- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 34
İNŞALLAH ilaçlar işe yarar yükselir senin değerin deÖnlem amaçlı verip daha sonrasında düşükse takviye veriyorlar mesela benim 8.96 çıktı doktor takviye ilaç verdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH ilaçlar işe yarar yükselir senin değerin deÖnlem amaçlı verip daha sonrasında düşükse takviye veriyorlar mesela benim 8.96 çıktı doktor takviye ilaç verdi.
Ay muhteşeeeem inan o kadar sevindim ki kat kat katlamış coşmuş senin velet çok tebrikler tekrar kuzum müthişGeldimmmmmmm kızlar 463.8 Wuhuuuuuuu Çok şükür
Hımm zaten biz tüp bebe anneleri kullanıyoruz bu ilaçları mecburen Benim merkezim asla böyle önemli bir testi ihmal etmez diyordum ondan merak ettim canım teşekkür ederimHamilelikte salgılanarak bebeğin rahim içerisine tutunmasını kolaylaştırır. Hamilelikte rahmin sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesini sağlar. Rahim kasılmalarının önüne geçerek gebelikte düşük riskini azaltır. Gebeliğin son trimesterinde salgılanarak doğumun vaktinden önce başlamasını önler.
Mutlaka baktırın eğer düşükse takviye ilaç verirler
İnşallah canım Allah razı olsunİNŞALLAH ilaçlar işe yarar yükselir senin değerin de
Tabiki de o ilaçlar da bu hormonu yükseltici zatenHımm zaten biz tüp bebe anneleri kullanıyoruz bu ilaçları mecburen Benim merkezim asla böyle önemli bir testi ihmal etmez diyordum ondan merak ettim canım teşekkür ederim
Canım benim hiç bakılmadı ama zaten bir sürü ilacım var ve muhtemelen daha baya kullanıcam. ilaç alındıktan sonra çok da değerin önemi yok demek ki ya da belki haftaya bakılır bilemiyorumHamilelikte salgılanarak bebeğin rahim içerisine tutunmasını kolaylaştırır. Hamilelikte rahmin sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesini sağlar. Rahim kasılmalarının önüne geçerek gebelikte düşük riskini azaltır. Gebeliğin son trimesterinde salgılanarak doğumun vaktinden önce başlamasını önler.
Mutlaka baktırın eğer düşükse takviye ilaç verirler
Harika maşaallah yaaaGeldimmmmmmm kızlar 463.8 Wuhuuuuuuu Çok şükür
Canım keseyi ne zaman gördün ve kaç haftalık dedi. Listeye yazcam daProgesteron testi ne işe yarıyor canım? Ben de hiç baktırmadım , merkezim de talep etmedi ? Hangi durumlarda ne için isteniyor
Zaten ilaçlar değeri yükseltiyorCanım benim hiç bakılmadı ama zaten bir sürü ilacım var ve muhtemelen daha baya kullanıcam. ilaç alındıktan sonra çok da değerin önemi yok demek ki ya da belki haftaya bakılır bilemiyorum
6+2 de kese ve kalp atışı beraber gördüm canımCanım keseyi ne zaman gördün ve kaç haftalık dedi. Listeye yazcam da
Bugün 6+3 ümCanım keseyi ne zaman gördün ve kaç haftalık dedi. Listeye yazcam da
Dün gördün o zaman superrrBugün 6+3 üm
Eveett sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı seçiyorum olumlamalar yapman çok hoşuma gitti ben de yapıyorummDün gördün o zaman superrr
Çok teşekkür ederim canım Hayırlı uğurlu olsun hepimizee.Ay muhteşeeeem inan o kadar sevindim ki kat kat katlamış coşmuş senin velet çok tebrikler tekrar kuzum müthiş
Evet ben iki topigimi de açarken gerçekten evde halimi gör , kelimelerin gücü ile herkese hayırlı olması için neler yaptım ve işe yaradı çok şükürEveett sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı seçiyorum olumlamalar yapman çok hoşuma gitti ben de yapıyorumm
Çok şükürEvet ben iki topigimi de açarken gerçekten evde halimi gör , kelimelerin gücü ile herkese hayırlı olması için neler yaptım ve işe yaradı çok şükür
İçini ferah tut herkesin hamileliği bir olmaz hatta ikinci gebeliğin bile farklı oluyormuş. İnşallah bebeğin seninle. Sen de onunla ol ve dua et annesi.Kizlar bende hala belirti yok kese gorme icin carsamba gidecegiz insallah cok korkuyorum ya goremezsek ya icimde degilse diye sonra bu guzel haberi aldin sukret diyorum ikilemdeyim benim gibi olan var mi
Canım o telaş o korku hepimiz yaşıyoruz maalesef kan testi verdikten sonra bile 15 gün kese için beklemem gereken sürede kaç kere idrar testi yaptım bir bilsen çok normal bu süreç bebeğin seninle buna inan ve onunla konuş çok iyi geliyorKizlar bende hala belirti yok kese gorme icin carsamba gidecegiz insallah cok korkuyorum ya goremezsek ya icimde degilse diye sonra bu guzel haberi aldin sukret diyorum ikilemdeyim benim gibi olan var mi
Cok haklisin Allah razi olsunİçini ferah tut herkesin hamileliği bir olmaz hatta ikinci gebeliğin bile farklı oluyormuş. İnşallah bebeğin seninle. Sen de onunla ol ve dua et annesi.