TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Folbiol ağır bir folik asit markası canım onu biliyorum.dr ların çoğu yazmıyor diye duymuştum genelde folidoce inofolic...ben de folidays kullanıyorum günlük ihtiyacım kadar folik asit var b12 ve d ekstradan🙏🏻Bana perinatolog yazmıştı ve 3 ay önceden içmeye başla bırakma dedi
Benim B12 im çok düşük acaba ondan mı bilemedim yenidelhi ile aynı Dr a gidioz ama ilaçlar farklı

Kızlar bir şey sorucam folik asit kullanıyor musunuz ve ne kullanıyorsunuz? Bana doktorum folbiol yazmış onda da 5mg folik asit varmış çok değil mi sizce de? Ben önceden de ara ara folik asit kullanmıştım çok eksikliğim olduğunu düşünmüyorum. Fazlası zararlı olur mu acaba?
Bana inofolic verdi. Ben onu kullanıyorum şuan.

Salı günü vericem bende ☺️ 7. Gün vermiştim 73.91 çıkmıştı katlanmayacak diye korkmaya başladım bu seferde. 😓
Allah korusun öyle kötü düşünme inşallah çok güzel çıkacak değerin bende çarşamba günü tekrarlıycam. Bu bekleyiş bebeklerimize doğana kadar bitmeyecek 🤗😊

Allah korusun öyle kötü düşünme inşallah çok güzel çıkacak değerin bende çarşamba günü tekrarlıycam. Bu bekleyiş bebeklerimize doğana kadar bitmeyecek 🤗😊
Gerçekteb bitmeyecek ya. Aman bi pozitif görelim aman kanda bi çıksın aman yükselicek mi aman kese aman kalp rabbim boşuna cenneti sermemiş annelerin ayaklarının altına 🌸

X