- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün ben de sarı akıntı gelmeye başladı bu normal mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi
Günaydın kızlar
bugün biraz midem bulanıyo gibi ve çok halsizim. Yataktan çıkasım gelmiyor.
çok heyecanlı, güzel haberlerini bekliyoruz canım, darısı başımaGünaydın kızlar . Benimde bugün 2 de randevum Kalp atışı duyacağım insallah.
Yaa çok zormuş gerçekten umarım kısa sürer bu hallerBen nerdeyse 5 gündür öyleyim. Ama malesef kalkmak zorunda kalıyorum sonra bulantim artiyor
Yaa çok zormuş gerçekten umarım kısa sürer bu haller
çok heyecanlı, güzel haberlerini bekliyoruz canım, darısı başıma
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumGünaydın kızlar . Benimde bugün 2 de randevum Kalp atışı duyacağım insallah.
Günaydın canım güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar, benim de kese randevum var akşama.. güzel bir gün diliyorum hepimizee @Yenidelhi ağrı ya da koku yoksa sorun etme canım. Bol bol su iç.
PerşembeInşallah canım .Allahım hepimize göstersin o günleri . Sen ne zaman gideceksin
Çok güzel bir kese ve içinde bebek var harika bir duyguGünaydın kızlar, benim de kese randevum var akşama.. güzel bir gün diliyorum hepimizee @Yenidelhi ağrı ya da koku yoksa sorun etme canım. Bol bol su iç.
Amin inşallah hepimiz alalım kucaklarımızaÇok güzel ya çok tebrik ederim sağlıkla al kucağına
Amin canım allah razı olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin isteyen herkeseAllah tamamına erdirsin. Darısı bize inşaallah
Dünyanın en güzel sesiiGünaydın kızlar . Benimde bugün 2 de randevum Kalp atışı duyacağım insallah.
İnaşallah canım isteyenlere çifter çifter versin allahım :) beta değerim 8. gün 181 10.gün 498 12. gün 998 16. gün 7.713 22. gün 15.000 çıkmıştı ben ikiz çok istiyordum ama ihtimal pek vermiyordum ama oldu çok şükürCanim gozunaydinn ay çok guzel darisi başima inşallahhh betan kac kat artiyordu
Hadi bakalım inaşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar . Benimde bugün 2 de randevum Kalp atışı duyacağım insallah.
Bende olmuyor canım enfeksiyon olsa ateş ve acı hissedersin bence istersen doktorunla bir görüşKızlar bugün ben de sarı akıntı gelmeye başladı bu normal mi yoksa enfeksiyon falan olabilir mi
Çıkma o zaman canım yat dinlen güzelce bulantı için çubuk kraker iyi geliyorGünaydın kızlar
bugün biraz midem bulanıyo gibi ve çok halsizim. Yataktan çıkasım gelmiyor.
Hadi inşallah güzel haberler ver bizeGünaydın kızlar, benim de kese randevum var akşama.. güzel bir gün diliyorum hepimizee @Yenidelhi ağrı ya da koku yoksa sorun etme canım. Bol bol su iç.
Teşekkürler 2 tane transfer edildi 5. gün bb kalite de genetik taramadan sağlıklı gelmişti.Hayırlı olsun rabbim tamamina ersirsin inşallah iki embriyomu transferiydi kalitelerini biliyormusun?