TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar bişey sorucam sizlere aranızda üşüyen var mı ? Arada bana bir üşüme geliyo ayağımı ellerimi zor ısıtıyorum. Normal mi sizce ?

Kızlar bişey sorucam sizlere aranızda üşüyen var mı ? Arada bana bir üşüme geliyo ayağımı ellerimi zor ısıtıyorum. Normal mi sizce ?
Yaa aynı şey bende de oluyor normal üşüyen bir insan değilimdir. İş yerimde odamda sürekli klima açık arkadaşlar sen çok üşümeye başladın diyorlar gündüz üşüme geliyor akşamları da ateş basıyor terliyorum.

Kendi tüp Dr İstanbul'da ben yaşadığım yerde bı Dr gittim kese için sagliksizdir ondan dedi gayet güzel ilerliyordu aslında kese küçük dedi betada katlamasi az muhtemelen sağlıksız dedi kendi tüp Dr sadece ilaçları kes düşsün dedi bu şekilde devam edermiydi yada neden sekyteye uğradı ilk değerler gayet güzeldi toparlamistida belki saçma gelir bı korku yasamistim ve az pişmiş bir durum yemiştim ondanmi acaba diye hep sorguladım kendimi çünkü öğünden sonra beta düzenden çıktı malesef
Canım kendini suçlama ben transferimin ertesi günü kayınpederimi kaybettim . Transferden bir süre sonra trafikte bir araba aniden önüme kırdı çok korktum. Geçen gün de arabayla ufak bir kaza atlattım çok şükür bebişlerimin ikisi de sağlıklı dedi doktor. Onların yiyecek ekmekleri varsa nasip ettiyse Allah bir şekilde olur sen moralini bozma.

Kese gorundu normalde 6+2 olması gereken transfer gününe göre USG 5+2 çıktı3.8 mm göründü ilk ertesi gün gittim 6mm olmuştu yada Dr yanlış ölçtü bilmiyorum ilacı kes dediler zaten disk oldu benim ama halan kafamda oturmayan sorular var
Bana bir doktorum embriyo sağlıklı olmadığında insan vucudu embriyonun gelişimini devam ettirmez onu bir şekilde atmaya çalışır onun sağlıksız olacağını anlar rahim sürekli embriyoyu gözler inceler demişti. Beta değerlerinde bir anormallik var başlarda iyi gitmiş ama sonra bozulmuş demek ki yolunda gitmeyen bir şey vardı. Rabbim bir sonrakinde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bunda da bir hayır vardır. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti ve spermle ilgili sorununuz var mı?

Yaa aynı şey bende de oluyor normal üşüyen bir insan değilimdir. İş yerimde odamda sürekli klima açık arkadaşlar sen çok üşümeye başladın diyorlar gündüz üşüme geliyor akşamları da ateş basıyor terliyorum.
Aynı durumdayız akşam üzerimi açıyorum 5 dk oluyo geri kapatıyorum ateş basıyo geri aç gündüz de ara ara üşüme geliyor.

Gözün aydın hayırlı olsun canım
İnaşallah canım isteyenlere çifter çifter versin allahım :) beta değerim 8. gün 181 10.gün 498 12. gün 998 16. gün 7.713 22. gün 15.000 çıkmıştı ben ikiz çok istiyordum ama ihtimal pek vermiyordum ama oldu çok şükü

Kaç geldi canım. Ufff saatler geçmiyor. Bide benim bulunduğum yerde özel yok sağlık ocağına verdim mecbur 4 de çıkar dedi 😓
734 geldi 12. Gün 8. Gün 157 gelmişti

Bende aynı şey var ayaklarımı zor ısıtıyorum çorap üstüne patik giyiyorum bide battaniyeyle sarıyorum zor ısınıyor normal çorap bile giymem ben şey diye düşündüm oksapar kanı sulandırıyor ondan mı acaba diye

İnaşallah canım isteyenlere çifter çifter versin allahım :) beta değerim 8. gün 181 10.gün 498 12. gün 998 16. gün 7.713 22. gün 15.000 çıkmıştı ben ikiz çok istiyordum ama ihtimal pek vermiyordum ama oldu çok şükür
Yaa bastaki degerler cok benziyor benimde😍😍 bizde ikiz cok istiyoruz doktorumda ikiz gibi duruyor dedi yarin beta vericem tekrar persembe kese icin cagirdi hayirlisi olur inşallahh😍 benim de 5.gun 68 7.gun 193. 10.gun 717 cikti. Senin adina da cok ama cok sevindiim rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin inşallahh 🥰

Yaa bastaki degerler cok benziyor benimde😍😍 bizde ikiz cok istiyoruz doktorumda ikiz gibi duruyor dedi yarin beta vericem tekrar persembe kese icin cagirdi hayirlisi olur inşallahh😍 benim de 5.gun 68 7.gun 193. 10.gun 717 cikti. Senin adina da cok ama cok sevindiim rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin inşallahh 🥰
Gönlünden geçeni nasip etsin rabbim inşallah senin değerlerinde benimki gibi inşallah ikizdir.

X