TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhabalar benide eklerseniz sevinirim 26 yaş ikiz gebelik 12 mart teste gebelik, 5+5 de kese gördük. 6+3 de kalp atısını duyduk. Tahmini dogum 19 Kasım ama 29 Ekim alırız dedi doktor

Gözün aydın canım çok sevindim senin adına rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı bizler e.

Inşallah canım . Hayirlsiyla rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin . 6+1 le uyumlu çıktı ikiside

Merhabalar benide eklerseniz sevinirim 26 yaş ikiz gebelik 12 mart teste gebelik, 5+5 de kese gördük. 6+3 de kalp atısını duyduk. Tahmini dogum 19 Kasım ama 29 Ekim alırız dedi doktor
Masallah nasıl guzel heyecanlı haberler. Benimde persembe gunu kese randevum var hayirlisıyla bende gorebilirim insallah

Hayırlı olsun inşallah

Selaam kızlar bir tüp bebek anası olarak ben de bilgilerimi paylaşayım

Yaş 31 pozitif 08.03 kese +kalp atışı görüldü çok şükür
Merhaba, seninle aynıyız. Doğum tarihimiz. Ama ben kalp atışını henüz duymadım. Bir hafta sonra gideceğim doktora. Bu senin kaçıncı tüp bebeğin, başka topikte de görmüştüm sanki.

Ben folaktiv kullandım sonra da prenatal life a geçtim

Merhaba, seninle aynıyız. Doğum tarihimiz. Ama ben kalp atışını henüz duymadım. Bir hafta sonra gideceğim doktora. Bu senin kaçıncı tüp bebeğin, başka topikte de görmüştüm sanki.
Evet canım aralık ocak grubunda da girmiştim nasibim şubatta transfer olmakmış İlk denemem 2 sene önce biraz acemiceydi onu saymıyorum , memorial de tedavimi gördüm ilk denemem

Evet canım aralık ocak grubunda da girmiştim nasibim şubatta transfer olmakmış İlk denemem 2 sene önce biraz acemiceydi onu saymıyorum , memorial de tedavimi gördüm ilk denemem
Gözün aydın o zaman. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Aralık-Ocak ta benim tuttu sonra düşük yaptım. Şimdi yine gebeyim ama riskli haftadayım. Bu haftayı nasıl atlacağım bilmiyorum zaman geçmiyor.

Geçmiş olsun öncelikle bolca dua ve motivasyonla bu dönemi atlatacaksın canım aklına olumsuzu getirme lütfen şuan hamilesin ve bebeğin seninle kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…