TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım

Sanirim bende buray geldim:) 7. Gunumde ogrenmis oldum daimi olsn insaallah ama bugun test sonucum 66 cikti kizlar:)
Maşallah canım rabbim tamamına erdirsin kucağına aldığın günleri de göresin gayet güzel çıkmış değerinde sıkı sıkı tutmuş annesini

Progestron iğne ve fitilleri yapıyor canım ilk vurduğundaa üşütüyor sonra bi bakıyorsun terlemissin

Aa ne güzel çok sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Inşallah canım . Hayirlsiyla rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin . 6+1 le uyumlu çıktı ikiside

Eklentiler

• IMG-20210330-WA0005.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 49
Canm maşallah gozunaydiin boyle haberlerinizi gordukce icim icime sigmiyor rabbim bize de nasip etsiiin inşallah

Hepimize hayırlı olsun güzel anneler İnşallah sağlıkla, mutlu mesut devam eder gebeliğimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı Ben de 33 yaşındayım, 15 Mart’ta pozitif sonucu öğrendim, 5+6 da hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk Beklenen doğum tarihimiz 18 Kasım 2021

Cok guzel maslalah daim olsun darisi basimiza ayagini suruseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…