezan vakti Allah'ım bunu isteyen bekleyen herkese nasip et... çok teşekkür ederimAy maşallah bugün kaçıncı günündü canım çok güzel ya sevinçten ağladım resmen
Amin inşallah canım çok şükürBı de beni gör nasıl agladimmm... Ezan vakti Allah'ım bunu isteyen bekleyen herkese nasip et... çok teşekkür ederim
15. Gün idiAy maşallah bugün kaçıncı günündü canım çok güzel ya sevinçten ağladım resmen
Oooooo ne güzel artmış öyleGeldimmmmmmm kızlar 463.8 WuhuuuuuuuÇok şükür
Progesteron testi de verdin mi canım o da çok önemli15. Gün idi
Henüz onu la ilgili bir şey söylemediler canımProgesteron testi de verdin mi canım o da çok önemli
Sen merkezde vermedin mı kan testini?Henüz onu la ilgili bir şey söylemediler canım
Evet.belki onlar bakmissa bilmiyorum tabiii ben bı tek beta hcg dedim Dr bana farklı bişi demediSen merkezde vermedin mı kan testini?
Progesteron testi ne işe yarıyor canım? Ben de hiç baktırmadım , merkezim de talep etmedi ? Hangi durumlarda ne için isteniyorProgesteron testi de verdin mi canım o da çok önemli
O zaman kese günü bakarlarEvet.belki onlar bakmissa bilmiyorum tabiii ben bı tek beta hcg dedim Dr bana farklı bişi demedi
Hamilelikte salgılanarak bebeğin rahim içerisine tutunmasını kolaylaştırır. Hamilelikte rahmin sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesini sağlar. Rahim kasılmalarının önüne geçerek gebelikte düşük riskini azaltır. Gebeliğin son trimesterinde salgılanarak doğumun vaktinden önce başlamasını önler.Progesteron testi ne işe yarıyor canım? Ben de hiç baktırmadım , merkezim de talep etmedi ? Hangi durumlarda ne için isteniyor
Değerin çok güzel maşallahEn son 15 mis progesteron transfer zamani
Çok teşekkürler bu önemli bilgi için canm. Benim de pazar günü kan testi günüm gittiğimde progesteron da baktırmak istiyorum gerekliyse ilaca devam edicez değilse an az a indirecek. Transferden 1 gün önce 34 küsür çıktı benimHamilelikte salgılanarak bebeğin rahim içerisine tutunmasını kolaylaştırır. Hamilelikte rahmin sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesini sağlar. Rahim kasılmalarının önüne geçerek gebelikte düşük riskini azaltır. Gebeliğin son trimesterinde salgılanarak doğumun vaktinden önce başlamasını önler.
Mutlaka baktırın eğer düşükse takviye ilaç verirler
Rica ederim canım ne demekÇok teşekkürler bu önemli bilgi için canm. Benim de pazar günü kan testi günüm gittiğimde progesteron da baktırmak istiyorum gerekliyse ilaca devam edicez değilse an az a indirecek. Transferden 1 gün önce 34 küsür çıktı benim
Neye döre progestan ilaçlarını veriyorlar o zaman rutin herkese aynı mı acaba. Günde 2 tane fitil ve iki tane göbekten iğne verdi doktorum. Pazar günü değerim iyi çıksa inşallah azaltır en azından iğneyi kessin fitili kullanırım o kolayRica ederim canım ne demekmaşallah senin değerin de çok güzel çıkmış ilk trimester için 11.2-90 yazıyor internette
Önlem amaçlı verip daha sonrasında düşükse takviye veriyorlar mesela benim 8.96 çıktı doktor takviye ilaç verdi.Neye döre progestan ilaçlarını veriyorlar o zaman rutin herkese aynı mı acaba. Günde 2 tane fitil ve iki tane göbekten iğne verdi doktorum. Pazar günü değerim iyi çıksa inşallah azaltır en azından iğneyi kessin fitili kullanırım o kolay