- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Masallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucaklarsn insallahSelam kızlarr ben bugün keseyi gördüüm 5+3dü bugün doktor şuan normal dedi 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah Allah tamamina erdirsin saglikla kucaklarsn insallahSelam kızlarr ben bugün keseyi gördüüm 5+3dü bugün doktor şuan normal dedi 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz
Teşekkürler transferim 10 marttaydı. Bugün gördük 19.günMaşallah gözünüz aydın darısı bizlere inşallah Allah tamamına erdirsin. Transfer sonrası kaçıncı gün keseyi görmüş oldunuz peki.
Anladım canım Rabbim bir daha göstermesin böyle bir acı inşallahBenim yaşadığım yerde üniversite hastanesi yok Dr kesin sonuç alınamıyor dusuklerden deyince birde kendi kendine düşsün istediğimiz için inceleme yaptiramadik
Benim de 18 mart transfer Bi 10 gün sonra bizde görürüz inşallah canımTeşekkürler transferim 10 marttaydı. Bugün gördük 19.gün
Benim de 18 mart transfer Bi 10 gün sonra bizde görürüz inşallah canım
İnşallah inşallah umarım saglıkla güzelce görürsünüz keseyiBenim de 18 mart transfer Bi 10 gün sonra bizde görürüz inşallah canım
Çok güzel ya çok tebrik ederim sağlıkla al kucağınaCanim çok şükür kese ve kalp atışını duyduk hemde ikiz ikiside çok sağlikli dedi doktor 6+3 ile uyumlu ikiside dedi. Çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
Allah tamamına erdirsin. Darısı bize inşaallahCanim çok şükür kese ve kalp atışını duyduk hemde ikiz ikiside çok sağlikli dedi doktor 6+3 ile uyumlu ikiside dedi. Çok güzel bir duyguymuş rabbim herkese nasip etsin
İnşallah canım kat kat artsın değerinGünaydın kızlar Kan verdim şimdi geldim. 7. Gün 73.91 di. İnşallah yükselmiştir 12. Gün bugün. Dualarınızı bekliyorum
Guzel haberini heyecanla bekliyoruuuzGünaydın kızlar Kan verdim şimdi geldim. 7. Gün 73.91 di. İnşallah yükselmiştir 12. Gün bugün. Dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar, benim de kese randevum var akşama.. güzel bir gün diliyorum hepimizee Yenidelhi ağrı ya da koku yoksa sorun etme canım. Bol bol su iç.
Hayirli haberlerle gel inşallah canimGünaydın kızlar, benim de kese randevum var akşama.. güzel bir gün diliyorum hepimizee Yenidelhi ağrı ya da koku yoksa sorun etme canım. Bol bol su iç.
bol şans canım, bekliyoruz güzel haberlerini.Günaydın kızlar, benim de kese randevum var akşama.. güzel bir gün diliyorum hepimizee Yenidelhi ağrı ya da koku yoksa sorun etme canım. Bol bol su iç.